Η μάχη των τιτάνων

HopeRidesAlone
AperiZ9
martian(που μπορεί όλες τις ώρες)
conductor (εχτός απροόπτου)
dude (εντός απροόπτου)
μανος87
chrisp (επι τ’ αυτά του απροόπτου
Elric83
billrocki(και με νταλα ηλιο αν χρειαστει \μ/)

Α με εχετε και μενα μεσα :Ρ

Δεν θα σας το αρνηθω ωστοσο. Και καλυτερα να εχει πεσει ο ηλιος, 8 και μετα οπως ειπε και ο Κρισπ.

παιζει να ερθω με μαξιμουμ 3 φιλους αμα χρειαστει, θα σας πω την παρασκευη για να κλεισουμε κιολας αν χρειαστει σε πιο μεγαλο-αμην-…

Αδειούχο φαντάρο θέλετε μαζί σας; :oops:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :!: :!:

Ρε πούστη θέλω σαν τρελός να έρθω αλλά μου έχει προκύψει “κοινωνική υποχρέωση” που δεν το βλέπω να μπορώ να αποφύγω… [-X:(:(:(:frowning:

HopeRidesAlone
AperiZ9
dude (εντός απροόπτου)
μανος87
Elric83
sodomaniac

HopeRidesAlone
AperiZ9
dude (εντός απροόπτου)
μανος87
Elric83
sodomaniac
shaman
Leviathan (εκτός αν το βάλετε 10 το βράδυ ξέρω 'γω, Δευτέρα πρωί δουλεύω)

Ε όχι 10 προφανώς.

HopeRidesAlone
AperiZ9
dude (εντός απροόπτου)
μανος87
Elric83
sodomaniac
shaman
Leviathan (εκτός αν το βάλετε 10 το βράδυ ξέρω 'γω, Δευτέρα πρωί δουλεύω)
GRACCHUS
Lupin

Holy F***…την Δευτέρα λέγαμε ‘ρε λες να καταφέρουμε να μαζευτούμε για καμιά μπαλίτσα’…τώρα πρέπει να κλείσουμε το Καραϊσκάκη :smiley:

Πάμε ρε!!!

ωχ, πάμε για μεγάλο δλδ. είμαι ο μόνος που δεν τρελαίνεται στην ιδέα του ντιέγκο πια? νομίζω ότι η μπάλα που ξέρουμε δεν είναι για τόσο μεγάλο γήπεδο και πάντα παίζουμε σκατά μπάλα. θα προτιμούσα παθιακάκη προσωπικά. τώρα αν είναι να μαζευτούμε 20 άτομα, κλείνουμε 2 μικρά ξέρω γω :stuck_out_tongue:

Κι εγώ. Το υγρό κλίμα κει στα χωριά του Χαλανδρίου δεν ευνοεί το physical game μου.

σας θελω ετσι ενεργους και τον ιουλη.

Λοιπον, εγω μεσα for sure…κλειστε το μεγαλυτερο δυνατο γηπεδο, κατα προτιμηση μαρακανα…πειτε αν θετε να φερω κοζμο!

Προς το παρόν είμαστε 14 οπότε ο Παθιακάκης είναι καλά. Αν μαζευτούμε παραπάνω νομίζω ότι στο 7x7 του Παθιακάκη θα είμαστε λίγο μπουλούκι.

Επίσης μάνο87 και ο παθιακάκης στο χαλάνδρι είναι:p

Αν δεν κάνω λάθος, Παθιακάκης=Περισσός

Επίσης αν δεν κάνω λάθος, την άλλη φορά που πήγαμε Παθιακάκη, ήταν ελαφρώς σκοτάδια και το γήπεδο ήταν σαν τον μαραθώνιο του Ολύμπου, ανηφοριές-κατηφοριές…

just saying…

εγω σταθερα στηριζω Ντιεγκο, ελπιζω ο Παθιακακης-γτ δεν θυμαμε,- να ειναι το ιδιο μεγαλο…

Ναι με πείραξε η εξεταστική σόρυ. Καραπιάλη εννοούσα εγώ. Παθιακάκη παιδιά τι να πάμε να κάνουμε παίζουμε και σε αλάνα με τόσες λακκούβες.

Φακ. Άργησα να το δω αυτό. Νεξτ τάιμ.

Ελα ρε συ, ολοι οι καλοι χωρανε, δεν κλεισαμε ακομα!