Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Χμ, λες ε?:-k
Ε καλα, ετσι κ αλλιως μαλλον δεν θα τα φτιαξει μαζι μου τελικα…:frowning:

Eχει ξαναπουσταριστει.Πως να ξεχασει κανεις τετοια σαυρα?

Το κεφαλι της ειναι για κοψιμο. Ιδιως απο την μυτη και πανω.

Δε νιώθετε ρε. Είστε ΓΤΠΚ.

ΓΙΑΤI ΔΕ ΦΑIΝΕΤΑΙ ΠΙΑ Η PHOTO; :x

φίλε χρήστη, νομίζω πως σε τυφλώνει το μίσος :p. μια χαρά φαίνεται :smiley:

εκτός κι αν όντως έχεις πρόβλημα μυωπίας, γιατί θυμάμαι πως δεν έβλεπες και τα σχετικά του πάρτυ :p.

Τώρα την ξαναβλέπω κανονικά.

:wacko:

Πάω να πέσω για δεν την παλεύω.

Έχω αλλα ας μην το κάνουμε και θέμα. :-s Δεν είμαι και Ray Charles. :lol:

Μια χαρα κουκλα ειναι η κοπελα ρε. Νιωστε.:-s

Σαν πρεζακι στην Ομόνοια είναι…

Δαβιδιανε είσαι πολύ foul. Δεν πας καλά.

Πες τα ρε Sofi! Aααα ρε πούστη τελικά όντως τα κορίτσια έχουν πολύ καλύτερη αισθητική απ τους άντρες… Τη hollywood-ιανή τη bimbo σας και καληνύχτα.

Θεα η ευαρα,κ μην ακουω διαφορα…γυναικα με προσοντα κ τυπο…τι να πει η καθε τζεσικα σιμπσον ή η καθε κωλοφτιαγμενη τζολι κ δεν ξερω γω…

Κ γω έτσι λέω8)

Στην συγκεκριμενη φωτό μου θυμίζει επεισόδιο της 10ης εντολής η δεσποινίς…:lol: Αλλα ειπαμε οι απόψεις ειναι σαν τις assholes…υπάρχει και από μια…

Κοίτα, νομίζω ότι αυτά τα “προσόντα” δεν τα αμφισβητεί κανείς… :wink:

Davidian you’ve got yourself an enemy :lightsabre:

Ρε σεις κάτι είπα προηγουμένως, έχω τρελό μωρό να ποστάρω, να το κάνω η θα φάω ένα ban που δε θα ξέρω από που μου ήρθε;!

#-o

1. Τα χαρακτηριστικά της είναι τέλεια
  2. Κυρίως η μύτη της :slight_smile:
  3. Τι βλέμαααααα

Για ξαναδείτε την καλύτερα !

Και δίπλα στην Monica που την κάνει σκόνη…

Επιτέλους μια ηθοποιός με ΑΛΗΘΙΝΗ ομορφιά, φινέτσα, γοητεία και τύπο. Βαρέθηκα να βλέπω πλαστικοποιημένες χαζόφατσες. Ουφ :stuck_out_tongue: σσ με προλάβατε πιο πάνω μερικοί, ήθελα να το ποστάρω πιο πριν .

Gracchus Babeuf είσαι πολύ καλόγουστος στο λέω εγώ :lol:(αχαχαχα ξέρω τι θα πείτε μερικοί)

Aν είναι νορμάλ φωτό να ποστάρεις…
Αν είναι “έξτρα-ζουμερές” να μου τις στείλεις σε πμ…:stuck_out_tongue:

εγω αυτη γουστάρω πολύ…

Εχω κατι με το μεξικο γενικα!!!

Κυρια μου είμαι σκλάβος σας ταπεινός… Εσείς με καταλαβαίνετε πολύ καλύτερα από κάτι λιγούρια εδώ μέσα…

Λοιπόν μια που πήρα το OK απ τον αιμορραγούσα ιστορία :roll: κι επειδή δεν κρατιέμαι :twisted:, φάτε ματια ψαρια:

:-k …υπάρχει κάποιο προσωρινό πρόβλημα αλλα I’m working on it, ακούω γνώμες για τούτη δω και επανέρχομαι…

Ποιά είναι? “ενδιαφέρουσα” φαίνεται… 8)
Περιμένουμε και πιο “ολοκληρωμένο” ρεπορτάζ…:country: