Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Βασικά φίλε μου την Teagan την έχω νο.1 8) αλλά και η Lanny είναι επική! :smiley:

Gigatron: Ο πιο απόλυτος γνώστης της ΧΧΧ τέχνης!!! :smiley: :smiley: :smiley: 8) 8) 8) :stuck_out_tongue:

Έχω πολλά να μάθω ακόμα αλλά thx! :smiley:

Τσέκαρε το ουράνιο και απίθανο πλάσμα που το είχα αναφέρει ξανά λίγο παλαιότερα και ακούει στο όνομα
ΑVY SCOTT και θα με θυμηθείς! 8) 8)

Μόλις την τσέκαρα 8) είσαι παιχτούρα! :smiley:

Check pm. :wink:

TIA BELLA μηπως?? (ηθοποιαρα λεμε…)

Τι πρόβλημα υπάρχει με τις πορνοσταρ? Αφού και αυτές ηθοποιοί είναι.:stuck_out_tongue:

Τζένιφερ Άνιστον,Κίρα Νάιτλη(κυρίως στο ‘Κάντο όπως ο Μπέκαμ’ ,το 60% από γιαπωνέζες ηθοποιούς και γενικά του γιαπωνέζικου γυναικίου πληθισμού,και η Γιόκοβιτς.Αν θυμιθώ άλλες θα σας πω…

Σιγα την Ανιστον. Το 90% του γυναικειου πληθυσμου ειναι πολυ πιο ομορφες απο δαυτην.

Μου αρέσουν οι καθεμερινές,απλές κοπέλες.

Έτσι όπως το έθεσε η sofi-k η Άνιστον ανήκει σε εκείνο το 10% που στην καθομιλουμένη ονομάζουμε “μπάζο”. Και τείνω να συμφωνήσω.

Μια φορά να βρώ κάποιον να συμφωνεί με το γούστο μου:-s …καλά,αφού δεν την πάτε τόοοοσο πολύ βαλτε εκείνη τη κοπέλα που έπαιζε στο Underworld στη θέση της.

Kate Beckinsale.:wink: Τωρα το σωσες καπως.:stuck_out_tongue:

Τι λες για αυτές τις 2?:smiley:

Emily Mortimer λεμε . & -

Έλεος ρε παλικάρι, έλεος.

δε σε πιανω…

Η Μαρία Σωλομού και η Κίρα Νάιτλι.

mia ek twn scarlett johansson,jennifer connelly,emmanuelle beart,angelina jolie k uma thurman…duskolo na apofasisei kaneis…:stuck_out_tongue:

Τι σ’αρέσει από τη Τhurman. Τη βρίσκω πολύ ξενέρα…