Η μάχη των τιτάνων

__Χαχα! οκ!! 8)

__Αλλά να ξέρεις, στο ποδόσφαιρο παίζω ακόμα 4/4, άντε και κανα καλό μπρέικ ή σολάκι απ’ το πουδενα ή καμιά μικροπρογκρεσιβιά 4-5 δευτερολέπτων. Εκεί που αλλάχω από 6/5 σε 7/8 και καπάκια αλλαγή τέμπο και 9/8 και odd paterns είναι το μπάσκετ, εκεί το κατέχουμε καλύτερα… :stuck_out_tongue: :smiley:

Πωωω είπα σε φίλο να ρθει, να τον ακυρώσω? Μαλακία. Είναι και χοντρός, θα τον βάζαμε τέρμα

Παίδες τι ώρα θα πάτε σήμερα και που?έχετε συμπληρώσει?

2 post πιο πάνω

Μας ακύρωσαν το 5X5 γαμώτο και ψάχνουμε για φιλικό αλλα χλωμό το βλέπω…και ψήνομαι για μπαλίδι…anyway αν ανοίξει καμμία θέση ή θέλετε και καμμιά αλλαγή κάντε κανά post…θα τσεκάρω το thread

βλέπω ότι κυριακή έχει οσφπ-παο στις 7. ψήνεστε για μπαλίτσα κατά τις 4-4μιση στου παθιακάκη (επειδή είναι κ δίπλα στο τρένο) αν βρω?

ψ. btw, να ξέρετε ότι από ταύρο μέχρι φάληρο πας με λεοφορείο (απ το περασμένο σάββατο μέχρι και μέσα δεκέμβρη)

Στις 6.30 είναι το ντέρμπι κι εγώ λογικά θα είμαι Καραϊσκάκη από τις 4.30 περίπου.
Οπότε count me out.

καλά, γενικά δεν πρέπει να ναι καλή ιδεά η κυριακή μάλλον. λογικά ούτε πριν, ούτε μετά το ματς θα μπορούμε να πάμε για μπάλα και πρωί δε νομίζω ότι λέει :p.

δευτέρα παρόμοια ώρα με χτες στου παθιακάκη?

Προσωπικα δεν χω προβλημα. Και να μην προλαβω απ’την αρχη το παιχνιδι don’t give a damned fuck… δεν παιζει δα και η Celtic!!:stuck_out_tongue:

Ψηστο και για Σαββατο ψιλονωρις αν ειναι. Κατα τις 6 ξερω γω ή κατι τετοιο…

έχει γενέθλεια ένας φίλος το σάββατο και μάλλον θα χρειαστεί να πάω από νωρίς, το σκέφτομαι όμως για γύρω στις 4μιση-5 αν υπάρχει λαός. πιο αργά, ψιλοδύσκολα.

Σάββατο νωρίς εγώ ψήνομαι κ Παθιακάκη βολέυει!

Εκλεισε ο dude Παθιακακη το Σαββατο 4:45…
Οσοι πιστοι δηλωστε!!

μέσα…επιτέλους!

tylerdurden
dude
φίλος dude no2

tylerdurden
dude
φίλος dude no2
ChrisP (99%)

Πονάω ρε πούστηδες. Αλλά ας είναι.

tylerdurden
dude
φίλος dude no2
ChrisP (34.788%)
μάνος.

Φέρτε και τον Πελοπίδα ε.

Το Pathiakakis Arena ειναι αυτο στη Ριζουπολη ετσι? Και γω, και γω!! Λογικα θα χω ξυπνησει μεχρι τις 4…:stuck_out_tongue:

tylerdurden
dude
φίλος dude no2
ChrisP (0% λιπαρά)
μάνος.
Thorgal

άντε, shadowcaster, trampakoulas, mule, redrum, samis, ΞΥΠΝΑΤΕ :stuck_out_tongue:

έφαγα βύσμα το σάββατο, πρέπει να πάω την κόρη μου σε κάτι παιδικά γενέθλια στη χαλκίδα…

φέρτην να μας δει να παίζουμε, περισσότερο θα διασκεδάσει :stuck_out_tongue: