Η μάχη των τιτάνων

ποσοστο επιτυχιας 1/12

μη σου πω και 1/1000000

βασικά martian κι εγώ άμυνα παίζω κυρίως. απλά λόγω απύθμενου ταλέντου, είμαι παίχτης χαμαιλέοντας και προσαρμόζομαι στις ανάγκες της ομάδας… αλλά ας μιλήσουμε λίγο και για σένα!

κι ο σαμαν στην άμυνα καλύτερος είναι βασικά, χαραμίζεται μπροστά (και μας σπάει και τα αρχίδια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :P).

θέλω να κάνω τρίπλες που δε θα καταστρέφουν την ομάδα ΑΝ τυχόν δε πετύχουν.

Ποσα λεφτα?

ε, max 7.5 euro

Τα σιντί μου όμως :!:

Κάτι έχει εμένα το γόνατό μου, ελπίζω φεύγοντας αύριο να μην το κρατάω στο χέρι.

δες τη λίστα αν θες τίποτ’άλλο και στα φέρνω!

Εχω δεκατα και υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα ακυρωσης απο μενα,αλλα μονο αν χειροτερεψω…
Θα βαλω να ακουσω λιγο ατσαλι και θα μαι κομπλε αυριο πιστευω.
Θα ενημερωσω αυριο πρωι εγκαιρως…

περαστικα σου

Μεσα εγω!
4 μιση το τελος σας μπιτσιζ

είμαστε και οι 12 καθάρ… ε κομπλέ δλδ?

Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ???

Dont worry, αν μας κρεμάσει κάποιος θα κάτσω έξω εγώ λόγω γονάτου.

ρε αν έχεις πρόβλημα θα βρούμε άλλον… μην πάθεις καμμιά ζημιά στο γόνατο και μείνεις έξω καιρό…

εσυ εισαι αυτος που παντα προσπαθει να μας κρεμασει ομως :!:

Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό, σήμερα το πατάω μια χαρά.

ok! απλά πες μας ποιό είναι να ξέρουμε που να βαράμε! :stuck_out_tongue:

Εγω σε κανα 10λεπτο εφυγα απο το σπιτι και ετοιμαστειτε για Σινικο Τειχος στην αμυνα και αλλα παρομοια!

Σημερα φανηκαν ποιοι ηταν οι Τιτανες και ποιοι οι τιτανες. Απλα πραγματα. Ειναι φανερο πως ειχαμε αερα νικης!

Σοβαρα τωρα, ωραια μπαλιτσα παιξαμε και σημερα. Ωραια γκολακια, ο Μπιφφυς εκανε τα δικα του στο κεντρο, ο Κηπερ σταθερη επιθετικη αξια, ο Σαμαν καλο ματς, Ντουντ και Hopesμπλα μπλα μηχανακια και πανω κατω στο γηπεδο!

Για την αντιπαλη ομαδα, ας πουν αυτοι :Ρ

Χαρηκα που γνωρισα Dude, Shadowcaster και τον Κλαηρο!

Τα λεμε σε επομενη μαχη 8)

Υ.Σ. Ανοιξα λογαριασμο σημερα :smiley:

Δεν νικήσαμε τόσο άνετα όσο υπονοεί το ποστ του μάρσιαν.

Σήμερα ήταν η πρώτη μπάλα που νόμιζα ότι παίξαμε λίγο. Ο ντουντ έκανε τη μεγαλύτερη μπλόφα έβερ(το έπαιζε χάλια στη μία φάση και στην επόμενη έβαλε γκολάρα). Όλοι οι υπόλοιποι καλοί ήμαστε. Επίσης ωραίο γκολ το τελευταίο του σάμαν.

Περαστικά στον Κρισπ.