Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γούστα σας. Κρατήστε εσείς τις μποντιμπιλντερούδες να πάρω εγώ τις μινιόν!

Σωστός. Εγώ φοβάμαι μη με σπάσει το τούμπανο, οπότε προτιμώ νορμάλ πράματα. :lol:

είναι πάντως στις καλύτερες που έχουν μπει…στα γούστα μου τουλάχιστον…την προτιμώ από πολλές άλλες…:stuck_out_tongue:

Βασικά όταν βλέπω την τελευταία από τις φώτο που κουόταρε ο Μaiden, μπαίνω στον πειρασμό να γράψω πολλά, αλλά συγκρατιεμαι…

o daz έκανε την αρχή και δεν έβαλε ούτε ηθοποιό ούτε τραγουδίστρια…

α και η Ριχάνα δεν μαρέσει καθόλου…

κακα τα ψεματα,η κοπελα ειναι θεα.αλλα πιστευω πως εχει δικιο ο καρβου…η γυναικα πρεπει να ναι πιο μαζεμενη(σε μεγεθη εννοω)…οχι βεβαια να φτασουμε και στο αλλο ακρο,με ανορεξιες και τετοια,αλλα οχι και τεραστια(ψευτικα θα τα ονομαζα) σαν της παμελα αντερσον…

Ρε παιδια, ουτε με τις ψηλες, ουτε με τις νταρντανες, ουτε αυτες που εχουν κωλαρα(σαν της εικονιζομενης δεσποινιδας δηλαδη) εχουμε προβλημα! Πολυ “αρρενωπη” πλατη εχει! Βεβαια αμα την δω απο κοντα μπορει να αποκτησω αλλη γνωμη. :stuck_out_tongue:

Done! :smiley:

Αν και άλλο μποντιμπιλντερού και άλλο γυμνασμένη!

Για δες και αυτές τις 2!

[SPOILER]

[/SPOILER]

Τώρα μπορείς να συγκρατηθείς; :-k

Θα συγκρατηθώ για το καλό του φόρουμ. :expressionless:

ΟΚ! :expressionless:

ότι κ να λέτε όμως, 180 κιλά στο αρασέ τα έχει άνετα…

η ωμοπλάτη της παίζει να ζυγίζει όσο ζυγίζει όλη η Κίρα Νάιτλι…

γούστα…

Μπα μάγκες η τελευταία με τίποτα, να τσακωθούμε και να με σπάσει το κεφάλι δε λέει.

Συμμετέχει και στο smackdown η δεσποινίδα?

H Κίρα δεν έχει βάρος, οπότε άτοπο.

Ρε με την μποντιμπιλντερου ούτε μια μαλακία της προκοπής δεν κατάφερα να τραβήξω

ΑΥΤH ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ .&- Ή μαλλον ΓΚΟΜΕΝΑ με την σωστη ερμηνεια της λεξης :yes:

Ειλικρινα, για παρτη σας ολες οι ανορεξικες. Στις 5 αλλες 10 δωρο:!:

Δεν εχει να κανει με καμπυλες αυτη η γυναικα ρε παιδια. Καμπυλες εχει η Μπελουτσι. Αυτο το πραμα(κυριως για την πλατη/μπρατσα μιλαω) ειναι ΑΘΛΙΟ. Θηλυκοτητα μηδεν.:-s

Νταξ, αποψεις. Βρες μου εσυ μια τετοια και τι στον κοσμο.

Ρε ¶νγκμαρ, εσύ πιο παλιά δεν έλεγες ότι σου αρέσουν αυτές που πλησιάζουν στο γαλλικό πρότυπο; Ή θυμάμαι λάθος; :-s :stuck_out_tongue:

Κοιτα, εχω πετυχει γυναικα που συνδυαζει κιε τα δυο! Και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι προκειται για θανατηφορο συνδυασμο!