ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πάω να ξεπλύνω τα μάτια μου με ακουαφόρτε8O
ας συνεισφέρω και εγώ στο θεάρεστο αυτό τοπικ…
Εντάξει μετά απ αυτό το thread μπορεί να κλειδωθεί! Απλά η ομορφότερη απ όσες έχουν αναφερθεί και θα αναφερθούν. Τέλος!
Φτου ρε πούστη μου, δεν πρόλαβα να το γράψω πιο γρηγορα, πρέπει να συμφωνήσω με τον από πάνω τώρα! :roll:
:lol: :lol:
:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
H θεά Ούμα σε φωτό από το Kill Bill Vol. 1!!!
Στο avatar μου είναι σε εξίσου καταπληκτική φωτό από το Vol. 2. 8)
Angelina Jolie & Drew Barrymore
Ρε δε μου πατε ολοι στο διαλο με τις ξενες!!!
Ελλαδαρα ρε!
Η Καρυδη πολυ ομορφη. Επισης(αντε για σας δουλευω)…
http://img131.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-2147/loc107/390c6_panagiotalanti.jpg
Και η πανεμορφη κατ 'εμε Σολωμου…
Θεες και οι δυο!!! :bow2: :bow2:
Αλλα αυτη η αφανα της Σολωμου… Ημαρτον! Αφου ρε κουκλα μου με το ισιο εισαι 5 κλασεις παραπανω!!!
Χεχε υποστηριζω αφανα επειδη συμπασχω. Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να ισιωσεις τετοιο μαλλι;
Καλα τη Σολωμου, θυμαμαι την ειχα πρωτοδει στο σινεμα στη “Φουσκα” με κατι φιλους. Περιττο να πω οτι το μονο θεμα συζητησης μας εκεινο το βραδυ μετα την ταινια ηταν το Μαρακι… :lol:
Aν και δεν τη συμπαθω σα χαρακτηρα τη Σολωμου την είχα γνωρισει σε μια φωτογραφιση περυσι και ομολογώ πως εχει φοβερή φωτογένεια και είναι και άβαφη πολύ όμορφη.
Σιγά τη γκόμενα αυτή η Σολωμού πια.
Και τέλος πάντων, ας μιλήσουμε για τη Michelle Dockery:
Ποιά Σολωμού ρε.
Ρε Ανχόλη τι είναι αυτό ?8O 8O :? :?
Γιατί ωρέ.
Μια χαρα ειναι η Σολωμου ρε ΄σεις και με την αφανα (μου αρεσουν γενικα τα σγουρα μαλλια) αλλα ρε γαμωτο εχει γινει η Σολωμου σαν σκελετος τωρα σαν ανορεκτικια ειναι τωρα.
κοίτα πως είναι το μαλακισμένο ρε.να της ρίξεις δυο φάσκελα,ασταδιάλα την έχουν δει θεογκόμενες όλες