Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Sygnomi kopelia, do you know apo Kat?

στις 4 τελευταίες σελίδες το επίπεδο έπιασε πάτο (για να είμαι κ στο πνεύμα). η τελευταία του daz καλή είναι.

η καναδέζα έχει ένα ενδιαφέρον λόγω βάσης, αλλά η πλάτη του hulk hogan χαλάει ΚΑΙ εμένα…

η αρζέντο είναι μια μετριότητα

παιδιά βάλτε “αισθησιακές”, αλλά πλζ όχι γυμνές ε. μην αρχίσουμε τα διλιτ κ εδώ, κρίμα είναι

ακούγεται πως στην νέα ταινία του γούντυ η Σκάρλετ φιλιέται με την Πενέλοπε Κρουζ. ενδιαφέρον…

θα επιστρέψω με κοπέλα-αποκάλυψη

:lol3: :lol3: :lol3:
Ξεκολιαστηκα πολυ ασχημα μλκ! :lol:

Ela re mia plaka kaname …Aystire :stuck_out_tongue:

άκουσα κι εγώ για καυτή ερωτική σκηνή Σκάρλετ και Πενέλοπε…8O

Η Πενελοπε στανταρ θα ειναι ο ενεργητικος εραστης.

Η Πενελοπε ειναι ασκημη. Σα καχεκτικο.

Kαι λιγα λες…

Επειδη ειδα κατι ποστς πριν, κατω τα χερια απ τη Καναδεζα. Αν δε σας αρεσει τη κραταω γω. :stuck_out_tongue: Απο σωμα οχι απλα σκιζει, ξεφτυλιζει ολο το θρεντ. :lock:

Και οταν λεμε περι φιτνες, εχουν γνωση οι φυλακες. Αφηνω τις διασημες για του λογου σας. :stuck_out_tongue:

Hilary Swank με 1000!!! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

εμετόόός

Γεια σου ρε Pot με την Asia ! Εχουμε πηξει στους Σκαρλετ-φανς εδω χαμου!

η Σκάρλετ είναι θρησκεία

Ηθοποιάρα ναι, όχι όμως κούκλα!!!

Pare re ambale mono gia tetoia eisai…http://perezhilton.com/tv/?videoid=32858a864318d

O Angmar sto teleytaio tou post ta espase…Respect .

Νταξ για να ειμαστε ακριβεις, το θεμα ειναι υποκειμενικο. Ας πουμε οταν λεω οτι μια γυναικα εχει σωματαρα αυτο σημαινει οτι α) ειναι σφιχτη και β) οτι εχει να πιανεις. Οι ανορεξικες κατα κανονα δε μ αρεσουνε, και οι περισσοτερες διασημες την εχουν δει καπως ετσι.

Ypokeimenika…ta espases. Mazeyoume ypografes gia na ksanagyrisei i thea stis…bares giati opos katalabaineis sta kallisteia katebike normal. Se antithesi me tis kakomoires pou synagonistike pou tha pakothikane teleytaia stigmi sta gym ayti tha ekane kamia saunitsa kai tha xalarone prin to diagonismo fantazomai giati den ta eida fysika.
Episis einai Indi kai megalose sto Iran kai einai kai on topic giati einai ithopoios pia. Ayta ta oliga.

Ενδιαφερον.

Ετοιμαζομαι να γινω Μουσουλμανος.:lol:

Επικ ποστ. Σχεδον οσο και η εικονιζομενη …λαρα… :roll:

Πολυ απλα:κουκλα.

Πολυ απλα:κουκλα (επαναλαμβανομαι αλλα τι να κανομε…8) )

Συμφωνω επισης επι Leona Lewis. Tαλεντο.

ΤΖΕΙΜΙΣ ΜΠΟΝΤ ΘΑ ΓΙΝΩ, ΝΑ Σ’ΑΠΟΚΤΗΣΩ, ΤΖΕΙΜΙΣ ΜΠΟΝΤ

Εχει να φαει καλα ο ξανθεας.

Οσες φορες την εχω πετυχει στην τηλεοραση (παιζει σε μια αμερικανικη σειρα στο star Νομιζω, η εμαρση της σημαιας ηταν αναποφευκτη :stuck_out_tongue:

Τελος, οσοι βλεπετε heroes, δεν θα θελατε να ειχατε μια τετοια συμμαθητρια, η και μαθητρια :stuck_out_tongue: στο σχολειο;

Α ΡΕ ΠΕΤΡΕ ΠΕΤΡΕΛΛΙ, ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ.