Η μάχη των τιτάνων

Θέλω Ρεντ Ραμ, ε, κανονίστε :!:

Ε, και δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας που δήλωσε μια φορά να το επιβεβαιώνει κάθε 2 ώρες.

Προφανώς και όχι. Απλά γίνεται για να αποφευχθούν κάποια φαινόμενα του στυλ είχαμε πει την τάδε ώρα εγώ αυτή δεν μπορώ κτλ. Ο Red Rum αν θέλει να παίξει μπορεί να έρθει.

Παιδες βγαινω εγω,το ειχα πει εξαλλου πως επειδη ειχαν δηλωσει 10 συν,ερχομαι μονο αν χωραω.
Θα ηταν τουλαχιστον μαλακια να παρω τη θεση του ρεντ!
Αν τελικα ακυρωσει καποιος γραφτε το για να ερθω τοτε! :slight_smile:

ρε ελατε ολοι σιγα, τζερτζελος να γινεται.

Παίδες, παίξτε. Και ο Αεκτζής και ο Κλέαρχος. Άκυρος εγώ.

Ελπιζω να ακυρωνες ετσι και αλλιως και οχι λογο του επιπλεον παιχτη! :stuck_out_tongue:
Ωραια τωρα να επιβεβαιωσει ο ρεντ οτι το ειδε και ειμαστε οκ.

A ρε κατι αθληταραδες που εχουμε στο φορουμ. Διψα για αθλητισμο ομως! :stuck_out_tongue:

Αν εχει τετοιο καιρο αυριο, θα περασουμε γαματα 8)

Red Rum δικό μου το λάθος. O keeper είχε πει μόνο αν δεν συμπληρώνουμε και εγώ τον συμπεριέλαβα χωρίς να δω την δική σου συμμετοχή. Δέξου την συγνώμη μου, όντως μαλακία δική μου και δήλωσε στην θέση του Στέλιου που προσφέρθηκε.

Παράλειψη αλλά η μαλακία έγινε. Και πάλι συγνώμη.

:thumbup:

Kαι εγώ είχα βρεθεί όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί νέα λίστα!
Η αλήθεια είναι πως αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις γιατί όπως γράφει και ο Κρισπ:

H oυσία πάντως είναι:

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ! 8)

Mην μπερδευτεί κανείς σήμερα ε. 6 με την νέα ώρα.:stuck_out_tongue:

Τώρα είμαστε 11 όμως…

Μπορει να μιλησει καποιος με τον Κοκκινορουμη?

ΟΚ, απλά έχουμε πλάκα.

Μέσω εγώ ρε μινάρες :φατσάκι με γυαλιά ηλίου:

ε καλα αυτο δε νομιζω να εχει ξαναγινει! χαχαχαχαχαχα. αντε ρε σεις μην παει και ειμαστε 11.

Από τα καλύτερα ματς έβερ.

Εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω Κρισπ…Αλλα πολυ ωραιο ματσακι, ισχυει! Βασικα Milan vs Arsenal ηταν. Μονο ο Γρακχος σας ελειπε :razz:

Τσηρζ σε Keyser και χαρηκα που τα ειπαμε με Tyler μετα τον αγωνα. Αντε και τωρα που εχει καλο καιρο, να παιζουμε συχνοτερα!

Αυτό βασικά! 8)

Και να κατέβει να παίξει και το κωλορέμαλο ο Γράκχος!

Νταξ, φαση ειχε. 8)

Cheers σε Τυλερ που τα ειπαμε μετα το ματσ. :wink:

βοηθησε πολυ ο καιρος σημερα συν οτι βρκαμε και σχετικα ευκολα γηπεδο.
αντε να ρεθουμε οπωσδηποτε μια φορα πριν το πασχα. ψηθειτε για επομενη κυριακη…