Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Καμία από τις φωτό δεν φαίνεται σε μένα, δεν ξέρω σε άλλους. :-s :-k :frowning:

Σε μένα τις δείχνει κανονικά, δεν ξέρω.
Κάνε quote και κλικ στο λινκ. :wink:

Edited!

Not found λεει ακομα και με copy paste του λινκ.
Η τυπισσα απο το 10 λεπτα κηρυγμα(τι αθλιο σηριαλ θεε μου[-X ) δεν μ’αρεσει τοσο, αλλα η Μποτση ειναι ρισπεκτ!

η δέκα λεπτά είναι σουπερ, η Μπότση είναι πολλά κυβικά για μένα (κατά τα γνωστά)

μπράβο σε κρισπ πάντως που δεν βάζει πάλι καμιά γρια κ ανανεώνει κ το τόπικ μας

Από κοντά η Σεΐχ είναι πιο γλυκιά απο αυτές τις φωτό!

τι κάνει τώρα ακριβώς η Σειχ ? έχω να την δω κάπου 100 χρόνια. κρύβεται στο δάσος Σεϊχ σου (μου/του) κτλ ?

Στο 10’ κηρυγμα μ’αρεσε πολυ με το κοκκινο, ισιο μαλλι. Ετσι δεν μ’αρεσει καθολου. Δεν ξερω…

αυτή απ’το 10λεπτά ήταν λίγο σαν τον τζορτζμποη,σε πιάνει ένα άγχος όταν μιλάει,φοβάσαι και λιγάκι.
η Μπότση έχει μεγάλα φρύδια.

Συμμετείχε σε μια μουσική παράσταση με τον Κώστα Καλδάρα λίγο πριν το Πάσχα. Τώρα δεν ξέρω…

ρώτα κ εμάς να είσαι ενημερωμένος…8)

Πολύ καλύτερη η Σεϊχ με ξανθά μαλλιά! Εδώ φαίνεται γυναίκα!

Τη Σέιχ μόνο που τη θυμάμαι να μιλάει, μου έρχεται σύγκρυο… Όταν μιλούσε, οι λέξεις ακούγονταν τόσο πολύ μπερδεμένες :-s Μίλαγε και γρήγορα και με ένρινη φωνή… Γινόταν σπαστική. Έχει σωματάρα και ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά κάτι δε μου κολλάει, δεν κέρω τι. Ωραία πάντως ε.

Καλά στο 10 λεπτά κήρυγμα από ηθοποίια μην το σχολιάσουμε καλύτερα! :lol:
Αλλά δεν βαθμολογούμε υποκριτική ικανότητα εδώ. :wink:

Όντως :oops: :lol:

Ε το ψιλοέσωσα στο τέλος :stuck_out_tongue:

(είμαι το δέχτερ ως σορτσάκιας αλλά οκ, νυστάζω, καληνύχτα! :lol: )

Zooey deschannel…μου εχει κολλησει τελευταια…ειναι η τυπισσα που επαιζε την τριλιαν στο hitchhiker’s guide to the galaxy…

Συντομα θα υπάρχει photo της μπασιστριας των Αlpha Galates,οποτε το thread θα μπορεί να αναπαυθεί εν ειρήνη…

Edit στο απο πάνω ποστ

Εμένα το μπάσο της μου αρέσει πιο πολύ από αυτήν.Ντάξει καλή είναι αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο.Φαίνεται και άβυζη

Μπάζο με μπάσο. :stuck_out_tongue:

Από κοντά ηταν πιο ωραια πάντως…:-k (μαλλον δεν εχει φωτογένεια η δεσποινίς μας τελικά…)

Nai alla … kati pisinoulides sto bass didaskontas mousikoula. Davi i pliktrou den itan? Exei kai ayti psyxi! 8)