Γαμώτο όλο μπαλίτσες παίζετε κι όλο θέλω να’ ρθω και δε μπορώ. Δηλώνω από τώρα συμμετοχή τα χριστούγεννα:lol:
Σκίσαμε ε. Και με διαφορά:p
Κρέντιτς στο Λούπιν που ήταν ο μόνος που σε όλο το ματς έτρεχε πάνω κάτω.
Αμήν! :roll:
Το 8Χ8 στον Φυλακούρη είναι σούπερ! Αλλά η αλήθεια είναι πως τα νότια έχουν δυσκολότερη πρόσβαση με συγκοινωνία και αυτό είναι για αρκετούς θέμα…
Hope είσαι ο Πάνος;
ο Hope λέγεται Δημήτρης. έπαιζε άμυνα και φόραγε το γυαλί - μάσκα για να μη του μπαίνουν έντομα στα μάτια (ChrisP :lol:). κιε γαμώ τις μπάλες έπαιξε, έτρεχε, έκοβε, δεν πούλαγε, να μας ξανάρθει : P.
o Πάνος είναι ο δεύτερος φίλος μου, ο λίγο πιο κοντός.
να ζητήσω συγγνώμη για τα χτεσινά μου χάλια :/.
ψ. κι ο πάμπκιν έπαιξε πολύ καλά χτες, μέχρι να φάει τον κώλο του έστω.
Α ΟΚ, ευχαριστώ!
Πολύ καλός ο Ηοpe πράγματι και το γυαλί του μου θύμισε Jabbar! 8)
Όχι είναι για να ρίχνω κουτουλιές και να μην πονάω.
Πάντως καλή μπαλίτσα παίξαμε να επαναληφθεί αλλά σε 5Χ5 γιατί τα πόδια μου ακόμα πονάνε.
η αποκαλυψη για μενα παντως ακουγε στο ονομα shaman που ελπιζω την επομενη φορα να τον εχω συμπακτα οπως παλια…κανενα ελεος μετα για την απεναντι αμυνα…,ψιλο-κουραστηκα προχτες:p ε και κατεβαζα καντηλια καθε 5 δευτερολεπτα αλλα οκ, την επομενη φορα με σωστο χωρισμο ομαδων και ελπιζω πιο φορουμικο περιεχομενο η καθε ομαδα να παιχτει σωστο τοπι και οχι αυτη η ημι-παρωδια ξανα…
επισης ναι, κρεντιτς σε παμκιν, επαιξε ατσαλινα\μ/…
επισης αμα το αυτογκολ του ντουντ υπηρχε σε βιντεο θα χτυπαγε μερικα εκατομμυρια views σε youtube ανετα…\μ/
AHAHAHAHA, το χα ξεχάσει αυτό.
ντελ πιέρο και μαλακίες, εγώ τα κάνω χωρίς καν να ιδρώσω αυτά.
φανταζομαι πολυ κοσμο που actually θα προπονειται για να το κανει αυτο κανονικα σε αντιπαλη εστια ε:p:lol:
\μ/
Aυτο.Το υφος του Lupin εκει προς το τελος μου θυμιζε αυτο του Μαζεστιξ που πεφτει για πολλοστη φορα απ’την ασπιδα και συνοδευοταν συχνα πυκνα απο ενα δικιολογημενο “γελαει ο κοσμος”:lol:Το κοκκαλο ακομα ποναει γαμωτο και ελπιζω την αλλη φορα να μη περπαταω απ το 40’(αν και επηρεασε λιγο το πεσιμο γιατι τσιμπαγε η μλκια στο πατημα)και να φτιαξω καποτε τα τελειωματα των φασεων.Ευχαριστουμε τον Σαμαν που ξερναγε ασιστς,χαιλαιτ θα ηταν το ψαλιδι του Κρισπ αν το πιανε καλα:p
Τώρα ήταν πιο χάηλάητ!
αποχή βλέπω. και αναρωτιώμουνα γιατί δεν μου έρχονται reply notifications…
Φλούφληδες φίλε Τραμπ, τι να πεις… [-X
κάντε καμμιά κίνηση, όλο λόγια είστε κι από μπάλα τπτ.
Σάββατο μεσημεροαπογευματάκι ψήνεστε; Γύρω στις 5:00-6:00; Άντε γιατί σκουριάσαμε…
Εγώ έχω ρήξη μεταταρσίου(και γαμώ ακούγεται) και μάλλον δεν θα μπορέσω. Εκτός αν γίνει κάνα θαύμα και σταματήσει να πονάει το πόδι μου μέχρι το Σάββατο.
Άντε μπράβο να ξανακινείται το θρεντ!
Εγώ για Σάββατο αποφευματάκι μέσα!
εγώ θα το παλέψω, είναι πιθανό να έχω μία υποχρέωση
από τώρα άρχισε να τα μασάει.
τι να πω και για σας που το είχατε ένα μήνα στην απραξία το τόπικ