Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Δηλαδή αν την κάνω σερτς στο “γνωστό” θα βρω βιντεάκι?

Τι βιντεάκι ρε.

161 ντοκιμαντέρ.

H συγκεκριμένη έχει τιμηθεί ιδιαίτερα από το bandwidth μου…8)

Επειδή όμως πολύ “ροζισε” το πράμα, αλλη μια hardcore τραγουδίστρια. Για Βακιλλο και Ανγμαρ που ξέρω ότι τα γουστάρουν αυτά. H Karyn Crisis των Crisis

Στοιχεια??? Ελα σπιτι μου… 8):stuck_out_tongue:

Ε, μου φαινεται ή τα χερια της εχουν τριχα για πουλοβερ???:-s

παίζει και νάχεις δίκιο… τεσπα.

Ε όχι τέσπα… Σημαντικότατο στοιχείο για μια κοπέλα!

και ο εσωτερικός κόσμος? η καλλιέργεια? η πνευματική επαφή? η μόρφωση? η ευγένεια?
Δεν σημαίνουν τίποτα για σένα πεζέ κυνικέ φαλλοκράτη?

[SPOILER]Ας επιμείνουμε εδώ τότε…:p:p:p

[/SPOILER]

Πω ρε συ, τι μας κανεις βραδιατικα στην ξενιτια… :!:

Εννοειται οτι η βαρυτητα πεφτει στην φωτο με pig destroyer μπλουζακι (: (: (: (:

Μην τη πολυδιαφημίζεις αυτή τη φωτό. Άμα την ξέρει κανένας σιγά μη τη χαραμίσει για τα μούτρα σου ρεεεε.

Εσένα δεν σε είχα απολύσει??? :p:p:p

Κανείς δε με απολύει εμένα ρε. Στα λέει και ο Outlaw και δεν ακούς.

Παλιοβυσματίες όλοι…:p:p:p

Ναι όντως, το φρύδι είναι λίγο ελαττωματικό και επισκιάζει την υπόλοιπη -μέτρια πάλι, λόγω μιας παρανυχίδας που παρατήρησα- “ομορφιά” της. :stuck_out_tongue: Χιοοοοοφιιιιι συγκεντρώσου!! :lol::stuck_out_tongue:

Ρε πώς είναι έτσι αυτή η “ωραία” που πόσταρε ο Μπλήντιν :-s Μόνο ωραία μάτια έχει, κατά τα άλλα μου θυμίζει τον Μπάμπη τον μπετατζή

Bρε ουστ! Η γκομενα που ποσταρε ο μπληντιν αλλα ειναι του βακιλλου, ειναι η ομορφια της καφριλας (:

Καλά λέει ο Βακ. Για όσους δεν γουστάρουν την Karyn, υπάρχει και το άλλο ζουμερό πλάσμα με τα μεγάλα… πνευμόνια! Κάτω τα ξερά σας ρε! Η Karyn είναι ΙΔΕΑ!!!

Αυτο.

Απλα θελω να την… αγκαλιασω. (:

ρε μη σπαμαρετε:!: μονες σας ποσταρετε τις δικες σας, μονες σας τις υποστηριζετε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δεν πιανετε τον αντρικο παλμο 8)

Ο αντρικός παλμός ποστάρει φώτο με “γυναικεία” (?) φάτσα και τριχωτά μπράτσα :-s

Πφφφ αφού δε σας άρεσε η δικιά μου τι να πω, είστε μπαζολάγνοι.

(Καλά, Αξλ, για σένα το ξερα, από την Κάντας σε θυμάμαι)

Ευχαριστως να παραμεινουμε σε αυτην με τα τεραστια…πνευμονια!
Ξαναποσταρε την τωρα για να 'ναι και σ’αυτην την σελιδα. :-s:D

Αυτή.την είδα πριν λίγο στο wristcutters και ψήθηκα.τη λένε Shannyn Sossamon και παρά το γεγονός ότι φαίνεται 20 είναι 30…