Στη πρώτη είναι θεά,
στη δεύτερη εντελώς ξενέρωτη.
Jennifer απλα τελεια
Νταξει και η Uma καλη ειναι.
Κλασικότατο μπάζο.
Αν σου καθόταν μην το πήδαγες!!! :lol:
Μια χαρα ειναι η Σαντρα Μπουλοκ. Οι συγκεκριμενες φωτο την αδικουν.
Πως σου φαίνεται εδώ?
Πάντως μου αρέσει πιο πολύ με το καθημερινό της στύλ,παρά με το κοσμικό αλλά μοντέλο ντύσιμο.Βέβαια αυτό προτιμώ γενικά,αλλά ειδικά σε αυτή τη κοπέλα η απλότητα στην εμφάνιση ταιριάζει τρομερά.
οσοι αγαπουν σαντρα κ εγω μαζι παιδια! μεγαλος ερωτας χιππικος λεμε!:hippy:
οσοι λενε κακα λογακια θα…:bye: :thumbdown: :lightsabre:
Ωραια,βρηκα με τι θα σου σπασουμε τα νευρα στο επομενο μυτηνγκ.Θα λεμε συνεχεια για το ποσο μπαζο ειναι η Σαντρα τονΜπουλοκ(που ειναι δηλαδης).
γαβ γαβ είναι η σάντρα!!!
Η Σάντρα μ’αρέσει ω ρε
Είναι οπαδός των Scorpions ?
μπορεί…
H Sandra καλη ειναι παιδια, γλυκια και πολυ συμπαθητικη αλλα αυτο το “ξεχωριστο” δεν το εχει.
Για μενα Nicole Kidman, Angelina Jolie και Charlize Theron ειναι top.Ειδικα Nicole…
To soul_thorn έχει ένα point…
Have your eyes wide shut:
Kate Beckinshale…
Δλδ τι είναι αυτό το ξεχωριστό? Σόρρυ αλλά μιας και είμαι πνεύμα αντιλογίας:-- θα διαφωνίσω.Τουλάχιστον σε σύγκριση με αυτές που ανέφερες και πιο εντυπωσιακή είναι η Σαντρα και αππνέει περρισσότερη αυτοπεπίθηση για την ομορφιά της:wink:
Εγώ πάντως προτείνω αυτή:D
Sheri Moon Zombie.Φιλενάδα του θεού(=Rob Zombie)έχει παίξει στο House of 1000 corpses.
Αυτή μάλιστα:wink:
Η Μπούλοκ να πάρει το μπούλοκ παρακαλώ απο αυτό το τόπικ.
Ανοίξτε τόπικ.Τα πιο όμορφα σκυλάκια.
Λίγα γι ατη Σάντρα:lightsabre:
Λιγα για την Σαυρα
Πιο εντυπωσιακη η Sandra απο την Nicole?8O
Oχι οτι θελω να σου την προσβαλλω, στο ξαναλεω ειναι ομορφουλα αλλα η Nicole εχει απιστευτα χαρακτηριστικα, οπως και η Jolie.H Nicole επισης μ’αρεσει γιατι ειναι φυσικη ξανθοκοκκινομαλλα και εχει απιστευτα λευκο δερμα!
Ειναι σαν να συγκρινουμε Johnny Depp και Ville Valo… (Nephelie περιμενω αντιδραση! )
Ο πρωτος δεν υπαρχει ειναι ψεμα, ο δευτερος ειναι ομορφουλης.