Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Για την Αντριανα Λιμα:
Τιναυτο ρε. Δεν την αναγνωρισα καν απο τα ρεκτιφιε στην μουρη. Οριστε η τρου:

Η Ναομι ειναι ασκημη και αλογα(ο τονος στο Ο).

Η Σοφικάππα είναι μπαναρισμένη.

Η Ναομι νομιζεις οτι θα σε δαγκωσει με τετοια σκυλοφατσα που εχει.

Παιδια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι το ιδιαιτερα ομορφο εχει η Ναομι που εγινε και top model… :?

Αιντέ ξεφυγαμε! Πλάκα κάνεις τώρα.[-X

Μιλαω πολυ σοβαρα. :dunno:

Kαι 'γω εχω την ιδια απορια. Ποιος ξερει πιανουν μεγαλοεπιχειρηματια βιτσιο ηταν. Του καθισε και την εκανε σουπερ-μπροδελ.

Και περα απο το γεγονος πως ειναι σαν καμηλοπαρδαλη, ειναι και κωλοχαρακτηρας. τσ τσ τσ[-X

ΘΕΑΑΑΑΑ… :bow2:
Τρελό γκομενάκι η Argento. 8O:

Συμφωνώ για την Argento !

Mojca Zugna από τους Clan of Xymox

Είσαι δίκος μου άνθρωπος εσύ!!! :slight_smile:

@ stray cat:ποσο παιζει να μοιαζει με το αλλο το φρικουλο που ποσταρεις?

edit

Η μπασίστρια που πόσταρα πριν σας αρέσει;

ναιαιαιαιαιαι…

Είναι η θεά που θα ήθελε κάθε άνδρας και γυναίκα στο κρεβάτι του…
Ωχ, παναίαμ…

:lol: Ποιό φρίκουλο δεν καταλαβαίνω :-k Ποιό φρίκουλο [SIZE=“5”]απ’ όλα[/SIZE] που ποστάρω εννοείς ;

Eκεινο το αλιεν με τις πλαταρες

:smiley: Οκ. Προσωπικά δεν θα την ήθελα στο κρεβάτι μου, διότι είμαι ακόμη straight. Και λογικό είναι με τέτοιους παίδαρους που κυκλοφορούν στον κόσμο…βλ. Sean Brennan. ( Άλιεν με πλατάρες κατά την άποψη του mr_whatsisname). Εγώ αυτόν θέλω στο κρεβάτι μου. [SIZE=“4”]ΤΕΛΟΣ [/SIZE]. Αν έχω αυτόν, έχω όλους τους άντρες του κόσμου :wink:

Απο περιεργεια και μονο, ποσταρε εσυ στις Φατσες Μας.

Κάτσε τώρα τί υπονοείς ότι είμαι άσχημη; Γιατί το λες αυτό; ή υπονοείς ότι είμαι φρίκουλο; Είμαι λίγο γκοθέ στο στυλ αυτό είναι αλήθεια. Ρώτα καλύτερα την tootie που μ’ έχει δει. :smiley: (και πιστεύει ότι ταιριάζω με τον Sean :bounce: ) Τα συμπεράσματα δικά σου…:lol::lol::lol:

Όχι δεν λεω τιποτα τετοιο. Απλα θελω να δω πως ειναι καποιος που του αρεσουν τα αλιεν, πρεπει να ταιριαζουν σε στυλ…

υπονοω πως εχεις πλαταρες :stuck_out_tongue: