Βρηκατε τιποτα? Ψαχνω ακομα.
Edit: Τιποτα και απο μενα.
Βρηκατε τιποτα? Ψαχνω ακομα.
Edit: Τιποτα και απο μενα.
κανεις ε?
ετοιμαστειτε για τρεχαλα λοιπον…
προσπαθω τον Martian αλλα μας βγαινει γκουχ-φλωρος
επειδη ειναι αυπνος…
ΛΟΙΠΟΝ!
Εκτος του θεματος οτι σερνομαι, προεκυψε υποχρεωση με γενεθλιο φιλης.
ΞΕΡΩ πως δεν με πιστευετε, ουτε εγω θα σας πιστευα στην θεση σας, αλλα ισχυει αυτο. Λυπουμαι, τα λεμε απο το παραλλο Σ/Κ (το αλλο θα λειπω).
Σας φιλω, καλη τυχη στην ανευρεση ταλενταρας, και τρεχτε λιγο παραπανω ρε τεμπελχαναδες.
Με εκτιμηση
μας φιλας???
:lol::lol:
την επομενη φορα παρε λιγο το μουσι,δεν πας για παπας.
Τι? Κανεις δεν ποσταρε? Κανεις δεν σχολιασε την επικη ανατροπη?
Ελατε ρε, μονο εγω συγκινηθηκα?? Γαμω δλδ.
ετσι, οχι μονο γκινια. επικη ανατροπη με γκολακι σου στο τελος. τοσα γλειψανε τα δοκαρια. :lol:
απο 5-1, 6-5. lupinακο πως εισαι ματια???
τι να πούμε δηλαδή??ότι τραυματίσατε το στόπερ μας και μας δώσατε τον machine head να “καλύψει το κενό” του και αυτός στη τελευταία φάση φύλαγε όπως ο βόκολος τον ολiσαντέμπε???
machine hεad, σε καλη μερια το 50ευρω ρε συ…
Ακυρώσατε και το γκολ του shaman :!:
με παιχτη λιγοτερο, εμενα λαβωμενο, ακυρωθεν γκολ, με το βασικο μας μπακ εξω στο τελος λογω κουρασης και αναπληρωση του με δικο σας παιχτη, βαλατε ενα γκολ στη τελευταια φαση του ματς…
Και οκ, αχαστες ευκαιριες και απο τους δυο κατα τη διαρκεια…
με κανονικη 8αδα και μενα διχως σακατεμενο πλευρο, θα μετρουσαμε δευτερη σερι 10αρα…
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!
(εντωμεταξυ με το που εχασε ο σαμαν το τετ α τετ στο τελος, ξαπλωνω κατω κομματια και μολις σηκωνομαι βλεπω τους παντες εξω και τον Σαμι να μου λεει οτι μπηκε γκολ…σουρεαλ)
Ποτάμι τα αίματα από τη σφαγή της λουπινομάδας…
…την οποία βέβαια δεν είδα, γιατί έκανα διατάσεις , αλλά για τα λέει ο Λουπινάκης, έτσι θα είναι, δε μπορεί.
Υπάρχουν 3-4 σημεία στο σώμα μου…
…στα οποία δεν πονάω.
Κατά τα άλλα γάμπα (κράμπα), μέση (γηρατειά), πλευρά (κούραση (?) ), χέρια (πήγα στη θάλασσα το Σαββάτο κ κάηκα), όλα χάλια.
ρε πειτε οτι θελετε. νικουσατε 5-1 και το γυρισαμε.
kastoman for you…
:p:p:p
οποτε θελετε, εχει και ρεβανς…
μην τα γραφεις δημοσια
Αυτα μεταξυ μας!!!
Χαιρετισμους απο φιλο Ζεμνας, και τσιρς στον Ελρικ που τα ειπαμε και μετα στο μετρο. 8)
Ρεβανς οποτε θελετε κλπ :roll:
εγω παντως, το ξαναψηνω Κυριακη…
εγώ από δω και πέρα θα λείπω τα σκ οπότε i am out!
Ωραιο ματσακι - η ισοπαλια θα ηταν το πιο δικαιο αποτελεσμα. στο τελος ολοι ειμασταν κομματια
και εγω επομενα 2 σκ θα διακοπιζομαι οποτε…see ya in August.
Το επομενο Σ/Κ θα λειπω, το μεθεπομενο μεσα.
καλως, ραντεβουζ παλι απο αυγουστο, enjoy, peace out