Η μάχη των τιτάνων

Να έρθει ο Μάκιντος. :expressionless:

.-

Το ένα αφιερωμένο στον Μάνο, το άλλο στον Μάκιντος. Ο κριςπ μου έκοψε αλλα 2. Καλο ματσάκι, πολύ κούραση και ακατάλληλες συνθήκες.

Φάση είχε!Ανασταλτικός παράγοντας ο ήλιος αλλά μπήκαν αρκετά γκολ(και ακόμη πιο πολλά δοκάρια:P)…Εγώ στα πρώτα 3 σπριντ τα έφτυσα και δεν απέδωσα όσα ήθελα.

Εντάξει κι εγώ δεν έχω κάτι να προσθέσω πέρα του ότι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες μπήκαν αρκετά ωραία γκολ. Ειδικά ο Κρισπ έβαλε 3-4 γκολ και ήταν όλα ένα κι ένα. Το περίεργο ήταν ότι έχασε κάνα δυο μπροστά στο τέρμα και έβαλε τελικά τις γκολάρες.

Είστε τυχεροι που δεν ήρθα.Είμαι σε εξαιρετική φορμα.

Χα!
Μου αρέσουν τα δύσκολα.

Και η λόμπα Keyser ήταν μια ομορφιά επίσης.

Μη σπαμάρετε ρε παιδια, την δικια μου αποδοση δεν σχολιασατε, ήμουν πραγματικα ακουραστος ο κερατας :stuck_out_tongue:

ξεφτιλα ομως #-o :-s

Eλπίζω να ήταν ψαλιδάκι, ή έστω να πέρασες όλην την άμυνα πριν το βάλεις :roll:

Είχες δώσει και αίμα πιο πριν οποτε μια χαρά έπαιξες:wink:

εε απο βδομαδα ειπα να αρχισω καμια γυμναστικουλα γιατι ηρθε σοκ αυτο το ματς :oops:

και αμα τυχει, την επομενη φορα δεν θαμαι τοσο χωμα:p

Τώρα που τα λέμε πρέπει να αρχισω και εγώ γυμναστική για φυσική κατάσταση αλλά μεσα στη ζέστη είναι πολυ κουραστικό γμτ.

Τσακ.
Την αλλη βδομαδα 7 ή 8 του μηνα ερχομαι.

Πειτε ποσοι δε θα πατε Οφφσπρινγκ να δουμε αν μπορει να κανονιστει μπαλα για κεινη τη μερα.Αλλα ισως να ρθω απο τις 7 του μηνα αρα θα παμε 7.
Μιλατε.Εκτος αν φοβαστε.Φλωροι.

E ναι και γω μέσα είμαι και πιθανόν όμως να είναι ένας ακόμη φίλος μου.
Γίνεται να παίξει και αυτός?
Και εγώ 7 ή 8 θα έρθω

Μαζί με τον Θεριό δηλαδή:razz:

Nαι να παίξει κι αυτός.

Κι εγώ μέσα ρε μπουγατσοφάγοι, αλλά είμαι ίδια ομάδα με θέριο

Μέσα κιε γω.

ψήνομαι κι εγώ. αλλά πρέπει να βγάλω φακούς πάλι γιατί είμαι και μύωψ. θα ενημερώσω. αν με θέλετε βέβαια. μπάλα δεν πολυξέρω, φυσική κατάσταση δεν έχω, αλλά είμαι φιλότιμο παιδί :stuck_out_tongue:

Πάσες να μου δίνεις κείσαι οκ

Εσένα δε σε θέλω γω :stuck_out_tongue:

Ωπ ωπ ωπ καταχρηση εξουσίας ωπ ωπ ωπ

Και εγω μέσα κορίτσια:p

Therion
Scourge
Manos87
Demon_Cleaner
Thats Why
dude

Ιφριτ,ανχολης ελπιζω μεσα επισης.
Chrisp,karvou λετε ρε αν θα πατε οφφσπρινγκ.

Αν μπορουν αυτοι οι 4,ειμαστε 10.
Συνεχιζουμε.Λενε οσοι μπορουνε.