Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Ελα ρε συ Γκιγκατρε με το καθε ξεκωλο. Ποσο μαλλον μετα την πολυ ομορφη Ναταλι.:frowning:

Δεν έχει κάνει καμμία πλαστική.

Αμάν αυτή η ζήλια σας!!! :stuck_out_tongue:

:lol3: :lol3: :lol3:

Πάνο, πήγαινε στο Αμέρικα ή όπου αλλού, να ζήσεις το όνειρό σου :stuck_out_tongue:

απο διασημες δε μου αρεσει γενικα καμια, επειδη κατα κανονα κρυβουν τη φυσικη ομορφια τους. παρολα αυτα, μια μονο ειναι η γυναικα απο το χωρο των celebrities που λεμε eternal respect. τυχαινει να εχει συμμετασχει σε ταινιες, οποτε τυπικα θεωρειται ηθοποιος.

Laetitia Casta

παρακαλω να κλειδωθει το θρεντ, μιας και δεν εμεινε κατι αλλο να πουμε.

Μόνο εγώ θεωρώ την Laetitia εξαιρετικά άσχημη?

ίσως συμφωνεί και η sofi k…:roll:

ναι. πρεπει να εχεις κακιστο γουστο. με το συμπαθειο δηλαδη.

Sorry αλλά κάκιστο γούστο έχει αυτός που δεν βλέπει ότι η κοπέλα είναι στραβοχυμένη. Φάτσα είναι αυτή?

εννοειται! αν σου κατσει πες της οχι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είπαμε όσο και να μ’ αρέσει μια γυναίκα, δε θα ξενιτευτώ κιόλας για πάρτη της.

Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν, το μαλάκα ουδείς. :wink:

κανείς δεν μ’αγαπά εμένα :cry:

I agree. Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη λέξη να περιγράφει αυτό που αντίκρυσα από το στραβοχυμένη:wink:

Το χω αυτό το λογοτεχνικό μέσα μου… :stuck_out_tongue:

Πάντως η Laetitia έχει απίστευτες χειλάρες!

Ρε τη είπες για την γκόμενα μου. σε καλό σε μονομαχία τορα UNDER JOLY ROGER:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
:lol: :lol: :lol:

:lol:

και δηλαδη τι δε σου αρεσει στο προσωπο της; ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω.

προς Gigatron…

θεα η teagan presley…με τρομερη “πισωκινηση”…μοναδικη ενσταση μου την προτιμουσα πριν τη σιλικονη…8)

Για σκυλα με εχετε παρει μου φαινεται, λες και δεν εχω πει για τοσες και τοσες οτι ειναι ομορφες…:frowning:
Την Laetitia Casta την βρισκω ομορφη. Εχει κατι το λιγο στραβοχυμενο αλλα δεν πιστευω οτι χανει σχετικα απο αυτο.

no comments

Eκπληκτικη προταση φιλε.