Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Rachel McAdams, δε θυμαμαι να χει ξαναμπει. Πολυ γλυκια κοπελιτσα, μου θυμιζει και το δικό μας ζετάκι (στη δευτερη κυριως)

8O 8O 8O ο μαι γκοντ

Ε μετονομαστε το σε πιο ομορφα βυζα, γιατι αν αυτη εχει ομορφη φατσα εγω εχω 10.000 αυθεντικα σιντι.

δεν ειναι ασχημη απλα το προσωπο της περνα αναποφευκτα σε 2η μοιρα :smiley: :smiley:

ο λαος(ο ανδρικος) γουσταρει, αυτο αρκει 8)

Μπορω να την παντρευτω δαυτηνε? :slight_smile:

Η Rachel McAdams ειναι πολυ γλυκια, μου αρεσε ιδιαιτερως οταν ειχε και κατι ροζ τουφες στα μαλλια της.

Ελπιζω να μην ειμαι ο πρωτος που να ποσταρει Αγκιλερα… η κοπελα ειναι πολυ σεχτσυ!

Εχει ξαναμπει και εννοειται οτι ειναι κουκλα! :smiley:

Στην πρωτη θυμιζει Anneke, στην δευτερη πραγματι Ζετα. Κουκλαρα στην δευτερη.

Η πρηγουμενη (Michelle) εχει λιγο σκυλοφατσα αλλα φοβερα “ζουμερα”. :naughty:

Λεπον επειδη εχω ορεξη θα ποσταρω για να ανεβει λιγο το θρεντ και να ανακτησω την παλια μου δοξα. Αγνη καθαρη ομορφια ομως α. Δεν κοιταμε βυζια και κωλους. Ίσως μονο λιγο.

Kristen Bell

Carolyn Murphy

Carrie Underwood

πφ, δε χωραει αλλες. θα συνεχισω μετα. Καλα δεν ειναι και οι πιο ομορφες δλδ, αλλα ειναι οκ. Ετσι για αλλαγη τουλαχιστον γτ ολο οι ιδιες μπαινουν. :Ρ

Επειδη εχεις ορεξη = επειδη βαριεσαι.

Και δεν ειναι αλλαγη.Η Βερονικα Μαρς εχει ξαναμπει.:slight_smile:

Η 2η πολυ ωραια,οι αλλες 2 γκομεναρες.

8O8O πωπωπωπ

αγαπάμε

(κρατήσου, κρααατήηηησου…)

:-k Μην παρεκτραπεις ? Φενια ωραιο γουστο εχεις!

Η Λομπάρντο κ η άλλη της Φένιας αποτελούν όαση σε ένα παρηκμασμένο θρεντ…:frowning:

Ωραια ειναι αυτη!Δεν επαιζε και σε μια σειρα στο Μεγκα περισυ ?
Λερη 330+ σελιδες εχει παει το τοπικ τι περιμενεις ?

Έχει ξαναμπεί αλλά δεν πειράζει…

Κάποιος βλέπει πολύ ΕΤ1…:–

Δεν έχω δει ποτέ τη σειρά, αλλά ότι είναι γκομενάρα είναι αναμφισβήτητο.

Παιδιά θα συνεχισω με κατι που στανταρ θα χει ξαναμπει καποια στιγμη. Γυναικα πολλων κυβικων η Jessica Biel αλλα δεν αρεσει σε ολους τους αντρες. Εχω ακουσει σχολια απο μπαζόλα μεχρι θεομ**νο. Εμένα μ αρεσει.

Φωτογραφικό αφιέρωμα - οφθαλμόλουτρο

[/IMG]

Προτελευταία πικ. I see nipples.

Κάτι με χαλάει στη φάτσα της.