7 του μήνα. Δευτέρα
Τσεκάρετε από τώρα προγραμματα εξεταστικής ε
Παιδια και εγω ψηνομαι αν υπαρχει χωρος…
Για Δευτερα λεμε ετσι?Μερος εχουμε βρει?Καραπιαλη ισως?
Ρε πόσοι μαζευτήκατε? Ο φρίδομ δε θα μπορεσει διοτι θα αράζει την αρίδα του στις όμορφες παραλίες του Ωρωπού. Παίχτε μπάλα και αφιερώστε μου κανα γκολάκι!
Ε με τέτοιο αβαταρ φυσικά και θα ρθεις.
Μια φορά δεν έρχεται ο φρηδομ και για δες πόσοι ειμαστε!
Εγώ λέω να κλείσουμε τη Ριζούπολη καλύτερα
καλα ρε που ησαστε ολοι εσεις οταν παιζαμε 8 ατομα τις προαλλες ???
ριζουπολη καλυτερα.
Ο φίλος μου λογικά άκυρο…Κατά 98,3%
Οκ μέσα στις 7 και ότι ώρα θέλετε…
Αρκεί να μην είναι πολύ νωρίς.
είναι το τζάμπα του kiss fm ρε :lol:
τέσπα, αν έχουν βγει οι φακοί θα ρθω μάλλον. θα χω ειδοποιήσει ifrit ή ντιμονκλίνα.
Ριζουπολη Ριζουπολη!Οτι θελει ο καλος admin!:lol:
Απο ηλεκτρικο στο Περισσο δεν ειναι?Αντε να κλεισουμε αυριο για να μη φαμε καμια νιλα!
8 Χ 8?Πω!Εχω ψηθει τωρα!:bounce:
Αν ειμαι εξοδουχος θα ερθω κι εγω :!:
!!
ΝΑΙ!Θα ερθεις!
Τι γκέη είσαι ρε. Τι να κάνεις Ωρωπό? Εϊναι σάπχιο μέρος. Έλα για μπάλα, το βλέπω, πσίθηκες.
ρε μονο μια χαρη αν μπορειτε κανονιστε το μονο οσο πιο αργα μπορειτε γιατι εγω δευτερα δινω τελευταιο μαθημα το πρωι και μετα θα γυρισω αθηνα στα καπακια γι αυτο…
μολισ κανονισετε ωρα πειτε για να σας πω εγω στα σιγουρα…
Λοιπόν εγώ και ο Θεριός κατεβαίνουμε στις 7 , ξεκινάμε 12.45 και φτάνουμε 18.06 σύμφωνα με το πρόγραμμα του τρένου.
Του έλεγα να ξεκινούσαμε τα χαράματα να φτάναμε μεσημέρι και να είχαμε χρόνο για ξεκούραση αλλά δεν ήθελε. :roll:
Τέλος πάντων.
Πείτε ώρα.
δεν ειναι σιγουρο θα ξερω αυριο, αλλα υπαρχει χωρος για ενα τσεκουρι-τρεχαντηρι?
all hail vinne !!!
Σας τα κάνω τσουρέκια αλλά πρέπει να τα αναφέρω.
1)Λογικά το τρένο θα έχει καθυστέρηση οπότε ίσως φτάσουμε μετά τις 7.
2)Θα μείνω στην Νεάπολη Νίκαιας και σεις λέτε για Περισσό? Οπότε είναι αδύνατο να έρθω τόσο μακριά , θα αργήσω πάρα πολύ , είναι τρομερή ταλαιπωρία.
Πήρα τηλ Περισσό και μου είπε πως μπορεί να ειναι κλεισμένο το 7χ7. Θα τους ξαναπάρω το απόγευμα να δω
Γεια σας παιδιά. Θέλω να δηλώσω συμμετοχή στη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Λοιπόν, τιτάνες, στον Περισσό έχουν πρωτάθλημα και δεν παίζει γήπεδο τότε. Ούτε Τρίτη.
Βρειτε εναλλακτικές και γρήγορα
Να ρθείτε Ζωγράφου ρε κοπρίτες.
Ολοκληρη Αθηνα και δεν μπορειτε να βρειτε ενα γηπεδο.Αχρηστοι.