Η μάχη των τιτάνων

Tι γίνεται μαζευόμαστε;

Κυριακή 16:15 Diego

shaman
HopeRidesAlone
Lupin
billrocki
pumpkin
manos87
Kastroman
Martian
redrum
mule
samis
ChrisP
original1924
Keeper
queen rulez
Stelios

oλα κομπλε, ας χωριστουμε και απο δω για να μην τρωμε χρονο στο γηπεδο…

samis
Mule
original
manos87
HopeRidesAlone
queen_rulez
Keeper
ChrisP

Lupin
Kastroman
Red Rum
Stelios
martian
billrocki
shaman
pumpkin

OK 8)

Λίγο πιό γρήγοροι οι αντίπαλοι αλλά δεν μασάμε!

8O Βγάλατε ομαδες ρε?? :?

Καλα… μαλλον τοτε, θα ερθω την επομενη φορα.

έλα ρε χαζέ, θα τα βρούμε

επίσης, δεν έχουμε μέση και τέρμα.

πα να φτιάξω στο paint το σύστημα

Εγώ θέλω και Καστρομαν στην ομάδα μου, με κατευθύνει στην άμυνα.

Kαστρομαν παει οπου παω, ειναι αδελφη-ψυχη οπωτε φατην

οποιος θελει να τον φερω εγω ας μου πει. απο περισσο ξεκιναω.

σχετικα με ποστ Mule πισω σελιδα, ελεγα αν ψηνεστε να παρουμε εμεις hoperides και να δωσουμε stelios…νομιζω ετσι θα ισορροπησουμε καπως στο θεμα ταχυτητας (το προφανες) + μιας και εμεις ειμαστε full επιθετικο πακετο (ηδη υπαρχει τριαδα shaman-pumkin-moi που εχουμε καθιερωσει σαν αιχμη δορατος) και σεις ισως οχι και τοσο, να ηταν καλυτερα να παιζει σε σας ενας γρηγορος καθαρα επιθετικος…

αλλα τεσπα, το προτεινω και το προτιμω, κυριως για να ειναι οι ομαδες πιο ισοδυναμες και ιδιας δυναμικης σε σχεδον ολες τις θεσεις(αν και μεις παντα θα ζοριζομαστε με το ανυπαρκτο κεντρο μας αλλα κλαιν, κατι θα κανουμε)…proposal stated, opinions are welcome…

Ποιο ανύπαρκτο κέντρο? Ξέχασες κιόλας πως παίζω ΚΑΙ αμυντικό χαφ?:wink:

Τεσπά, τράβα στο βαριέμαι τόπικ τώρα. 8)

Α, και καταγγέλω κρισπ που με θέλει μονίμως για αντίπαλο.:-k

@ Λουπέν:

Εντελώς πρόχειρα το έβγαλα, βασισμένος κυρίως στον μπαρουτοκαπνισμένο κορμό της ομάδας (πού είσαι Τάηλερ? :() μου. Δεν έχω θέμα όπως και να παίξουμε, οπότε δεκτή η πρόταση. 8)

@ Ρεδ Ραμ:

Τελευταία φορά που έπαιξες αντίπαλος χάσαμε, οπότε θέλω ρεβάνς.
Η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή!

Ε, και οι ομάδες καλό είναι να βγουν ισοδύναμες.

Συμφωνώ με Λουπέν. Χρειαζόμαστε έναν γρήγορο επιθετικό γιατί και ο ΚρισΠ περνάει εκτεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και έχει καταντήσει Ντιόγκο.

Παίρνουμε babangida86 λοιπόν.

Xεχε, αυτό κατάλαβα κι εγώ αλλά περίμενα να το πεις εσύ.8)

Ο κρισπ δεν είναι επιθετικός, ρε ρονάλντο_γκιαούρο_87!

Θα παίξεις όπου σου πει ο κόουτς. Δε θέλουμε βεντέτες.

Εντάξει, θα παίξω όπου μου πω! 8)

μαρεσει που υπαρχουν υπονοιες για εσωτερικες τριβες στις βεντετες των αντιπαλων…οκ, fixed τοτε, hoperides με μας και stelios με σας, νομιζω και γω πως θα ειμαστε πιο ισοδυναμοι ετσι…red, εχω ασσο στο μανικι για κεντρο και συστημα, don’t worry…

samis
Stelios
Mule
original
manos87
queen_rulez
Keeper
ChrisP

Lupin
Kastroman
Red Rum
martian
billrocki
shaman
pumpkin
HopeRidesAlone

Η μόνη εσωτερική τριβή στις βεντέτες των αντιπάλων είναι κάτι μπέργκερ και σάντουιτς που έφαγα πριν λίγο και παλεύουν για το ποιο θα πάρει πρώτο τον δρόμο προς την ΚΑΘΟΔΟ.

Επίσης…

1. Εφόσον ψήνεται κάποιος ακόμα για μπάλα (Xemnas πχ) ας έρθει, απώλειες υπάρχουν πάντα και γενικώς τα βρίσκουμε.

2 (και σημαντικότερο). Τα κορίτσια που μας διαβάζουν και θέλουν να εξασκήσουν το ταλέντο τους στο cheer-leading (με κατάλληλες ενδυμασίες φυσικά) είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

Θα ρθω και γω. Βαλτε με στον παγκο, αλλα θελω να ειμαι στην ιδια ομαδα με Stelios. Να θυμηθουμε τα παλια χρονια μας στη Bolton. 8)