Η μάχη των τιτάνων

Η κουβέντα γίνεται γιατί θα πάμε γήπεδο!
Αν αρχίσουμε 6 θα τελειώσουμε 7:30, με την ψυχή στο στόμα να κάνουμε ντους και να τρέξουμε στο Φάληρο από Αγ. Παρασκευή/Χαλάνδρι, να βρούμε να παρκάρουμε, παίζει και να χάσουμε το μισό πρώτο ημίχρονο.

Για μένα το αργότερο που παίζει ώστε να μπορέσω να συμμετέχω είναι σέντρα στις 4, 5:30 να το έχουμε λήξει!

Αλλά εδώ δεν βλέπω καν συμμετοχές, οπότε τι συζητάμε… :-k

καμια μπαλιτσα την κυριακη??

Εγώ ψήνομαι.

ωραια για να δουμε ποιοι μαζευομαστε και βλεπουμε για την ωρα.

[U]Κυριακη 16/10[/U]

Samis
Mule

Πλάκα έχει να ξεθάβονται τα θρεντς του Ανχόλη, αλλά με τους Τιτάνες πέφτουν προς τα πίσω την Κυριακή θα παίξουμε τιτανομαχία εγώ και ο Samis στο playstation! #-o

Βump λοιπόν!

[U]Κυριακη 16/10[/U]

Samis
Mule
ChrisP

Αν δεν κάτσει, μπορούμε να παίξουμε και στο playstation.

Αν και το playstation με ψήνει περισσότερο…

[U]Κυριακη 16/10[/U]

Samis
Mule
ChrisP
manos

ΦΛΩΡΟΙ!

[U]Κυριακη 16/10[/U]

Samis
Mule
ChrisP
manos
Thorgal

Αντε ρε μια τελευταια μπαλιτσα.:frowning: Την Τριτη φευγω μονιμα (ελπιζω) για Σκωτια…

Κυριακη 16/10

Samis
Mule
ChrisP
manos
Thorgal
Tyler

έλα λίγο να το σπρώξουμε!!!

Κυριακη 16/10

Samis
Mule
ChrisP
manos
Thorgal
Tyler
dude

για σχετικά νωρίς

Κυριακη 16/10

Samis
Mule
ChrisP
manos
Thorgal
Tyler
dude
conductor

όχι πως το βλέπω να πηγαίνουμε, αλλά αν πάμε, εγώ μπορώ μέχρι τις 3μιση το αργότερο να αρχίσουμε…

Συμφωνώ για νωρίς,
Αλλά βλέπω πως ακόμα είμαστε 8…

Προλαβαίνουμε να βρεθούν άλλοι 2, να κλειστεί γήπεδο και να το δουν και έγκαιρα όλοι οι ενδιαφερόμενοι; :-s

3μιση δεν μπορω, θα ειμαι προς ωροπο ακομα. κατα τις 4μιση-5 ναι.

δεν το βλέπω, οπότε ας πω κάτι σχετικοάσχετο.

βγήκε απ’ το πλυντήριο μια μπλούζα πράσινη με κίτρινα γράμματα BRAZIL και μια άλλη μαύρη. μήπως είναι κανενός από δώ μέσα? μάνος?

Some people know more than Your Name

???

Ενηγουεη, την μπραζιλ εδω. Για τη μαυρη δε θυμαμαι, πανε και χρονια.

Τι γίνεται ρε Dude; Oύτε φροντιστής ομάδας! :lol:
Θυμάμαι που σου είχε ξεμείνει για κάτι μήνες η φανέλα μου του Καρεμπέ! :stuck_out_tongue:

σαν γνωστός τσιφούτης, να ενημερώσω ότι έχει βγει μια [U]προσφορά για 5χ5 στου λάκη[/U].

μετά το 10χ10 (ο θεός να το κάνει) όλοι τον βρίζουμε, το ξέρω. απλά ενημερώνω :p.