Η μάχη των τιτάνων

ΚρισΠ, μην παίζεις με τον πόνο μου. Εγώ ήθελα να πάω σε ένα μέρος με Έλληνες και όμορφες παραλίες. Με πήγαν στην Ίο. Μια εβδομάδα βρίζω την παρεά :stuck_out_tongue:

Γιατί κανένας δε θέλει τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο; :frowning:

Έτσι και τελευταία στιγμή κάποιος δεν έρθει και μας αναγκάσει να παίξουμε 7Χ8 θα τον πάω στο Scorpion και θα του βάλω Scorpions ενώ θα πίνει σφηνάκι Scorpion

Α, εγώ λέω να έρθουν όσοι θέλουν και να έχουμε αλλαγές, αφού πολλοί ψοφάνε κατα τη διάρκεια, και ειδικά άμα μιλάμε για 8Χ8.

Επίσης, καλό είναι να υπάρχουν στάνταρ τερματοφύλακες, ο αντώνης σταργκέηζερ είναι ο ένας, ο άλλος?

συμφωνώ! Στέλνω σε Χιτσίκερ!!! Τον Θέριον μη τον ακούτε. Έπαθε γρίπη των χοίρων, δεν ξέρει τι λέει :roll: :stuck_out_tongue:

Καλα αμα καταληξουμε να παιζουμε 9χ10 θα σας κλωτσαω ολους για να περασω.

Δεν χρειάζεται να κλωτσάς.
Μπορείς απλά να φυσάς προς το μέρος τους.

Εκτος απο σαλιαρα να του δωσουμε και μασκα λεπον

Εμείς θα φοράμε μάσκες.

Αντι για φανελακια η μια ομαδα θα φοραει μασκες λοιπον.Οι συμπαικτες μου βασικα,για να εχω αμυντικο οπλο.

Αγοράστε μασκες ζλιπνοτ

Παμε με κανα μ.μ.μ. εκει?
Απτη Μεσογειων ειναι κοντα?Γιατι απο μεταφορικο μεσο δεν…:roll:

Πρέπει να υπάρχει λεωφορείο από Εθνική άμυνα που κάνει στάση εκεί κοντά (X5, Χ6, 403) και μετά να είναι 7 λεπτά περπάτημα-ζέσταμα. Αν περάσω όσο έχω αυτοκίνητο θα ρίξω μια ματιά γιατί αυτή τη φορά ούτε εγω θα είμαι αυτοκινούμενος. Μην αγχώνεστε όμως, με ραντεβού σε κεντρικά σημεία πιστεύω όλο και κάποιος με αυτοκίνητο θα βρεθεί που να μπορει

Οκ thanks για τις πληροφοριες…Αμα ειναι κανονιζουμε ραντεβουδακι Εθνικη Αμυνα με οποιον τον βολευει…
Πανικος θα γινει λεμεεεεεεε!:smiley:
Και 8χ8 κιολας θα πεσει πολυ τρεξιμο(για οποιον αντεχει :p)
Θα σκασω και με φανελα του πιο ανερχομενου ταλεντου μιας ολοκληρης ηπειρου…8)

Τσιμπλίδης;

Καλα θα σας χορεψει ο Τσιμπλιδης…

Θα μπορουσε…
Μεγαλο αστερι με 1,5 συμμετοχες στο πρωταθλημα και 5 γραμματα…
Η αληθεια θα λαμψει τη Κυριακη…

Εμείς εμφανίσεις της ΑΕΚ :stuck_out_tongue: και μάσκες Ζορρό!

Με τρομαζεις.

BORHA? Αλλά όχι, εσύ είσαι αεκτζής…

1. Θεριός
  2. Μίστερ
  3. Στέλιος
  4. Ρεντραμ
  5. Λουπέν
  6. Chrisp
  7. Giannis
  8. Σάμαν
  9. Διδέ
  10. Μandrake