Angmar ωραία η δικιά σου ρε Την βρήκα γλυκούλα :-s Αλλά όταν έγραψα τη λέξη, συνειδητοποίησα ότι δεν ταιριάζει τόσο με τη φώτο. Αλλά μου φαίνεται γλυκούλα.
:-s
Angmar ωραία η δικιά σου ρε Την βρήκα γλυκούλα :-s Αλλά όταν έγραψα τη λέξη, συνειδητοποίησα ότι δεν ταιριάζει τόσο με τη φώτο. Αλλά μου φαίνεται γλυκούλα.
:-s
ΣόφιΚάπα για πρόεδρος:!:
sofi-k, μαζί σου! Συνέχισε δυναμικά!
νταξει δεν ειναι αυτο που λες “πανεμορφη” αλλα ανηκει στην κατηγορια των ηθοποιων που τις γουσταρεις γι’αυτο που βγαζουν μεσα απο τους ρολους τους, για τον τροπο που παιζουν, και δεν εννοω ακριβως την υποκριτικη ικανοτητα. δεν ξερω αν καταλαβατε τι θελω να πω. και καπως ετσι μ’αρεσει και η jacob
Ω και μενα μ’αρεσει πολυ αυτη. Και μεγαλη αγαπη το Αμελι…
+1
:lol::lol::lol:
Πρωτο μωρο η πρωτη. Εχει ξαναποσταριστει.
Η δευτερη σαν να’χει ξεχασει το βυζι στο σπιτι. Βασικα στην δευτερη φωτο ειναι μετα την εγχειρηση.
ΑΜΑΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ!!!8O
Ελα η τρελη φαλακρα να μιλαει!!!
Ωραια φωτο, δεν την ειχα ξαναδει. Ακομα και μ’αυτο το στυλακι ΡΟΥΛΑΡΕΙ ΡΕ.
Η Paz Vega ειναι ο ορισμος της Γυναικαρας/Κουκλαρας/Νουναρας/ (Συμπληρωστε με οτι θελετε)
Παιζει παντως αυτη να ηταν μια απο τις μερες με την μεγαλυτερη κινητικοτητα σε αυτο το θρεντ!
Ρε Metal laws τι τις μάζεψες όλες μαζί, θες να πάθουμε κανά κολικό βραδιάτικα?
Η αληθεια ειναι οτι οταν το ειδα το ποστ μου επαθα και 'γω ενα κατι… :?
Κατσε να σ’αποζημιωσω:
Captain to Paz einai Andalusian horse (proikismeni apo tin fysi tis diladi) alla den peirazei, ekei tha ta xalasoume? Well done! Postare ki alles!
Metal Laws σου είπα ότι δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα η όχι;
αχαχαχα :lol: Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση από σένα που πιστεύεις ότι ο άντρακλας που μ΄αρέσει (Sean Brennan από τους London After Midnight σσ θα τον ανταμώσω σε 5 μέρες) είναι σαν gay πίθικος [-X
Και συνεχίζω:
Αν ήμουν άντρας θα μου άρεσε η…
τραγουδίστρια/ηθοποιός Roxy Saint
Η Lucia από τους KMFDM
H Karin από τους Collide
Και μια αγνώστων στοιχείων, δεν θα είμαι η μόνη που βγαίνει λίγο εκτός τόπικ μια που κι’ άλλες φορές έχουν ποσταριστεί μοντέλα So…
R.I.P. η τελευταια.
Stray Cat, παρεκκλίνεις. Aλλο σκοτεινή και εξώκοσμα όμορφη κι άλλο ΦΡΙΚΙO.
Το μέτωπο ραγίζει…
Μια χαρά είναι τι φρικιό;
Μιλάς σα κανας θείος
Τα γκόθια δε μπορούν να είναι όμορφα δλδ;
Αι σιχτιρ! :?
Eεεε… OΧΙ.
Είμαι ούτως η άλλως μπάρμπας.
Καλα περι ορέξεως
Ποσο μπάρμπας εισαι δλδ;
Παρακαλώ η άποψη μου για το παραπάνω φρικιό να μη συσχετιστεί επ’ουδενί λόγω με το σχόλιο του εν λόγω κρεατο-πλαστικo-λάγνου συμφορουμιτη.