Η μάχη των τιτάνων

Εσύ να είσαι καλά keyser…

Παιδιά παίζει να ξέχασα το i-pod μου στο τραπέζι μας…μήπως είδε ή μάζεψε κανείς τίποτα που έφυγε τελευταίος…;

εγω εφυγα τελευταιος, αλλα δεν ειδα τιποτα. εκεινη την ωρα τα μαζευε ο σνουπη ο ιδιοκτητης παντως, παρε ενα τηλ.

χειροτερη επιδοση μου σε μαχη τιτανων εβερ. κακα παιξαμε μεις, κακα

Εγω θα το σκεφτω ΠΑΡΑ πολυ για να ξαναρθω ρε. Μπεσα

Πήρα και λέει δεν βρήκαν τίποτα…εσύ κοίταξες προς τα τραπέζια…;

Μου είπε να ξαναπάρω αύριο αλλά εκείνη την ώρα που πήρα και ρώτησε λέει δεν βρήκαν κάτι…

φταιει το σχολιο μου περι της ομοιοτητας σου με τον αλκινοο ιωαννιδη??? :-s:-s

:lol: #-o

οχι δεν κοιταξα καλα, αλλα το ειδα οταν εψαχνα για λεφτα, οταν ηταν ολοι εκει, πως ηταν πανω στο τραπεζι. Αν μιλαμε για αηποντ nano 3rd gen.

Ναι αυτό ήταν…το έβγαλα από την τσέπη για να βγάλω κάτι ψιλά που ήταν χωμένα…μετά όμως δεν πρόσεξες ε;; γμτ…

Όχι ρε γμτ, δεν μας πήγε καλά το απόγευμα με αυτά που διαβάζω για τρακάρισμα και χαμένο i-pod… [-X

Bέβαια εσείς να είστε καλά παιδιά, αυτό είναι το βασικό, αλλά όσο να’ναι… :frowning:

Μετγραφάρα ο enick, όργωνε στην αριστερή μας πλευρά και σκόρπιζε τον τρόμο στην ομάδα των νιάτων! :smiley:

Ήτανε βαρύ όσο να πεις…

Είπαμε σήμερα μίλησε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή.
Ευχαριστώ τον σκάουτερ ChrisP για τη μεταγραφή, το φχαριστήθηκα αν και στο δεύτερο ημίχρονο έδωσα πολύ δουλειά στον Τραμπ και τον Σάμη μαρκάροντας με τα μάτια. :roll:
Πολύ γκαντεμιά σήμερα, κατσικοπόδαρος αυτός ο νέος.

λοιπον αναμεσα σε 2 και 7 Ιουλιου,με εξαιρεση την 3η μερα του Rockwave,κανονιστε μπαλα.Απο βορεια ειμαστε μεσα εγω και ο πιγκυ.

Τετάρτη βολεύει κανέναν;

Εμένα. :stuck_out_tongue:

οχι, εχει 30 σεκς

Ωραία ξεκινάω λίστα και βάζω τη μέρα να παίζεται.

Τετάρτη 6/7(?)(προφανώς αργά)

Therion
Ignorant_pig
Hope
Leviathan

edit. Δευτέρα τρίτη δεν μπορώ με τίποτα. Πέμπτη μπορώ.

Μέσα για 2-6/7.

Βλάκα Θέριον μη χάσεις EHG :!:

αν με βαλεις τζαμπα δε θα χασω.

αντε να μαζευουμε 16αδα.8x8 θελω.

:lol::lol:
Καλό.

3/7 Rockwave
7/7 EHG
9/7 Waters
10/7 Ανειλημμένες υποχρεώσεις
11/7 Φεύγω για Νάξο και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη 8)

Οποιαδήποτε άλλη μέρα είμαι μέσα. Τετάρτη 6/7 κατά προτίμηση.