Η μάχη των τιτάνων

Kαλά ήταν, μαζί με το πρωινό χόρτασα τρέξιμο σήμερα… :roll:

καλά ήταν, το γήπεδο βέβαια ήταν ολίγον τι τσουλήθρα και γενικά η μπάλα γλίστραγε είτε έβρισκε κάτω, είτε σε πόδια, είτε σε χέρια.

ψήνεται κανείς για προσεχή παρασκευή ή κυριακή (νωρίς)?

Κυριακή ίδια ώρα (5) είμαι μέσα.

Παρασκευή ρε!!!

όντως, ψηθείτε για παρασκευή γιατί σ/κ παίζει και να λείπω :stuck_out_tongue:

Παρασκευή πολύ δύσκολο :slight_smile:

Ε ναι. Βασικα εγω καθημερινες δεν μπορω ποτε. Εκτος και αν παιξουμε κατα τις… 11 το βραδακι!!:smiley:

ε προφανώς αν μαζευτείτε περισσότεροι για κυριακή, να πάτε τότε. δηλώνετε όμως προτίμηση μέρας σε μια λίστα μπας και…

Κυριακή νωρίς πάλι και εγώ μπορώ.

Kαλα, βλακειες λεω εγω. Κυριακη εχει AngelWitch και Σαββατο Ulver!
Τωρα το θυμηθηκα.#-o
Οποτε ακυρο για μενα αυτο το Σ/Κ.

Aν είναι να διευκολυνθεί κανείς για να πάει σε συναυλία ας το βάλουμε και καμία ώρα νωρίτερα, δεν έχει ζέστη πλέον…

Να αρχίσουμε λίστα με συμμετοχές;

Μule

Και γω θα είμαι στα 2 live, οπότε έρχομαι με την προϋπόθεση να τελειώσουμε 6 το αργότερο και να είναι κοντά σε μετρό (Καραπιάλης, Παθιακάκης δηλαδή από τα γνωστά).

Kαι εγώ μάλλον θα πάω την Κυριακή σε άλλο live οπότε ας το ξεκινήσουμε 4 να είμαστε ΟΚ.

Ωραιος ρε Χρηστο.

Βασικα δεν τρελαινομαι να τρεχω απο τις 4 την Κυριακη για μπαλα οταν μαλιστα θα εχει προηγηθει+αλλο live το Σαββατο. Αν παρ’ολα αυτα μαζευτειτε και σας λειπει ενας δεν θα σας στο χαλασω. Θα’ρθω.

Άντε ρε, πείτε και οι υπόλοιποι πως το βλέπετε.

Εγώ μπορώ Σάββατο λογικές ώρες και Κυριακή το δυνατόν νωρίτερο.

Επίσης, Δευτέρα απόγευμα (να προλάβουμε και Tiersen) κανονίστε τίποτα οι Θεσσαλονικείς να σας μάθουμε λίγη μπαλίτσα…

ποιός ψήνεται για παρασκευή, ποιός για κυριακή

Κυριακή

Παρασκευή

Κυριακή νωρίς, Παρασκευή το ίδιο

=να έχουμε τελειώσει πριν τις 8