Δεν ξερω που παιζει αυτη, αλλα φαινεται να’χει σοβαρο ρολο.΄
Δεν μπορει ο καθενας να παιζει τον αεροσακο.
Her Body of Work
Earliest To Her Latest
* What?s Eating Gilbert Grissom? (2004) * CSI (2004) * CSI: NY (2005) * Stacked (2005) * Freddie (2005) * Two And a Half Men (2005-2007) * Sands of Oblivion (2007) * All Roads Lead Home (2008) * How I Met Your Mother (2007-2008) * The Slammin? Salmon (2008)
η υπογραφή μου τα λέει όλα…
Ηοw I Met Your Mother? Ποια? Πού? Πώς?
Καμια γκομενιτσα του Barney
σε spoiler αν πρόκειται να πει κανείς κάτι σχετίκο με himym please.
Α μπράβο, και έλεγα που την έχω δει σε σειρά! Λοιπόν, παίζει στο 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του HIMYM, το οποίο είναι για μένα το κορυφαίο - μέχρι στιγμής - της σειράς. Μιλάμε για τρελό γέλιο!!!
Δεν ξερω αν το’ βαλες να με ψαρωσεις (not funnyyyyy :p) αλλ δεν παιζει εκει ναι, το ψαξα
Θα σου 'λεγα τι έψαξες :lol:
Δες εδώ ρε: http://en.wikipedia.org/wiki/Dowisetrepla (δεξιά, εκεί που λέει “Guest Stars”)
Γαμωτεν, απειροελαχιστος ρολος θα’ταν. Μεχρι και τον τραπεζιτη θυμομουν με το δανειο, αλλα τα πεπονια της κοπελιας δεν τα ειδα :-s
Έλα μωρέ, αυτή που πηγαίνει ο Μπάρνευ () στο σπίτι, πριν το αγοράσουν οι άλλοι, και φεύγει την ώρα που αυτή έκανε μπάνιο!!!
επειδή το παρακάψατε εσείς οι δυο…
[SPOILER]Το χθεσινο το δες?
Hey God,its Barney. WHAT UP? :lol::lol:[/SPOILER]
end of spam
Καλά, επικό το χθεσινό! Εγώ έλιωσα και με το Τσιρλιντερ εφέκτ :lol::lol::lol:
Και για να μην είμαι σπάμερ, πάμε και μία από το Εβάκι:
OK ποσταρατε φωτογραφιες της sexy, hot, αξιαγαπητης, “θα μα παντρευτεις?” κοκκινομαλλας… οχι αλλες please:!: Να δουμε και κανα αλλο τοπικ!
Χαλαρά το καλύτερο τοπικ του φορουμ! Συνεχίστε παιδιά, έπαθα μεγάλη ζημιά σήμερα στη δουλειά…:respect:
μουχαχαχαχαχα I’m back…
[CENTER][SIZE=“5”][SIZE=“6”][FONT=“Book Antiqua”]Kim Kardashian[/FONT][/SIZE][/SIZE]
(οκ, κυρίως μοντέλο/ξεκωλο/τσελέμπριτι είναι, αλλά έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις σε αμερικάνικα σήριαλ… :P)[/CENTER]
για τους ενδιαφερόμενους, κυκλοφορεί και ένα “συγκινιτικό” home-made βιντεάκι της στο διαδίκτυο… ;D
TIN TOYTO!!!8O8O8O
bleedin’, εχεις γουστο, σε παραδεχομαι…
Μπράβο Βλήδιν…
και μια πιο “σφαιρική” άποψη…
ΡΗΣΠΕΚΤ!!! (τόσο στον κwλ0, όσο και στον μικρό θεούλη της 2ης φωτό:lol:)
Another one of those sex-tapes celebs…
ο κwlος είναι απλά το κάτι άλλο πάντως…
Στη πρωτη φωτο, στη σφαιρικη αποψη εννοώ, βλέπει τσοντα μωρε; Τι γινεται;