Η μάχη των τιτάνων

Ξαναριχνει γαμω.:frowning:

Θεωρητικα ναι.
Τωρα, τι να σου, αν θες το ρισκαρεις μηπως και δεν την παλεψει κανεις λογω καιρου. Αλλα ειναι λιγο κριμα να τραβηχτεις μεχρι εδω πανω χωρις λογο…

αν ειστε κομπλε δεν υπαρχει λογος να ερθω οποτε απολαυστε το κολυμπι σας…ε… την μπαλιτσα εννοω:p

Στο golden goal φάνηκε ποιός έχει τη ψυχή του νικητή. Είχαμε το μέταλλο μεγάλης ομάδας.

Μιουλ και τζαμροκ είχαν κατακτήσει το κέντρο, τράμπα φόβησε με απειλητικές ερεβώδεις γκριμάτσες τους (κακόμοιρους) αντίπαλους επιθετικούς και κρισΠ ζάλιζε την απέναντι άμυνα.

Μοναδική παραφωνία αυτός ο τέηλερ που μας κρατούσε πίσω σαν ομάδα. Χωρίς αυτόν θα χαμε πάρει διαφορά, αλλά οκ δεν πειράζει, θέλουμε και αυτούς που δεν ξέρουν μπάλα να έρχονται μαζί μας.

σήμερα μίλησε η καρδιά, το πάθος και η δύναμη. οι δαντελένιοι αντίπαλοί μας δεν είχαν τύχη. :stuck_out_tongue:

παιξατε μπαλα ή πολο σημερα τελικα?το γηπεδο ηταν σε σχετικα καλη κατασταση?

όχι δεν θα γράψω φιξντ. αυτό υπονοεί ο τύπος

είμασταν οι άθλιοι του βικτωρος ουγκω σήμερα κι όμως μας νικήσατε με ένα γκολ διαφορά μόνο [-X.

οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες.

μας άνοιξε ο πάτος πάντως, έκανε διάλειμμα η βροχή όσο παίζαμε :lol:

α. με το ζόρι συγκρατούμε να μην πω καμμια κουβέντα για τους γαύρους. άδειο γήπεδο και τ αφήσαμε για να πα να δείτε κλωτσοσκούψι #-o

για μιλάτε για την επόμενη σύγκρουση των αδελφάτων, να κλείσω γήπεδο άμα είναι (αν κ με βλέπω για κόουτς).

Τόσο επικά ματς όσο φαίνονται στα ποστς γίνονται εκεί κάτω στην Αθήνα? :stuck_out_tongue:

Ένα κλικ λιγότερο επικά απ’τα τραγούδια των ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ

βασικά οι τιτανομαχίες ΑΞΙΖΟΥΝ να έχουν σάουντρακ Manowar! :metal:

κανονιστε να μην ερθω ξανα ποτε:p

εσένα θα σου βάλουμε κάτι σε post-whatever γιατί είσαι δαντελένιος :stuck_out_tongue:

:lol::lol:

Μεγάλη μπάλα ο Τάηλερ! Και την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ καλός αλλά σήμερα στο βρεγμένο έδωσε ρέστα.

Εγώ για τις επόμενες δύο εβδομάδες είμαι σίγουρα off για Σάββατο. Αν κάτσει καμία μπάλα μεσοβδόμαδα, διαφορετικά θα επανέλθω στην τιτανομαχία πριν τα Χριστούγεννα.

εγώ μάλλον είμαι οφφ γενικότερα. πέλμα, καλάμι κ γόνατο στο δεξί έχουν σαπίσει τελείως ξέρω γω :p. να δούμε πως θα παει κ ο καιρός…

πάντως αν ψήνεστε για την προσεχή παρασκευή, πείτε να δούμε.

Περαστικά ρε συ…

Εγώ για Παρασκευή 11/12 είμαι μέσα αρκεί να μην ξεκινήσουμε νωρίτερα από τις 7-7:30

ναι, για 8+ λέμε λογικά.

[B]παρασκευή 11/12, 8+

mule[/B]

χαχα!ωραίος!

trampakoulas for the win!μεγάλο λίμπερο παλαιάς κοπής…Μακάρι να είχε σκοράρει και στο τέλος που ανέβηκε και πάταγε περιοχή αντιπάλων…

γενικα το καλό είναι πως οι ομάδες χωρίζονται ισοδύναμα και τα ματσάκια βγαίνουν καλά!

highlight: του το πα και προσωπικά η λόμπα ασσίστ του κρισπ στον mule που του έδωσε ετοιμο γκολ!

mule thanx για τα σχόλια!

παιχταρά μου!

Πότε θα κατέβεις με την αμφίεση του άβαταρ σου να μην ξεμυτίζουν οι αντίπαλοι απο την περιοχή τους ??!! 8)

δεν θέλω να τους κομπλάρω μωρέ… :lol: