εμένα ξύπνησε ένας παλιός τραυματισμός στον αχίλλειο, θα δείξει μέσα στις 2 επόμενες μέρες
εγω ακυρο ποναω ισως την αλλη εβδομαδα
εγώ αρχίζω θεραπείες κι ελπίζω να γίνω επιτέλους καλά και να δείτε την πολεμική μηχανή εν δράσει.
Περαστικά
Και σε σένα περαστικά αν και στη δική σου περίπτωση θα απορούσα αν δεν πονούσες!
Έκανες χιλιόμετρα με τη μπάλα στα πόδια, τρίπλες με το γνωστό στυλ “σβούρα” και επιμένεις και να παίζεις με τα βάρη στα χέρια! :lol:
Πάμε για την επόμενη εβδομάδα, προκαταβολικά όμως λέω πως δεν μπορώ Δευτέρα 30 και Παρασκευή 3.
Γύρισα και κάνετε τις κοτούλες, ε?
Eγώ έχω εξεταστική, οπότε μέσα όποτε θέλετε.
παιζω 25 χρονια μπαλα αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει
να χτυπησω στο ζεσταμα.
ρωτησα τον αδερφο μου μου λεει οτι εχω
τραβηγμα στο ισχιο κατι τετοιο αλλα στο παιχνιδι δεν το πολυκαταλαβα
αλλα το πρωι το καταλαβα για τα καλα.
αν και κατι μου πηγαινε στραβα δεν μου εβγαινε τιποτα στο παιχνιδι
τελος παντων συμβαινουν αυτα.
δηλ στη πραγματικοτητα πιαζαμε τραυματιες εγω ο dude
και ο τρμπακουλ απο τι φαινεται απλα την αλλη μερα μετα το παιχνιδι
το καταλαβαινεις.
θελει διατασεις πριν και μετα αυτο ειναι το Ακαι το Ω πιστευω
άσε και εγώ στο πρώτο πάτημα χτύπησα.
καλα ρε ο χορηγος το rocking gr δεν εχει καμια
γυμναστ-η-τρια να ερχεται πριν τους αγωνες
να μας κανει ζεσταμα?
παμε και σπαμε τα ποδια μας καθε κυριακη:lol:
απο 10 σεπτεβρη και μετα σας γαμω και γω τρυφερα:hippy:
θα μας κλασεις μια μαντρα @@ …
εσενα μονο δεν εχω γαμευσει στο τοπι, μονο στη σπυριαρα…οπωτε κανε τα κουμαντα σου γαυρο!
εγω εδω θα ειμαι τοτε… και στην σπυριαρα να θυμασαι τι κανεις καμια φορα… χαχαχαχα, σε τετ α τετ με το τερμα θα σου κανω τακλιν ρε…
Ψηθείτε και για σπυριάρα πάντως, αυτή τη φορά θέλω να βάλω 7 τρίποντα σερί.
ψηθειται για σπυριαρα ρε που μπορω και γω… σας βλεπω να κανονιζεται μπαλιτσα και στεναχωριεμαι…
Μηδέν κίνηση, so gay…
Για κανά μπάσκετ άμα είναι πάντως από Πέμπτη θα είμαι Αθήνα.Αν το ψήνεται και μπορώ να παρευρεθώ θα γούσταρα τρελά
lupin
ChrisP
dude
σιγά μη βρούμε γήπεδο, αλλά τέσπα : P
εγω 1 ακομα ατομο το πσηνω να ερθει αμα ειναι…οπωτε νταξ, αμα το απογευμα/βραδυ εχει δηλωσει ενας ικανοποιητικος αριθμος, κλεινουμε κτλ αλλιως τους γραφουμε στο παργαλατσο μας, αυριο ο δουδ θα με συνοδευσει κεντρο για νεα μπασκετικα παπα:p και κυριακη ισως πσησουμε σπυριαρα…αλλα να δουμε μεχρι βραδυ ποσοι θαμαστε…
Ρε πουστη εχω εναν γαμωτραυματισμο στην πλατη και τον αυχενα απο τις προπονησεις στις Π.Τ. και δεν μπορω να στριψω.:?
Να δοκιμασω Marlboro?
Θα δω πως θα’μαι μεχρι αυριο αν και δεν το βλεπω… Μια βδομαδα και δεν εχει βελτιωθει καθολου.