Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Εγώ γιατί νομίζω ότι η συγκεκριμένη αοιδός (αηδιός, έστω…) πρέπει να διαφημίζει αυτο; —>

http://http://pipedia.org/index.php?title=Main_Page

8)8)8)

ΤΙ ΘΕΑ!

Έχει πάθει κάτι αυτή τώρα και είναι καράμπαζο ή λάθος κάνω?

Επ Κωστα σου πεταχτηκαν κατι ασπρα.

A, δε λέω, πάρα πολύ ωραία η Χριστίνα Ξε-Κολέτσα. :slight_smile: :slight_smile: 8) 8)

μαλλον το γραφουμε λαθος, ειναι Χριστινα Κωλετσα

Εν τω μεταξύ εγώ πόσταρα μια χαρά φώτος και πετιέται το Θεριό και βάζει το πιθήκι. Αφού ρε παραδεχτείτε το, στις φωτο που έβαλα ήταν μια χαρά, απλά την έχετε συνηθίσει φρίκουλο από τους ρόλους της.

Σαν να ποστάρω τη Σαρλιζ και να απαντάτε με φωτο της από το Monster.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΛΕΜΕ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΛΕΜΕ

edit: ε ναι, η κΩλετσα είναι αυτό που λέμε “όμορφη”. Πφφφφ ποστάρετε κώλους ρε και μη μιλάτε για κακό γούστο. Πφφφφ

Ελα ρε ασ’το δεν το’χεις :slight_smile:

:(:(:frowning:

Καλά, θα ξανασπροσπαθήσω:

(εντάξει τη φάτσα δεν είναι ανάγκη να την κοιτάξετε :slight_smile: Όχι ότι θα το κάνατε αλλά τέσπα :lol:)

Νομίζω τώρα τα πήγα καλύτερα!!! :smiley:

Εχει κατι γραμματα πανω απο τα βυζια και με εκνευριζουν.

Επισης,το επιχειρημα σου ειναι οτι κοιταμε βυζια και κωλους μονο και οχι φατσες ε?
ΝΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΡΤΕΡ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΤΣΑ.

Ρε, το δέχτσα έχει δικιο πάντως. Η φάτσα έχει την έκφραση 6χρονου παιδιού που του εξηγούν bolzano ή κάτι τέτοιο.

Gkouxou gkouxou gkouxou gkouxou. 8O

Eeeee ti einai touto? Mano! Hokam! Pm more infos/ links pleaseeee 8O

Athanato elliniko pneyma…

Λες; :lol:

Όχι ρε, δε λέω αυτό :roll::stuck_out_tongue: Όντως δε λέω αυτό ρε, λέω ότι τη συνηθίσατε φρικιό στους ρόλους της και τη λέτε μπάζο ενώ οι φωτος ήταν μια χαρά, δεν την πόσταρα ως μαιμού αλλά κανονικές και όμορφες-σέξι φωτογραφίες. Τεσπα γούστα :smiley:

Bolzano??? Δε λες καλύτερα “προπαίδεια”;

Γοητευτικότατη η Κάρτερ!

Φακ οφφ και συ ρε, αβυζολάγνε “δώστε-μου-μυώδεις-αθλητριες-και-πάρτε-μου-την-ψυχή” τύπε!

[-X

Εγώ φταίω ρε που σε υποστηρίζω.[-X
Ε ψιτ…

μερικές αθλήτριες…είναι…ΘΕΕΣ:slight_smile:

Δυστυχώς δεν την έδειχναν σε αυτές που ποστάρεις εσύ κι έτσι έμειναν λειψές! :lol:

Δε θέλω σικέ υποστήριξη!

Μερικές αθλήτριες, σε κάτι εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν

Το ίδιο ισχύει γενικά για τις γυναίκες :slight_smile:

Και για τους άντρες θαρρώ αλλά δω μέσα δεν ποστάρουμε οφφ τοπικ! :evil: