Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Ωραία είναι, ωραία είναι, μη μου στεναχωριέσαι :p:D

Αρέσει σε μένα ρε που είμαι δύσκολος. Μην μασάς.

Ποιός στην χάρη σου θα φας και μπριζόλα… :stuck_out_tongue:
μπρρρρρρρρρρρρουιιιι…

Όχι, δε θα πρόσβαλα την Aoi συγκρίνοντας την με μία μετριότητα :slight_smile:

info@ δεν είναι φυλετικό θέμα αν αυτό υποθέσει κάποιος. Ασχέτως του τι έχει ποσταριστεί εδώ ως χαβαλές :stuck_out_tongue: δεν έχω κάποια προτίμηση, παντού υπάρχουν όμορφες γυναίκες. Απλά στη σύγκριση που μου κάνεις, τη Theron θα την έβαζα κάτω απο πολλές πολλές γυναίκες. Τεσπά.

ΟΚ. Θενκ για ντιουντ.

Καπετάνιο αυτή εδώ είναι λες και την έβαλες στην αποξύρανση μαζί με τις σταφίδες.

Καλά είναι και το γούστο στην μέση, οκ!
Αλλά συνεχίζω να την θεωρώ απολιφάδι και σαμιαμίδι.

ο βύζος είναι αληθινός? [ναι, να υποθέσω]
γαμωτοοοο… :stuck_out_tongue:

Οχι ρε Νταρθ. Για την ηλικια της είναι θεα. Ειμαι λιγο milf hunter το παραδεχομαι…:naughty:

Ε καλά δε μου άρεσε και ποτέ αλλά καλύτερη φωτογραφία δε μπορούσες να βρείς και συ?

ΟΪ ΜΑΝΑΜ’ ΤΙ ΕΙΝ’ ΕΤΟΥΤΟ??? :o:o:o:o

τουτο ειναι demi moore:lol:

Παιδιά για την Leticia κάποιος από το φόρουμ στο παρελθόν είχε πει ότι έχει κάτι το στραβοχυμένο…#-o Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Δεν θυμάμαι ποιός ήταν:?

Εγω κι ο nihilist νομιζω.

Πανω που θα εγραφα οτι συμφωνω με οσες εχεις ποσταρει, πας και βαζεις ετουτα.:frowning:

Όντως η Μουρ σε αυτή τη φώτο είναι… :expressionless:

Η Μουρ σ’ αυτήν τη φώτο είναι Baywatch:The Gilli-diet edition

Exei kanei to idio i malakismeni opos kanoun oles oi stars meta ta 40, ginontai skin and bone gia na deixnoun “kalytera” sto fako kai kala (kyrios sto prosopo).

That’s true.

@mrταδε: Αγόρι μου, σε αυτό το τόπικ ποστάρουμε γυναίκες. Η Λετίσια είναι κάτι ανώτερο.

Mετα τον κοσμοχαλασμο του/της/το μπασιστριας επρεπε κατι να κανω. Καταλαβαινεις.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, όμως…:stuck_out_tongue: