Χριστός Ανέστη! :)

αληθως ο κυριος, οτι επιθυμειτε

και 2000 χρονια μετα το παραμυθακι συνεχιζεται ακαθεκτο #-o

οι παπαδες τα μαζευουν απο γριες και προβατα και οι γυφτοι που πουλανε λαμπαδες εξω απο τις εκκλησιες και γελανε με την αγνοια των ανθρωπων.

και μετα το χριστος ανεστη ολοι οι καλοι(?) χριστιανοι(???) πηγαν στα μαγαζια και ηπιαν τις μπομπιτσες τους…

βραve new world indeed.

δειτε το ξεκινημα του zeitgeist και θα καταλαβετε γιατι σε αυτη τη κοινωνια τα μονα νομιμα ναρκωτικα θα ειναι (και) για τα επομενα 200 χρονια η μπαλα,το αλκοολ και η τηλεοραση

χρηστος ανεστη #-o

αληθως ανεστη #-o#-o

χρονια πολλα #-o#-o#-o

[SIZE=“3”]ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ !!![/SIZE] :frowning:

κριμα που τοσος κοσμος κοιμαται οταν υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα να ανακαλυψει και να παει το μυαλο του ενα κλικ παραπερα

και για να παραφρασω τους ποζεραδες slipkont

people = sheep. [-X

kριμα ρε γμτ

awake γιατι δεν αφηνεις τις αμπελοφιλοσοφιες σου λέω γω και μη λές τίποτα καλύτερα. Να τηρείς κάποια έθιμα δεν είναι κάκο ουτε σε κάνουν πρόβατο.

Αμα θες να κράξεις τους παπαδες και τους γυφτους με τα κερια τους, πηγαινε στο thread που τους κράζουν.

+1000000000000

Παρά το υπερβολικό ύφος, κάποια απ’ αυτά που λέει ο awake είναι όντως σωστά…

Παρ’ όλα αυτά, χρόνια πολλά και καλή δύναμη να χουμε όλοι :!: :slight_smile:

@awake: Γενικα ομως εχει γινει πολυ της μοδας να κραζουμε τη Θεια, μπατζανακη, κουνιαδο του Χριστου και δε κοιταμε οτι εχουμε γινει ΣΚΑΤΑ σαν ανθρωποι. Καμια θρησκεια δε φταιει σε αυτο, απλα κοιταμε να τα ριξουμε οπου αλλου βρουμε.

Στο οτι εθελοτυφλει ο κοσμος, δε φταιει κανεις, παρα ο εαυτος του.

Καλες γιορτες ανθρωποι.

Καλή επ-ανάσταση παιδιά!

Αγουέηκ, δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις, αλλά σε ένα φορουμ μεταλάδων-ροκάδων (ατόμων δηλαδή που κατά το 90% του συνόλου τους είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) πρέπει να εκφράζεσαι με περισσότερη διπλωματία. :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως γουστάρω την απογύμνωση και την επιλλεκτική προτίμηση των εθίμων και των παραδόσεων, οπότε βουρ στο ΨΗΤΟ.

Ζάφροκ Θεός :!: :smiley:

Ηθελα να πω και γω μερικα πραγματα αλλα νομιζα πως θα φαινοντουσαν υπερβολικα για καποιους αλλα αφου εχει προχωρησει η κουβεντα ας πω και γω την γνωμη μου.Καταρχην χρονια καλα και πολλα σε ολους.Αστειεζομενος θα ελεγα Χριστος Ανεστη αλλα μην το λεμε συνεχεια και το πιστεψουμε:p.Απο κει και περα το ζητημα της πιστεως και της θρησκειας ειναι μεγαλο και γενικο και εχει σημασια πως θα το δει κανεις.Πρακτικα αυτο που με χαλαει εμενα ειναι οτι μια βδομαδα βλεπουμε στην τηλεοραση εβραικη ιστορια και ισως να μην με χαλαγε τοσο αν ειχαμε εναν μηνα αφιερωμενο στους ενδοξη ελληνικη ιστορια.Π.χ. εργο με την ζωη του Σωκρατη μια φορα ετυχε να δω στο καναλι της βουλης.Δυστηχως πολοι γνωριζουνε περισσοτερα για τον αυναν και τον καιν και λιγοτερα για τον Αρισταρχο και τον Αναξιμανδρο.Και δεν νομιζω οτι σαν ιστορια και σαν πνευμα εχουν να μας πουν κατι (Παλαια διαθηκη) απο την αλλη ολη η Καινη διαθηκη παρουσιαζει μερικως ηθικη την οποια πρωτοι οι Ελληνες διατυπωσαν.Αυτα τα λιγα και καλες γιορτες και παλι.

Άιντε κ καλή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Πασχαλης γιορταζει!

Να πω και εγω τις ευχες μου, οι οποιες θα επρεπε να διατυπωνονται οχι μονο σε χριστιανικες-εκκλησιαστικες-γενεθλιακες-ιστορικες-εθνικες-κλπ-οτιδηποτε-γιορτες. Ευτυχια και χαρα σε ολους. Να εχουν οσοι περισσοτεροι γινεται, οτι επιθυμουν σ’αυτον τον κοσμο.

