Για την Αντριανα Λιμα:
Τιναυτο ρε. Δεν την αναγνωρισα καν απο τα ρεκτιφιε στην μουρη. Οριστε η τρου:
Η Ναομι ειναι ασκημη και αλογα(ο τονος στο Ο).
Για την Αντριανα Λιμα:
Τιναυτο ρε. Δεν την αναγνωρισα καν απο τα ρεκτιφιε στην μουρη. Οριστε η τρου:
Η Ναομι ειναι ασκημη και αλογα(ο τονος στο Ο).
Η Σοφικάππα είναι μπαναρισμένη.
Η Ναομι νομιζεις οτι θα σε δαγκωσει με τετοια σκυλοφατσα που εχει.
Παιδια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι το ιδιαιτερα ομορφο εχει η Ναομι που εγινε και top model… :?
Αιντέ ξεφυγαμε! Πλάκα κάνεις τώρα.[-X
Μιλαω πολυ σοβαρα. :dunno:
Kαι 'γω εχω την ιδια απορια. Ποιος ξερει πιανουν μεγαλοεπιχειρηματια βιτσιο ηταν. Του καθισε και την εκανε σουπερ-μπροδελ.
Και περα απο το γεγονος πως ειναι σαν καμηλοπαρδαλη, ειναι και κωλοχαρακτηρας. τσ τσ τσ[-X
ΘΕΑΑΑΑΑ… :bow2:
Τρελό γκομενάκι η Argento. 8O:
Συμφωνώ για την Argento !
Mojca Zugna από τους Clan of Xymox
Είσαι δίκος μου άνθρωπος εσύ!!!
@ stray cat:ποσο παιζει να μοιαζει με το αλλο το φρικουλο που ποσταρεις?
edit
Η μπασίστρια που πόσταρα πριν σας αρέσει;
ναιαιαιαιαιαι…
Είναι η θεά που θα ήθελε κάθε άνδρας και γυναίκα στο κρεβάτι του…
Ωχ, παναίαμ…
:lol: Ποιό φρίκουλο δεν καταλαβαίνω :-k Ποιό φρίκουλο [SIZE=“5”]απ’ όλα[/SIZE] που ποστάρω εννοείς ;
Eκεινο το αλιεν με τις πλαταρες
Οκ. Προσωπικά δεν θα την ήθελα στο κρεβάτι μου, διότι είμαι ακόμη straight. Και λογικό είναι με τέτοιους παίδαρους που κυκλοφορούν στον κόσμο…βλ. Sean Brennan. ( Άλιεν με πλατάρες κατά την άποψη του mr_whatsisname). Εγώ αυτόν θέλω στο κρεβάτι μου. [SIZE=“4”]ΤΕΛΟΣ [/SIZE]. Αν έχω αυτόν, έχω όλους τους άντρες του κόσμου
Απο περιεργεια και μονο, ποσταρε εσυ στις Φατσες Μας.
Κάτσε τώρα τί υπονοείς ότι είμαι άσχημη; Γιατί το λες αυτό; ή υπονοείς ότι είμαι φρίκουλο; Είμαι λίγο γκοθέ στο στυλ αυτό είναι αλήθεια. Ρώτα καλύτερα την tootie που μ’ έχει δει. (και πιστεύει ότι ταιριάζω με τον Sean :bounce: ) Τα συμπεράσματα δικά σου…:lol::lol::lol:
Όχι δεν λεω τιποτα τετοιο. Απλα θελω να δω πως ειναι καποιος που του αρεσουν τα αλιεν, πρεπει να ταιριαζουν σε στυλ…
υπονοω πως εχεις πλαταρες