Καλημερες!!!
Μιλησα με τζαμροκ και ερχεται τελικα οποτε ειμαστε ΟΚ για σημερα!
Cheers!!:drunk:
Καλημερες!!!
Μιλησα με τζαμροκ και ερχεται τελικα οποτε ειμαστε ΟΚ για σημερα!
Cheers!!:drunk:
cool…8)
κάπως έτσι?
Thorgal
tzamrock
dude
φίλος dude no2
Mule
ChrisΠ(=3,14)
__ (aka Shadowcaster)
μάνος.
Φίλος Μάνου
tylerdurden
Let it be!
θυμίζω πάλι, να στε 10 λεπτάκια νωρίτερα για ζέσταμα και λοιπές αηδίες γιατι θα το χουμε στη διάθεσή μας μόνο μια ωρίτσα.
Ωραία παίξαμε…χάρηκα που γνώρισα τόσες φορουμόφατσες…
ο dude βρέθηκε ντοπέ σύμφωνα με τα εργαστηριακά αποτελέσματα…αντε και ρεβανς με το καλό
:lightsabre:
__Οντως, ωραία ήταν. 8)
__Και καλούτσικο το ματσάκι ε; Με ένα γκολ διαφορά έληξε το ματς (και εναλαγές στο προβάδισμα του σκορ), είχε ενδιαφέρον. Και φυσικά χάρηκα που γνωρίστηκα με τα παιδιά που δεν ήξερα (Tyler, γίνεσαι μόνιμο μέλος της φορουμοποδοσαφαιρο ομάδας -μεγάλος παίκτης λέμε! :D).
__Όσο για τον dude, άστα! Είναι πάντα ντοπέ και σε όλα τα αθλήματα! Είναι για όλους τους άλλους κάτι σαν τον Apollo (ο μαύρος μποξέρ) για τον Ρόκυ όταν του έκανε προπονηση! :lol:
καλό το ματσάκιον, φτιάξαμε ισορροπημένες ομάδες αυτή τη φορά. τάηλερ πολλά κιλά μπάλα.
να δω για παθια σαββατο παρεμφερη ώρα?
Ναι αλλά αν δεν μπορείς εσύ και με τον σαντοου τραυματία άντε να μαζευτούμε.
Εγώ πάντως πάω ίδια ομάδα με τάηλερ ξανά =)
πο,με δουδο σε φορμα και τοσα καλα λογια για ταηλερ,αναμενω στο διαστημα 13 με 24 δεκεμβρη που θα ειμαι αθηνα,ενα πολυ γερο 7 επι 7,αρχιστε το ψησιμο και την προετοιμασια απο τωρα…
να κλείσω 2-3 γηπεδάκια από τώρα για κείνο το διάστημα αγόραρε, να σε φιλέψουμε καλά.
Iδανικά να πάει καμία ώρα νωρίτερα, να αρχίσουμε κατά τις 4.
3-4 συνδυασμοί με τάηλερ ήταν όλα τα λεφτά (συν μια υπερπάσα-τρύπα του μάνου!).
Πού να ξέραμε κ ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
Xα!ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!dude to πολλά κιλά πάει και κάπου αλλού…??
χαχα
θεωρώ ότι προσφέραμε καλύτερο θέαμα παρόλο που χάσαμε…έχει δίκιο ο chrisp…απλα ήσασταν πιο ομάδα…για next week βλέπουμε…
Lupin ξεκινάω bid για την μεταγραφή σου…2 σουβλάκια μετα το τέλος του ματς!
+ μερίδα πατάτες με σως :lol:
η σως εκανε τη διαφορα…εγω ειμαι θετικος σε καθε ειδους τετοιες προτασεις8)…dude,ετοιμασου για το υπερτατο τεστ αντοχων:p…
σου χω φτιάξει πρόγραμμα, μην ανησυχείς :lol:
αν βάλετε ματσάκι το σάββατο κατά τις 4:30 λογικά είμαι μέσα. κυριακή δυστυχώς όχι
ρε μαγκες αληθεια τωρα
τι μυριζετε καθολου???:-k
αν τη μυριζετε
μπορει καπιοα στιγμη θα ερθω και γω
αλλα ξερεις να μπορουμε να αλλαξουμε μια πασα
κατι δηλ ρε παιδι μου.τα βασικα
εστω ενα κοντολ :-k
και τι ειναι 88
55 τι κολπο παιζεται:-k
θρας, μπανανα και μπαλα στην αλανα;
κοίτα τα ματς μας είναι του στυλ “ο dude και μερικοί ακόμα που τρέχουν ή περπατάνε γύρω γύρω” αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις