Ζουν όλοι; 
Τους σκότωσε το golden goal :!:
ισχυει!βασικα αν δεν ειχαμε χαλαρωσει στο τελος,δε θα χρειαζομασταν ουτε golden goal ουτε τιποτα,αλλα και παλι τα πραγματα μπηκαν στη θεση τους8)
φιλος σαμις τρομερος παικτης,ισως και ο mvp της ομαδας.
True, με μαγικό τρόπο βρισκόταν παντού ειδικά στην άμυνα.
Kαλημέρα! Χορτάσαμε τρέξιμο χθες, παίξαμε ώρα!
Στο τέλος βέβαια είχα ψοφήσει και γενικά χαλαρώσαμε και το κάναμε ντέρμπυ αλλά το golden goal του Chrisp έβαλε τα πράγματα στη θέση τους! 8)
“Βρώμαγε” η φάση πως θα το βάζαμε και θα ήταν και αδικία να μην κερδίζαμε το χθεσινό έτσι όπως πήγε…
Παιχταράς ο φίλος Σάμη ο Αλέξανδρος, πάντα πρώτος στη μπάλα και ήξερε και πως να την δίνει μπροστά. Μπροστά βέβαια είμασταν ατομιστές και θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει νωρίτερα…
Τεσπα, για πρώτη μπάλα της σεζόν μετά από διακοπές κλπ. σούπερ ήταν.
αντε με το καλο θα του ξαναπω. τα λεμε στην επομενη παιδες.
Μακράν MVP ο φίλος Σάμη, θύμισε κάτι από Τάιλερ προ αναπηρίας…
Να οργανώσουμε και αποχαιρετιστήρια μπάλα για Thorgal εντός του μήνα.
Οπωσδήποτε! Δεν ξέρω που πάει ο Θόργκαλ αλλά σίγουρα να τον αποχαιρετήσουμε με τιτανομαχία.
Και ο Enick έχει πεί πως ψήνεται για μπάλα Σεπτέμβριο όσο θα είναι και αυτός εδώ.
Για κανένα βράδυ καθημερινής (που να μην έχει Ch.L.) ψήνεστε;
Την Κυριακή που δεν παίζει η Ελλάδα (και το Ισπανία - Γαλλία είναι στις 6), ούτε έχει τσου λου, ούτε Absu, σας ψήνει;
Μετά πάμε από Πέμπτη λογικά.
Λοιπόν, μιας και μπαίνουμε σιγά σιγά στο φθινόπωρο (με την προσμονή να υποχωρήσει επιτέλους η κωλόζεστη) και επειδή στις τελευταίες μπάλες μαζευόμαστε αρκετοί (και μάλιστα οι περσσότεροι είμαστε σχετικά τακτικοί), επαναφέρω μια ιδέα που είχα ρίξει και στο παρελθόν και αυτή είναι να φτιάξουμε μια φορουμική ομάδα και να παίξουμε σε κάποιο πρωτάθλημα.
Στο μυαλό μου έχω τα εξής:
-
Μιλάμε αρχικά για 7Χ7 ή 8Χ8.
-
Βρίσκουμε μέρα και εύρος ώρας που να βολεύει τους περισσότερους. Υποθέτω ότι θα είναι μέσα στο π/σ/κ αλλά ας το δούμε στην πράξη.
-
Είναι προφανές ότι κάποιες μέρες, κάποιοι δεν θα μπορούν οπότε καλό είναι να είμαστε γι’ αρχή 10-12 άτομα διαθέσιμα ώστε να συμπληρώνεται ομάδα σε κάθε περίπτωση.
-
Από κει και πέρα, όποιος θέλει έρχεται αρκεί να καταλήξουμε σε ομάδα με κάποια συνοχή.
Πείτε τη γνώμη σας.
Εγώ είμαι μέσα αλλά θα υπάρχει πρόβλημα στην οργάνωση(μην ξεχνάς ότι μερικές φορές δεν μαζευόμαστε καν 10 άτομα).
Ε, γι αυτό λέω να πουν και οι υπόλοιποι, για να δούμε διαθεσιμότητες.
Απλά, υποθέτω ότι όταν πει κάποιος “είμαι μέσα” να έχει στο μυαλό ότι όντως είναι μέσα και να έρχεται τις περισσότερες φορές.
Από και και πέρα σε ένα 7Χ7 πχ χρειαζόμαστε 7 άτομα.
Ε, δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν αυτοί οι 7.
Κι εγώ μέσα με τον αδερφό μου. Μοναδική μέρα που γενικά με βολεύει είναι κυριακή και μετά τις 7 (κατά προτίμηση). Ίσως και κάποιες καθημερινές αλλά λόγω δουλειάς (τη μία δουλεύω πρωί, την άλλη βράδυ), δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα (όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι).
Οπότε, απλά ενημερώνω ότι γενικά κυριακές είμαι μέσα με τα μπούνια.
Εμένα μου είναι πρακτικά αδύνατο να δεσμευτώ για κάθε εβδομάδα αυτή τη στιγμή. Αν πάμε σε αυτό το “12 άτομα και όσοι μαζευόμαστε” που λέει ο Κρισπ θα μπορώ να παίζω μία στις 2, ίσως και μία στις 3… :-s
chris πολύ καλή ιδέα.
Και εγώ νομίζω ότι είναι τρομακτικά δύσκολο να δεσμευτεί κάποιος για ολόκληρη χρονία για μία συγκεκριμένη ώρα την εβδομάδα. Όμως βάσει των ατόμων που έρχονται συχνά πυκνά σε φορουμομπάλες θα μπορούσε να γίνει μία λίστα ποιοι ψήνονται γενικότερα, να δωθόυν 2 εναλλακτικές για ώρες και απο κει και πέρα βάσει των ατόμων που δηλώνοπυν ότι τουλάχιστον θα μπορόυν να έρχονται σε μία βάση 1 στις 2 κτλ να δειτε αν βγαίνει…
Εγώ με την παρέα μου προσπαθώ να κατέβω 8χ8 και αντιμετωπίζουμε τεράστιες δυσκολίες. είναι πολύ δύσκολος ο συντονισμός.
Εγώ λεώ ότι αν οι ντιουντς, κοντακτορς, στέλιοι, κίπερς (και φίλοι αυτών) είναι μέσα, σε κάνα 7Χ7 άνετα βγαίνει το πράμα. Αν μαζευτούμε μια 15αριά που ψηνόμαστε σε χαλαρά πλαίσια τότε και 5 να είμαστε διαθέσιμοι, με 2 εξωτερικούς φτιάξαμε ομάδα.
Γι’ αυτό λέω, σκεφτείτε το σοβαρά.
Και δεσμεύομαι να παίζω τέρμα όποτε δεν έρχεται ο σάμις.
Εγώ δυστυχώς μετράω μέρες (άντε βδομάδες) παραμονής στο Ελλάντα, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη, σίγουρα πάντως δεν είναι εύκολο. Εδώ 5χ5 είχαμε φτιάξει μιά ομάδα και παλεύαμε να μαζευτούμε 4. Μακάρι να βρεθεί ένας πυρήνας, όπως λέει και ο Κρισπ, αλλιώς…
Ειμαι ο πρωτος που μπαινει στα σιγουρα μεσα στη μαχη 8)
Για κατι τετοια πρωταθληματακια ειμαι γεννημενος, αντε και για λιγο female-fronted metal.
Nα μ’εχετε στα υποψιν.
Καθε βδομαδα.
Πόσες φορές σε έχω ψάξει να έρθεις να σώσεις τη δική μου παρέα όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα, που είμαστε και σε 5Χ5 πρωτάθλημα και θα υπέθετε κανείς πως 5-6 άτομα μαζεύονται για πλάκα.
Βέβαια, για να μην αποθαρρύνουμε και το project της Rocking ομάδας, στην δική μου παρέα παίζει και 10 χρόνια μεγαλύτερος μέσος όρος ηλικίας από αυτούς που μαζεύονται στις φορουμομπάλες οπότε υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις από δουλειές, οικογένειες κλπ.
Για μένα ισχύει αυτό που έγραψα, αν το να συμμετέχω 1 στις 2 ή μία στις 3 είναι αποδεκτό, μετρήστε με μέσα.
Βέβαια εδώ τίθεται και ένα “αγωνιστικό” θέμα: Στο μεγάλο γήπεδο, 8Χ8 κλπ. το να αποκτήσει μία ομάδα ομοιογένεια και αυτοματισμό είναι σημαντικό. Στο 5Χ5 όχι τόσο. Αν η σύνθεση μίας ομάδας αλλάζει κάθε εβδομάδα στο 8Χ8 κινδυννεύουμε να είμαστε σάκος του μποξ για κάτι οργανωμένες ομαδούλες που έχω δεί να παίζουν μαζί χρόνια.
εγώ δυνητικά είμαι μέσα.
αν και με εκνευρίζει η διαφορά κόστους. το βρίσκω ηλίθιο να παίζω στο ντιέγκο 1μιση ώρα 5χ5 με 60 ευρώ και σε πρωταθληματάκι να ζητάει για δύο 25λεπτα συνολικά 70 ευρώ…