Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Στη πρώτη είναι θεά,
στη δεύτερη εντελώς ξενέρωτη.

Jennifer απλα τελεια

Νταξει και η Uma καλη ειναι.

Κλασικότατο μπάζο.

Αν σου καθόταν μην το πήδαγες!!! :lol:

Μια χαρα ειναι η Σαντρα Μπουλοκ. Οι συγκεκριμενες φωτο την αδικουν.:frowning:

Πως σου φαίνεται εδώ?

Πάντως μου αρέσει πιο πολύ με το καθημερινό της στύλ,παρά με το κοσμικό αλλά μοντέλο ντύσιμο.Βέβαια αυτό προτιμώ γενικά,αλλά ειδικά σε αυτή τη κοπέλα η απλότητα στην εμφάνιση ταιριάζει τρομερά.

οσοι αγαπουν σαντρα κ εγω μαζι παιδια! μεγαλος ερωτας χιππικος λεμε!:hippy:

οσοι λενε κακα λογακια θα…:bye: :thumbdown: :lightsabre: :stuck_out_tongue:

Ωραια,βρηκα με τι θα σου σπασουμε τα νευρα στο επομενο μυτηνγκ.Θα λεμε συνεχεια για το ποσο μπαζο ειναι η Σαντρα τονΜπουλοκ(που ειναι δηλαδης).:stuck_out_tongue:

γαβ γαβ είναι η σάντρα!!!

Η Σάντρα μ’αρέσει ω ρε

Είναι οπαδός των Scorpions ?:stuck_out_tongue:

μπορεί…:stuck_out_tongue:

H Sandra καλη ειναι παιδια, γλυκια και πολυ συμπαθητικη αλλα αυτο το “ξεχωριστο” δεν το εχει.
Για μενα Nicole Kidman, Angelina Jolie και Charlize Theron ειναι top.Ειδικα Nicole…

To soul_thorn έχει ένα point…

Have your eyes wide shut:

Kate Beckinshale… :smiley:

Δλδ τι είναι αυτό το ξεχωριστό?:expressionless: Σόρρυ αλλά μιας και είμαι πνεύμα αντιλογίας:-- θα διαφωνίσω.Τουλάχιστον σε σύγκριση με αυτές που ανέφερες και πιο εντυπωσιακή είναι η Σαντρα και αππνέει περρισσότερη αυτοπεπίθηση για την ομορφιά της:wink:

Εγώ πάντως προτείνω αυτή:D

Sheri Moon Zombie.Φιλενάδα του θεού(=Rob Zombie)έχει παίξει στο House of 1000 corpses.

Αυτή μάλιστα:wink:

Η Μπούλοκ να πάρει το μπούλοκ παρακαλώ απο αυτό το τόπικ.
Ανοίξτε τόπικ.Τα πιο όμορφα σκυλάκια.:stuck_out_tongue:

Λίγα γι ατη Σάντρα:lightsabre: :stuck_out_tongue:

Λιγα για την Σαυρα

Πιο εντυπωσιακη η Sandra απο την Nicole?8O
Oχι οτι θελω να σου την προσβαλλω, στο ξαναλεω ειναι ομορφουλα αλλα η Nicole εχει απιστευτα χαρακτηριστικα, οπως και η Jolie.H Nicole επισης μ’αρεσει γιατι ειναι φυσικη ξανθοκοκκινομαλλα και εχει απιστευτα λευκο δερμα!

Ειναι σαν να συγκρινουμε Johnny Depp και Ville Valo… (Nephelie περιμενω αντιδραση!:stuck_out_tongue: )
Ο πρωτος δεν υπαρχει ειναι ψεμα, ο δευτερος ειναι ομορφουλης.:wink: