Η μάχη των τιτάνων

dude
TRAMPAKOULAS
thats why
Stelios86
φίλος dude
ChrisP
Thorgal
shaman

Eγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω =/

προδοσία!

Kαι εγώ δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μπορώ…
Είπαμε, γενικά η Κυριακή δεν με βολεύει…:frowning:

ρε παιδια καμια μαχη των τιτανων σαλονικη μερια παιζει?

dude
TRAMPAKOULAS
thats why
Stelios86
φίλος dude
ChrisP
Thorgal
shaman
Αμφίβολος Demon_Cleaner

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω, γιατι έχω δουλειά και ίσως να μην προλάβω, αλλά θα ενημερώσω.

πείτε σε κάνα γνωστό σας παιδιά άμα είναι. 1-2 άτομα χρειαζόμαστε, ήμαρτον. να λείπανε οι μισοί, ν ακύρωνα.

+1 δικός μου.

count me in. θα κατσω τερμα.

Aμφιβολος και γω λογω κτυπήματος/

Για ποτε εχετε πει?

κυριακή 7 στου καραπιάλη

λέτε τελεσίδικα όσοι είστε αμφίβολοι ώστε να μετρηθούμε κι αν δε βγαίνουμε 10 ν’ ακυρώσουμε σήμερα.

dude
TRAMPAKOULAS
Stelios86
φίλος dude
ChrisP
Thorgal
shaman
samis
φίλος Steliou
Αμφίβολος Demon_Cleaner
Αμφίβολος thats why

είμαστε 9 σίγουροι και 2 αμφίβολοι. σιγουρέψτε ή ακυρώστε μέσα σε κάνα δίωρο-τρίωρο να ξέρουμε τι θα κάνουμε.

γενικά επειδή είναι λίγο ΚΟΥΡΑΣΗ η όλη διαδικασία, μάλλον είναι η τελευταία φορά που κλείνω γήπεδο, εκτός κι αν αλλάξουν κάποια πράγματα. καλώς ή κακώς δεν είναι αύγουστος τώρα, ο κόσμος έχει επιστρέψει και δε μπορούμε να κλείνουμε γήπεδο απ την προηγούμενη μέρα. 3-4 μέρες πριν, απλά δεν υπάρχει τπτ (σε μέρος που βολεύει για να μην υπάρχουν γκρίνιες). οπότε ή θα κανονίζουμε από 5+ μέρες πριν και θα χουμε και 2 στην καβάτζα, ή το κόβουμε κ κανονίζουμε μια φορά στο δίμηνο για ξεχαρμάνιασμα.

Εγώ δεν μπορώ τελικά γιατί έφαγα χώσιμο. Το ταλέντο μου θα λάμψει άλλη φορά…

dude
TRAMPAKOULAS
Stelios86
φίλος dude
ChrisP
Thorgal
shaman
samis
φίλος Stelios86
φίλος dude νούμερο 2

Αμφίβολος thats why

είμαστε οκ ακόμα κι αν δεν έρθει ο δατς γάη πλέον. τολκι, αν το ψήνεις, έλα.

Έχεις δίκιο. Σε καταλαβαίνω γιατι και εγώ κανονίζω με μία ομαδούλα που έχουμε με κάτι φίλους και ξέρω πόσο χρόνο (και SMS!) αφιερώνω κάθε εβδομάδα σε αυτό για να βρούμε μέρα και ώρα που να μπορούμε όλοι και να μας έχουν αντίπαλο για το πρωτάθλημα.

Εγώ πάω στην ομάδα του σύγγαυρου samis, το δηλώνω από τώρα.

χαχαχαχαχα!!! συμφωνω και γω…

Σαμι,τωρα που την εκανα εγω για εξωτερικα αξιωθηκες για μπαλα ε?:pΔεν θα ξαναπαμε μπασκετακι?θα σε φτιαξω εκει…