αν παίξουμε 8χ8 όχι, απλά οι αντίπαλοι θα έχουν και αλλαγή. όπως και να έχει ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ 
Περαστικά σάμη 
Και σιγά, ούτε εμείς έχουμε τέρμα 
Ναι απλά τώρα θα τα ρουφάμε αμφότερες οι ομάδες.
Tough luck ρε Samis. Τουλάχιστον φαίνεται πως το γούσταρες το λάιβ και τώρα έχεις και κάτι για να το θυμάσαι. Περαστικά (και σε περιμένουμε την Τετάρτη :p)
Εσύ ήσουν που έσκασες στο ιατρείο μετά τους prodigy με στραμπουληγμένο πόδι; Αν ναι καθόμουν δίπλα σου με μιά τρύπα απο καρφί στο δάχτυλο :razz:
Περαστικά και στους 2 σας ρε ρεμάλια!
Τελικά πόσοι είμαστε; Γιατί κι εγώ έχω ένα θέμα με τον αδερφό μου και δεν ξέρω αν προλαβαίνει να είναι 9 Αθήνα για να έρθει.
Είμαστε 16 ακριβώς, χωρίς τον αδερφό σου.
Ωραία. Τον πούλο λοιπόν αδερφός μου (γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα) και είμαστε κομπλαδούρα.
Κοντάκτορ ή Σάμαν θα πάρετε αυτοκίνητο; Επειδή εγώ δεν έχω, κάντε καμιά καλή.
Θα έλεγα να έρθει πάντως (και ας σου έχει σπάσει τα νεύρα) γιατί το βλέπω το 8Χ7 να έρχεται σιγά σιγά.
To θέμα είναι ότι είναι εκτός Αθηνών (ήταν να γύρναγε χθες κανονικά) και τον έχω πάρει 500 τηλέφωνα για να δω τι θα κάνει τελικά και αν θα έρθει, αλλά με έχει γειώσει κανονικά. Γι’ αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα και γι’ αυτό λέω να μην ασχοληθώ άλλο.
Στην ανάγκη μπορώ να βρω κανέναν άλλο…
εχω κσ9 σταντμπαη, τον θετε; ΠΕΙΤΕ.
φερτονα μωρέ, ούτως ή άλλως ψόφιοι είμαστε, θα πεθάνουμε γρήγορα.
Θέμε να εξασφαλίσουμε το μίνιμουμ 16 άτομα, εμείς έτσι κι αλλιώς είμαστε χωρίς αλλαγή, εσείς χωρίς αδερφό κέυσερ είστε χωρίς αλλαγή, οπότε αν χρειάζεστε ανάσες λέτε σε κσ9.
lol, ό,τι να ναι! περαστικά!
πες σε κσ9.
Νταξ…απλά θυμίζω ποιός το γλωσσόφαγε [-X 
[SPOILER]Θα περάσω 8.20 από το παρκάκι Βεϊκου στο ύψος της Τράλλεων για όσους ενδιαφέρονται και δεν τους πειράζει να κάνουν ζέσταμα μέσα στο αυτοκίνητο (δε δουλεύουν 2/4 τζάμια :()[/SPOILER]
έχω μια πρόταση για τετάρτη, από φορουμ-babe, για αμάξι από ηράκλειο. Εναλλακτικά επειδή δε το’ χω καθόλου με τα τρένα και δε μπορώ να υπολογίσω ώρες ωστε να βρεθω εγκαιρα εκει, ξέρετε, αν παίζει λεωφορείο από αλεξάνδρας/αμπελόκηπους, που να κάνει στάση επί της κηφισσίας κοντά στην φραγκοκλησσιάς?
5 μερες αναρρωτικη και μπανταρισμενο ποδαρακι… δεν με χαλασε. θενξ για τις ευχες, θα τα πουμε στο επομενο σιγουρα.
necromayhem δεν ημουν εγω αυτος χτες που λες. με πηρανε κατευθειαν κατι φιλοι χεχεχε.
το επόμενο είναι την τετάρτη, φαντάζομαι δεν εννοείς αυτό ε 
ξεκινάτε να βγάζετε ερωτηματικά.
Τετάρτη 6 Ιούλη, 21:30 - 23:00, Λάκης 8x8
shaman (?)
Therion (?)
ignorant_pig (?)
Leviathan (?)
dude
conductor (?)
space
Floydized (?)
worst enemy (?)
Mule (?)
Keyser (?)
ChrisP (?)
Trampakoulas (?)
Samis (?)
HopeRidesAlone (?)
keeper (?)
Δε μασάμε από απουσίες, δε μασάμε από κλωτσιές και το αποδείξαμε :!:
Απώλεια ο eNick για Τετάρτη, φίλος τραμπ δίδαξε θέση δεξιού μπακ χαφ και τον θέμε ξάνα.
Τάηλερ ξηγήσου και σύ!
shaman (?)
Therion (?)
ignorant_pig (?)
Leviathan (?)
dude
conductor (?)
space
Floydized (?)
worst enemy (?)
Mule (?)
Keyser (?)