Aυτο ειναι 59 δευτερολεπτα πιο πολυ απο μενα!!8O8O8O
lupin δεν πειραζει που δεν εχεις οχημα,το οχημα σου την γλυτωνει;p
Εξηγηστε που ειναι τα γηπεδα του καραπιαλη και πως παω η ξερω γω θα δωσετε κανενα ραντεβου?
Ρε συ, καπου πρεπει να εχει βαλει λινκ με χαρτη ο Καρβου, αρκετες σελιδες πισω. Ισως κοντα στις αρχικες οταν πρωτοκανονιζαμε να παιξουμε εκει… Αν δεν βαριεσαι ψαξε γιατι εγω βαριεμαι και νυσταζω.
Αφού ρε την άλλη φορά που είχαμε παίξει Καραπιάλη τον χειμώνα είχες έρθει, δεν θυμάσαι πως πάνε;
Να πληροφορησω οτι μιας κ ερχομαστε με ντουντ-μομπιλε,ντουν,εγω κ σαμαν,ισως αργησουμε κανα 5-10λεπτο,αν και λογικα θα ειμαστε στην ωρα μας…αν τυχον ομως παιχτει στραβη και κανουμε παραπανω,ξεκινηστε κανονικα οι ομαδες και ερχομαστε…Δατς,http://www.gipedakia.gr/gipeda/soccer-academy-karapialis
ψαχτο εδω μια(δν ειμαι κ αθηναιος και δεν ξερω να βοηθησω πολυ…)…
Ψηθείτε να μαζωχτούμε κάπου να πάμε όλοι μαζί οι μετρολάγνοι.
Μεσα ειμαι εγω,γυρω στις 7 παρα 20,παρα 15 θα μαι μετρο Χαλανδρι…Αμα ειναι βρισκομαστε εκει…
Anyone??:-s
Ωραία. Πως θα σε αναγνωρίσω? Βάλε κάνα τριαντάφυλλο στο πέτο ξερωγώ.
Κοκκινο το τριαντφυλλο να ξερεις…:lol:
Θα βρεθουμε μωρε…Θα δεις εναν ακυρο με φουσκωμενη τσαντα να ψαχνει γυρω του…Αν δε κανω λαθος μια φορα που ειχα ερθει περσυ,ησουν και εσυ οποτε νομιζω σε “Εχω”…
I’m watching you…
αν κάποιος δυσκολευτεί με μετρό κλπ, το τραμπμομπιλ φεύγει από περισσό στις 6:30 οπότε σφυράτε
απλά.
nuff said
Καταγγέλω τον δουδ για το ύπουλο χτύπημα του στο γόνατο.
Για το ότι είμαι άμπαλος δε λέω τίποτα.
Οι Μάνογουορς ήταν πολύ δυνατοι (σαν ατσάλι ένα πράμα) και νίκησαν δίκαια.
Manowar’s made of steel, not clay
\m/
Μη σε ξαναδώ όμως να ασχολείσαι με τίποτα crippled black phoenix και λοιπές ποστροκικές φλωριές!
Ε. Το ποστροκ γαμεί.
Oι επιρροές των Manowar στους Crippled black phoenix και σε όλο το ποστ ροκ (του οποίου μέρος ΔΕΝ είναι οι CBP!) είναι εμφανείς!
Να σταθώ στο ότι το ΚΙΝΗΤΡΟ που μας έδωσαν οι ΘΕΟΙ του μαίταλ ήταν τεράστιο. Για του λόγου το αληθές, τρανό παράδειγμα ο Thorgal που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του έβερ σήμερα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να ξαναπάμε την άλλη Κυριακή ίδια ώρα. We need some pleasure slaves!
Δικαιη νικη,ειμασταν κατωτεροι του αναμενομενου και η ηττα επηλθε φυσικοτατα…hail σε Σαμαν,διοτι πασες ακριβειας με γονατο δεν βγαζει οποιος κι οποιος…αντε,μολις γυρισω δεκεμβρη θελω τους παντες ντουρους για νεα μαχη…
Δϊκαια κέρδισαν οι Μανογουωράδες, η ομάδα δεν τράβηξε και εγώ προσωπικά πρέπει να έκανα ρεκόρ κακών μεταβιβάσεων χθες… [-X
Πρέπει να υπάρξει re-match αλλά βάλτε το καμία καθημερινή…