Βεβαια με την ευκαιρια ευχομαι να αφυπνηστει επιτελους ο κοσμος και να καταλαβει οτι ετσι οπως ζουμε σημερα δεν προκειται να εχουμε ποτε αυτο που επιθυμουμε (η τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο εμας). Εχουμε τη δυνατοτητα να παμε την ανθρωποτητα στο επομενο επιπεδο ελεος πια αρκετα μαυτο το συστημα που ζουμε, ειναι τελειως ηλιθιο. The revolution is NOW!:slight_smile:

Να πω και εγω τις ευχες μου, οι οποιες θα επρεπε να διατυπωνονται οχι μονο σε χριστιανικες-εκκλησιαστικες-γενεθλιακες-ιστορικες-εθνικες-κλπ-οτιδηποτε-γιορτες. Ευτυχια και χαρα σε ολους. Να εχουν οσοι περισσοτεροι γινεται, οτι επιθυμουν σ’αυτον τον κοσμο.

Βεβαια με την ευκαιρια ευχομαι να αφυπνηστει επιτελους ο κοσμος και να καταλαβει οτι ετσι οπως ζουμε σημερα δεν προκειται να εχουμε ποτε αυτο που επιθυμουμε (η τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο εμας). Εχουμε τη δυνατοτητα να παμε την ανθρωποτητα στο επομενο επιπεδο ελεος πια αρκετα μαυτο το συστημα που ζουμε, ειναι τελειως ηλιθιο. The revolution is NOW!:slight_smile:

εδιτ: αν θελει καποιος μοδ ασ σβησει το δευτερο μυνημα γιατι κολλησε το ιντερνετ και κατα λαθος το διπλοποσταρα (ουπσ!) :slight_smile:

Μπορει να λειψει ο προβοκατορας απο τετοια threads??? :stuck_out_tongue:

Αρχικα χρονια πολλα και καλα σε ολους, ανεξαρτητα εορτων.

Δε θα το παω στο θεσμικο κομματι της σημερινης γιορτης, εξαλλου εκτος απο την εκκλησια μας χειραγωγουν και πολλα αλλα : ομαδες, κομματα, world of warcraft, το ετερον ημισυ και παει λεγοντας :lol:

Εγω θα το παω αλλου… στο “μεταφυσικο” αν θελετε…Ενταξει απολυτο δικαιωμα του καθενος να πιστευει σε αμωμες συλληψεις ( αν και η επιστημη πια μας εκπλησσει ευχαριστα…Ω ΝΑΙ μπορει μια παρθενος πια να μεινει εγκυος χωρις συνουσια) και νεκραναστασεις… Οπως δικαιωμα αλλων (μπορει και δικο μου) να πιστευουν οτι ο ελεφαντας πεταει… Εγω θελω να ρωτησω και θα το εκτιμουσα πολυ, αν θα μπορουσε καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ πιστευει στα παραπανω και στα παρελκομενα τους… Γιατι έτσι του μαθανε στην οικογενεια, εκκλησια, σχολειο κλπ?? Η λεγομενη “παραδοση”…Η μηπως μπηκε στη διαδικασια να το ψαξει, αρα βρηκε και αποδειξεις (???) ωστε να στηριξει την επιλογη του?? Αν απο την αλλη το κανει γιατι “ετσι εμαθε”, γιατι δεν προτιμα μια αλλη θρησκεια πχ τον μουσουλμανισμο με τις χιλιες παρθενες να σε περιμενουν στον παραδεισο:p… Εκτος αν οι αλλες θρησκειες ειναι παραμυθια για αφελεις και η δικια μας ειναι η αληθεια η μοναδικη… Και μην ακουσω την κλασικη καραμελα “η πιστη ειναι κατι που δεν εξηγειται” κλπ…

Αν εγω βγω να πω οτι η γη ειναι κουφια ξερω γω και στο κεντρο της ζουν γκρι ανθρωπακια που μας βοηθανε στις δυσκολες στιγμες ενω ο πλανητης περιμενει επιθεση αρειανων ( μπορει και μπαουγκ:p) με αστροπλοια κατασκευασμενα απο τους Ελ, αμεσως θα αποκτησω την ταμπελα του σαλεμενου. Ασχετα αν η πιστη (μου) ειναι κατι που δεν εξηγειται… Αν απο την αλλη ομως βγω και πω “καλα ρε 2009 εχουμε, ακομα σε παραμυθια πιστευετε” - που το λεω δηλαδη- θα πεσουν οι “θιγμενοι” να με φανε…

Παντως εχει πλακα το βραδυ της αναστασης οταν η μαζα των θεοσεβουμενων χριστιανων με το που θα παρει το “Αγιο Φως”, επιστρεφει σε χρονο dt στο σπιτι να κατασπαραξει την μαγειριτσα. Νταξει ιερο και οσιο το “Αγιο Φως” αλλα δε πιανει μια μπροστα στη μασα… :lol::lol::lol:

Και κατι αλλο, απο εναν φανατικο του κοκορετσιου (το δηλωνω απροκαλυπτα:lol::lol:)… Εχει πολυ γελιο αυτη η υποκρισια των νεοελληνων, οταν βλεπουν στην τιβι να σφαγιαζονται, για παραδειγμα, χιλαιδες φωκες για την γουνα τους και κραζουν για την βαρβαροτητα της πραξης, οταν μια μερα σαν την σημερινη εκατομμυρια αμνοεριφια σφαζονται για να ικανοποιησουν ενα εθιμο… Αλλα ξεχασα τα δικα μας δεν τα κοιταμε…

Θενξ για το χρονο σας

Σορρυ για πιθανους βερμπαλισμους…φταιει το κοκορετσι… :stuck_out_tongue:

Ρε ξεκολλάτε. Ο Χριστος ήταν εξωγήινος

Τερζης?:stuck_out_tongue:

ακυρωστε τα ολα…βρεθηκε το πτωμα χθες ειπανε στο star