Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Για λεσβία έχεις πολύ κακό γούστο. Η πρώτη φώτο από ποιο videogame είναι?

δεν ειναι απο παιχνιδι, πατα στον google kat von d και δες την. βεβαια στην τηλεοραση ειναι 1000000 φορες πιο ομορφη, στις φωτογραφιες οχι τοσο.

ΥΓ. εχω τελειο γουστο.

Όντως δεν είναι από παιχνίδι. Απλά παραήταν σαύρα για να την εμφανίσουν κανονικά. Έχει και μπυροκοιλιά!

Μην ξαναποστάρεις εδώ please. Αρκετά μπάζα έχουμε μαζέψει. Μην το κάνουμε οικοδομή.

φταινε που δειχνουν προσωπικοτητα και στυλ, και οχι αυτα που θελουν να δουνε οι περισσοτεροι. τελος.

Όχι. Φταίνε που είναι άσχημες και τίγκα στα τατουάζ.

Και νταλικοφέρνουν.

Και πράγματι, εμείς θέλουμε να δούμε άλλα. Κώλο, στήθος. Που είναι αυτά??[-X[-X[-X

Πες τα αγορι μου. Τι ηταν αυτος ο κατεγισμος κακογουστιας να πουμε.

Δεν αντεξα. Ποσταρω.

Ράνια σ αγαπώ. (Και τις δεσποινίδες-θέλω να ελπίζω- που πόσταρες)

δεν αντεξα, ποσταρω

http://a.abcnews.com/images/Health/pd_breast_implant_070425_mn.jpg

μα τι ομορφιες!!!
αλλα φυσικοτατα υπαρχουν ομορφες σαν αυτες που βαζουν εδω χωρις πλαστικες μαλακιες, αλλα οι μισες απο αυτες παω στοιχημα πως εχουν κανει…τεσπα.

Αυτές που πόσταρες εσύ σε τι ακριβώς διαφέρουν?

Ρε ινκιουμπους αυτες που ποσταρες μοιαζουν πολυ σε ενα λεωφορειατζη εδω περα. Η τελευταια μονο κατι ελεγε.

Παρτε εδω αβαφη Τζεσικα Αλμπα.

Τι μαλακίες είναι αυτές? Μόνο η προτελευταία είναι όμορφη

πιο πολυ της πανε τα μελαχρινα

INCUBUS, μη στενοχωριεσαι, εγω ειμαι μαζι σου… κι ας μην εχω τοσα posts οσο οι αλλοι:(

Kι εγώ κατά κάποιο τρόπο…αν και η μόνη ουσιαστικά ωραία ήταν η Kate Hudson :confused:
Επίσης, πολύ ωραία και (ευτυχώς) την έχετε βάλει πιο παλιά, είναι και η marion cotillard!

Μπορειτε να μην ποσταρετε αντρογυναικες και νταλικερισσες και τετοια αποτροπαια πλασματα σας παρακαλω?

incubus καταστρέφεις το τόπικ

ban κ θρας

yoohoo ! Καλέ μοντε!!!

Την αγαπω! :frowning:

Γιατί η Britney είναι καλύτερη???:?

Μαρκέλλα Γιαννάτου ρε.
Θεά , τέλος.

όποιος βρει κ βάλει εκείνη τη Σέρβα που έπαιζε σε ένα σήριαλ του ANT1, θα έχει την αιώνια αγάπη μου