Η μάχη των τιτάνων

Παίζουμε πρωτάθλημα… :frowning:

μλκια. δεν πειράζει, θα παίξεις μπάλα ούτως ή άλλως. ελπίζω μόνο να μην παίζεις με του καρεμπέ και στο πρωτάθλημα :stuck_out_tongue:

Δευτέρα 04/01/2010, 20:00-21:30, Diego, 8x8

dude
tramp
lupin
shaman
giasonas
space
baltruce
κουτσός86
chrisp
manowarrior87
sarantis (aka φίλος dude no3)

ξάδερφος dude no1 (?)
ξάδερφος dude no2 (?)

Πο,δηλωστε κι αλλοι,γιατι μας βλεπω forum VS el duderino’s gang(vatos locos σκηνικα)

ηγγικεν η ωρα(με gps+ντοπα)

dude
tramp
lupin
shaman
giasonas
space
baltruce
κουτσός86
chrisp
manowarrior87
robbie_pumkeane

Γαμω τις καθημερινες σας ρε!:frowning:

Γιατι δεν κανονιζατε Κυριακη?

:lol: Μην ανησυχείς φοράμε κάτι άλλες ερυθρόλευκες εκεί!

Σκωτσεζογοόριορ ανέρρωσες;
Kυριακή παίζουν ομάδες, γυναίκες κλπ. :stuck_out_tongue:
Δεν μπορείς με τπτ ούτε αν ξεκινάμε 8 ή και αργότερα καθημερινές;

Βασικα καλυτερα ειμαι, thanks for asking, αν και ποναω ακομα.:frowning:
Παντως πιστευω πως απο το νεο ετος θα μπορω να ξαναπαιξω.

Συνηθως σχολαω αργα (around 7 ή 6 στην καλυτερη, αν και υπαρχουν μηνες πχ Ιανουαριος που κλεινει το οικονομικο ετος που με παει μεχρι τις 10-11 το βραδυ:?).

Περα απ’αυτα, Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη εχω προπονησεις αλλου και δεν θελω να τις χανω οσο ειναι δυνατον…

.!..!.

dude
tramp
lupin
shaman
giasonas
space
baltruce
κουτσός86
chrisp
manowarrior87
robbie_pumkeane
thats why
φίλος κουτσού
φίλος κουτσού #2

αν δε μαζευόμαστε έχω κι έξτραζ…

Παίδες ας παίζει και λίγος χώρος για φορουμίτες που θα δηλώσουν πιο αργα…π.χ. εγώ θα ξέρω μέσα στο σαββατοκύριακο…

όλοι οι καλοί χωράνε :smiley:

πιστεύεις πως αξίζει να προβληματιστούμε ιδιαιίτερα σε περίπτωση που μαζευτούμε περισσότεροι? ας το βιώσουμε κι αυτό μια φορά γιατί συνήθως γίνεται το ανάποδο. υποθέτωντας ότι δε θ ακυρώσει κανένας όλα αυτά ε. σκέψου μόνο πως αν είμαστε 18 και παίξουμε 8χ8, απλά θα μείνει ο καθένας από ένα δεκάλεπτο εκτός αγώνα, αν είμαστε 20 και παίξουμε 8χ8, θα μείνει ο καθένας εκτός αγώνα για 18 λεπτά κτλ. άσε που μπορεί να παίξουμε και 9χ9 σε αυτό το γήπεδο κατά τη γνώμη μου. άσε που αν μαζευτούμε πολλοί θα κλείσουμε και το 5χ5 :lol:

έχω πει και σε 2 ξαδέρφια μου ε :stuck_out_tongue:

μιά χαρά παίζουμε και 9χ9

Τριτη μπαλα και φαρμακερη,μετα απο 2(η μια που ημουν σιγουρα,για την δευτερη ετσι ακουσα) νεροβραστες?..αντε να δουμε…αντε κανας φορουμιτης να δηλωσει επιπλεον ρεεεεε…

τον κακό σου τον καιρό που ήταν νερόβραστη η δεύτερη επική μονομαχία

:stuck_out_tongue:

Άκου κει νερόβραστη η προχτεσινή!
Τσάμπα το κονόμησα το πρήξιμο στο πόδι?

dude δίκιο έχεις αλλά όπως κλείσανε ο dying και ο stelios τελευταία στιγμή μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που να ψήνονται…αν έχουν κλείσει 5-6 εκτός φόρουμ μπορεί να αποθαρρυνθούν…αλλά καλύτερα περισσότεροι παρά να ψαχνόμαστε…απλά το λέω για αν είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι φορουμίτες…

και όντως η μάχη της τρίτης δεν ήταν νερόβραστή…Τίμησε τον τίτλο του thread…

Παίδες, έχουν ξαναγραφτεί αυτά. Προφανώς έχουν προτεραιότητα οι φορουμίτες. Απλά επειδή την πίκρα του ακυρώματος την τραβάει κυρίως αυτός που έχει κανονίσει γήπεδα κλπ, είναι προτιμότερο να παίζεις με 100% σιγουριά με έναν λιγότερο φορουμίτη, παρά να παίζεις με 70% ψάχνοντας άτομα τελευταία στιγμή.

δεν διαφωνούμε…το ίδιο λέμε…

να με βαλω?..πολυ μπλαμπλα εχει πεσει…:stuck_out_tongue:

dude
tramp
lupin
shaman
giasonas
space
baltruce
κουτσός86
chrisp
manowarrior87