ράνια με στεναχωρείς. έχω κάνει εκτενή αφιερώματα στην Σκάρλετ κ εσύ ασχολείσαι με τον κρισπ, τον χάρτινο? έλεος
τι να κοιταζω εσυ χαρακτηριστικα ειπες οτι ειναι μουναρες εε σορρυ αλλα η κιτμαν ειναι τρελο μπαζολακι και νομιζω θα συμφωνει η πλειοψηφια εδω περα η λινστευ ειναι πολυ θηλθκη ενω η νικολ ειναι ο ορισμος της κρυοκωλης…
ωραιος κοζυ
Koζαρε θεα!Στην τελευταια φωτο ειδικα ειναι τρελα.
Heather Locklear
Cozy είσαι θεός!!! βάλε καμια φωτό από αυτες που είναι στο διάστημα!!! :lol: :lol:
πολυ κορυφή γκόμενα πάντως!!
και η Heather Locklear βέβαια πολύ καλή!! Αχ Αμάντα…
η λοκλίαρ νομίζω ότι είναι σαν τους σκόρπιονς : γεννήθηκε 40 κ μετράει από εκεί κ πέρα. πεντάμορφη, αλλά τόσο photoshop, ούτε στα κεντρικά της adobe
Aν βαλουν ποτε επαναληψεις της δυναστιας,ενημερωστε με…:lol:
α) Μπελουτσι μουναρα, Τζοουνς συμπαθητικη, Γιοχανσον μπαζολακι
β) ναι κι εμενα δεν μου αρεσουν
γ) μπαζολακι, ασε που εχει σκατα σωμα
δ) θα σου λεγα καμια χοντραδα αλλα φοβαμαι τι θα ακουσω στο msn
ναι. Η κιντμαν ειναι 10 φορες πιο ομορφη
θα πεσει κεραυνος να σε καψει…
για την lindsey:
Παλια την θεωρουσα μουναρα τωρα μου χει περασει, γιατι εχει μπει πλεον στην κατηγορια των γυναικων και απο κει ζηταω περισσοτερα :p. Επισης εχει πολλες φακιδες :p.
Θυμαμαι παντως οταν ημουν 6 χρονων στην αμερικη που ειχε βγαλει μια ταινια και καλα δυο διδυμες που ειχαν χωρισει γονεις κλπ και συναντηθηκανε σε μια κατασκηνωση κλπ. Μου χε γυαλισει αρκετα τοτε
Denise van Outen:
Στην πρωτη ειναι σαν μια τυπισσα απο τα πρωιναδικα του αλφα. Στην δευτερη σαν εγκυος που κανει διαφημηση της dove
καλη ειναι και αυτη , βγαζει το kinky:p
η Λιντσευ ειναι μπαζο ρε!! δεν μαρεσει καθολου
Εχει οντως χαλασει αλλα δεν την λες και καραμπαζολα. Ειδικα με τετοια μπαλονια
:lol3: :lol3: :lol3: