Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

αυτή η παπουτσάκη μόνο ως φαγητό αξίζει. τουλάχιστον παλιά που την έβλεπα στην τιβί ήταν τόσο άθλια ηθοποιός που δεν άντεχα να τη βλέπω! τώρα μου λένε ότι έχει στρώσει λίγο αλλά εγώ εξακολουθώ όταν τη βλέπω να θέλω να της κοπανήσω την κεφάλα :stuck_out_tongue:

Iδιως σε εκεινο το σιριαλ με τον Σπυρο Παπαδοπουλο εδινε ρεστα το Κατερινακι! :smiley:

Εμένα δε με άρεσε επίσης, μέχρι που την είδα από κοντά ένα βράδυ και έπαθα τραλαλά :stuck_out_tongue:

H Λιμα δεν ειναι ανορεξικη ομως.Μια χαρα σωματαρα εχει!Αν και ειναι οφφ-τοπικ :stuck_out_tongue:

Καιρό είχα να ποστάρω και είπα να επανέλθω με ποστ-αφιέρωμα-ατομική βόμβα στην ΥΠΕΡΤΑΤΗ και συγκλονιστικά όμορφη (Flogging) Molly Sims (μοντέλο μεν - ανερχόμενη ηθοποιός δε :smiley: )

παπουτσακη πολυ ομορφη, δεν το συζηταμε. molly sims από το las vegas! top of the tops…

κορμάρα…

Γλυκουλα

Ρισπεκτ σε αυτη τη θεα, την αγαπαμε και τη στηριζουμε

κριμα που τη Παρκερ μονο σε θριλερ μπορω να τη δω…παναγια μου

H μεγαλύτερη μπαζόλα ηθοποιός παγκοσμίως μαζί με την δικιά μας Βασιλειάδου. Μόνο που η Βασιλειάδου ήταν και ταλέντο ενώ αυτή είναι και ατάλαντη. Οπότε 1-0. :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]Simone Simons (EPICA)[/SIZE]

[SIZE=“4”]Christina Scabbia (LACUNA COIL)[/SIZE]

Εχει γυναικειο αερα και στυλ. Και μια χαρα ηθοποιος ειναι , αν και δεν εχει παιξει κανεναν ιδιαιτερα σοβαρο ρολο:p

Όλες οι γυναίκες γυναικείο αέρα και στυλ δεν έχουν? Από πότε αυτό ειναι προσόν? Μια σκατά ηθοποιός είναι, συμφωνούμε.

Ε οχι βεβαια :expressionless:
Δε λες πχ οτι η Τζουλια Αλεξανδρατου εχει στυλ οπως η Μπελουτσι. Αλλη γυναικα η μια, αλλη ΓΥΝΑΙΚΑ η αλλη:wink:

Ναι η Αλεξανδρατου και η Μπελουτσι είναι όμορφες γυναίκες και η Πάρκερ μία αλογομούρα.

μαλλον ο φιλτατος nihilist εννοουσε οτι εχουν γυνακειο αερα…και οχι ανδρικο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι θελω να πω οτι ομορφες σαν την Αλεξανδρατου θα βρεις 1 εκατομμυριο, ενω οι Μπελουτσες ειναι λιγες…

Εντάξει και πάλι συμφωνώ, αλλά η Πάρκερ δεν παύει να είναι αλογομούρα και ατάλαντη. Οπότε γιατί συνεχίζουμε?

αυτή η scabbia είναι για πολλές… ακροάσεις :lol:

Δεν υπαρχει ρε.