Επιτέλους! Να και μια θεά! Εύγε!
OK, πες απλα “δεν μου αρεσουν οι λευκες”.
Κιτρινες, κοκκινες, μαυρες ναι, λευκες οχι. Δεν υπαρχει τιποτα το κακο σε αυτο, αλλα μην μας λες μπαζο που συνανταμε καθημερινα την Μπελουτσι.
BTW, ομορφουλα ειναι δαυτη.
Η Νάταλι Πόρτμαν και η Κριστίνα Ρίτσι εσένα σου κάνουν για μαύρες ή κινέζες?
εεε σορρυ κιολας θεομπαζο
παιδια να στηριξουμε λιγο τις ελληνιδες μερικες αξιζουν:wink:
Για μετριες μου κανουν.
@ thats why:
Εχω ποσταρει τις περισσοτερες ελληνιδες.
Άρα καταλήγουμε στο πόρισμα οτι όλα είναι θέμα γούστου. Ουάου!
Ένα έχω να πω: Η Ράνια γιγνώσκει την αλήθεια:!:
απο την αρχη σε ειχα συμπαθησει γιωργο:!:
οσο απο ελληνιδες, αυτη που παιζει τη συνονοματη στους σινγκλς, Μαρια Σολωμου, ειναι απλα τοπ.
Επίσης να κάνω μια παρατήρηση: Μια ματιά να ρίξεις έξω, θα δεις κοπέλες πολυ ομορφότερες από αυτές που δείχνει η τηλεόραση.
χαχααχαχα ειπε τοπ το μπαζο χαχαχαχαχ
και απαντηση στην ιδια για κατι που ειπε πιο πριν, δεν νομιζω χωρις make up να ειναι και τοσο χαλια:
http://www.emma-watson-fans.net/gallery/displayimage.php?album=7&pos=15
edit: η απο πανω συμπαθητικια ειναι, αλλα μου τη σπαει αυτο το λακακι στο πιγουνι της και το οτι στο φιλι της ζωης εχει χαλια βυζια :S. αλλα ενταξει αρκετα συμπαθητικια
καλη ειναι και η τυπισσα που επαιζε στους πειρατες της καραιβικης (βλ αβαταρ τολκκι) αλλα ρε γαμωτο εχει πολυ χαζο χαμογελο και γενικοτερα εκφρασεις!
μαζι σου νταζ…
και οχι μονο…
και…
ο michael jackson ειναι αυτος?
Μπραβο ρε αρχηγε, προσφατα εκανα επαναληψη στο τρελο πιπινι “Κατερινα Παπουτσακη”. Και τα παπουτσια λεμε…!:naughty:
και…
[/QUOTE]
Ε όχι!!!Σορρυ που θα το πω,αλλά είναι όμορφη αυτή η κοπέλα??Την θυμάμαι από το 24 και το CSI:N.Y. και μου είχε φανεί χάλια.Το πρότυπο της λατίνας στα χειρότερά του…:-k
πραγματικα ο Τζακσον σε θηλυκη μορφη:| Απαισια ειναι…
ΒΕΝΤΕΡ παιδι μου, δεν ειπα οτι δεν βλεπεται η εμμα, ουτε ειπα γι αυτην τα περι μεηκαπ, απλα δεν με τρελαινει απο αποψη ομορφιας.
η Παπουτσακη ειναι θεογ*ομενα, αλλα μου τη σπαει αυτη η γραμμη στο πηγουνι που το κανει να μοιαζει σαν κωλο :?
Σιγά ρε παιδιά,έδειξε ο tarantino λίγο μπούτι και λίγο πόδι για τους φετιχιστές-συντρόφους του και γίνανε οι άλλες ωραίες.
Τελικα οι γυναικες εχουν καλυτερο γουστο στις γυναικες απ’ οτι οι αντρες. Δεν εξηγειται.
Παρτε εδω.
Kαι συνεχιζω επειδη για καποιο λογο δεν τις βγαζει ολες μαζι…
τι μπαζα ειναι αυτα που βαζετε ρε? [-X