Νέες κυκλοφορίες 2012

Εδώ και καιρό έχει “κυκλοφορήσει” το καινούργιο Christian mistress με τίτλο Posession. Φαντάζομαι αρκετοί θα το έχετε ακούσει. Προσωπικά με τις πρώτες ακροάσεις μου φάνηκε πολύ καλό

[SPOILER][/SPOILER]

edit: λολ τώρα είδα ότι υπάρχει και κριτική Ζάρκα στην κεντρική

πειτε και για το νεο γκαζπαζο, που ειναι δυο-τρεις κλασεις πανω απ’ το Missa Atropos.

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

στη πενταδα με τα καλυτερα τους.

φτιάχνω θρεντ χθες

Σκασανε πολλα μαζι…

νεο Anathema
Ep Pelican
Conan

εκει εξω.

Το Κόναν διακορεύει ολάκερο το σύμπαν.

Πρεπει να υπάρχει topic γι αυτο.

Αρχες Απριλιου ερχεται το νεο[B] Lonewolf[/B] με τιτλο ‘‘Army of the Damned’’.

“κυκλοφόρησε”

^^^^
Το κατεβαζω στα μπαμ!!!Τι σκατα Mech Cannibal ειμαι.

Ministry, Overkill και Meshuggah σας περιμένουν…

Δεν χαρντκορίζουν ,θρασερς είναι, αλλά τους πάω αρκετά…!!!:smiley: :roll:

αρκετα μουφα το νεο μιουνισιπαλ ουειστ

Μονο το καινουριο lanegan εχω ακουσει ολοκληρο χωρις να ενθουσιαστω. Εχω ενθουσιαστει ομως με δυο κομματια. Το Hey Jane των Spiritualized και το simple song των Shins

κανε την καλη για το Spiritualized =)

Εχω τρελαθεί μαλάκες μέσα σε λίγο καιρό θα έχουμε νέο [B]terrible feelings [/B]από την[B] deranged records[/B]

παρεπιπτόντως το πρώτο single του εν λόγω δίσκου ("[B]intruders[/B]") μόλις κυκλοφόρισε (μπορείτε να το βρείτε στο σαιτ τους) και είναι απλά πανέμορφο κομμάτι ρε πούστη μου. Αρκετά διαφορετικό από τις προηγούμενες δουλειές τους*. Το μεγαλείο του σωστού συνδιασμού της Pop με το Punk. Σα να ακούω μια ανάμειξη [B]zounds, smiths, die toten hosen[/B], με καθαρά γυναικεία pop φωνητικά, που…πφ δεν περιγραφω άλλο. Απλά περιμένω τον δίσκο.

*Παρεπιπτόντως είμαστε άμπαλοι γιατί το περσινό “Lp”, δεν ήταν άλμπουμ, αλλά Ep που περιείχε μέσα 2 επτάιντσα και το πρώτο ντέμο της μπάντας, remixed, remastered.

The Howling Wind:

“Going into the studio to record our new album “Of Babalon” in 1 week! We will be recording at the Thousand Caves and it will be released on Profound Lore.”

γουσταρω :smiley: