Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Ρε βλακάκο Θεριό μην πετάς φαιδρά κακοπροαίρετα σατανικά και μαχαβίσνου υπονοούμενα, εγώ την έχω ξαναποστάρει κιόλα την Μπεκινσειλ. Βλαμμάδι! Και μόνο ωραίες ποστάρω ε. Απλά ρε παίδες είπα για το σώμα της Lilly πώς τη λένε, και δεν το επισήμανα μόνο εγώ :-s Φακ :frowning:

Εγω “καποιοι” εγραψα :slight_smile:
Η μυγουλα καλα?

Μου αρέσει απίστευτα αυτή η κοπέλα. Σέξι πικς δε βρήκα, αλλά από το βίντεο του Stepping Stone φαίνεται ότι έχει σωματάρα.

Τη βρίσκω και πολύ γλυκιά και γοητευτική, με αρέζει :slight_smile:

E; :-s

Πλακα κανεις τωρα.
Ασ’το ρε,στο χω πει 100 φορες,δεν το’χεις :slight_smile:

Δεν παραδίδω τα όπλα.
Θα ξεπουληθώ για μια φορά μόνο.

There! :smiley:

Εξιλεώνομαι και αποκτώ το δικαίωμα να ξαναποστάρω!

Μπα.
Πηγαινε στο τοπικ με τα ζομπι εεεε με τους ομορφαντρες καλυτερα,εκει θα πιασουν τοπο τα ποστ σου.

[SPOILER]Μαλακες τι εβαλε για να δικαιολογησει οτι δεν ειναι κακογουστη…

Ωιμε.[/SPOILER]

Ρε αφού πόσταρα τη Φέργκι ρε! Έλα, σχώρα με. Επίσης είχα ποστάρει και πιο καλές πικς ρε μαχαβίσνου, την πιο περίεργη διάλεξες; Και στην τελική, εμένα με αρέσει. Μπααα. Και θα ξαναποστάρω, γιατί στο τελευταίο ποστ μου έβαλα ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ :smiley:

I’m a Barbie girl, in a Barbie woooorld
Life in plastic, It’s fantaaaastic…

Dexter μην τους ακους, ωραια γκομενακια βαζεις(γυναικες ε, γιατι αντρες…:p).

Επ,ναι και ο αλλος καποιος!

Μόνο σε μένα δε μου αρέσει η τύπισσα; Καλά, πέρα από τη φάτσα, και ο κώλος της που όλοι τον αποθεώνουν εμένα μου φαίνεται ψιλομεγάλος αναλογικά με το υπόλοιπό της σώμα… (άσχετα αν είναι καλοσχηματισμένος :smiley: )

αυτό το “δεν έχω ίχνος λίπους στην κοιλιά, αλλά το στήθος μου είναι μεγαλύτερο απ’το κεφάλι μου” τύπου:
μόνο εγώ το βρίσκω πολύ ψεύτικο και αντιαισθητικό; :-#

[SPOILER]άσε που η συγκεκριμένη έχει και στραβό πόδι :stuck_out_tongue:

[/SPOILER]

εμένα πάντως μ’αρέσουν τέτοια σώματα:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Το πιασαμε το υπονοουμενο…:!::stuck_out_tongue:

Charlize Theron -(δικαιολογημένα) χιλιοποσταρισμένη- αφού η γυναικα είναι θεά.

Πάρτε και το Σακιράκι που είναι γλυκό και όμορφο σε κοκκινομαλλικη και ξανθιά βερσιον

ρε γαμωτο μη βαζετε στο ιδιο ποστ τη θεα με την κωλαρου:!:

ΕΛΕΟΣ !
Χρηστο καντης πολεμο ρε!Μαζι σου :twisted:
H Miller δεν μ’αρεσει ουτε εμενα παντως.

Xα!!!
Ποιο ειναι μπάζο η Σαρλίζ;
Κ ειναι τουμπανο το παρταλάκι;;;;;
Η επιστήμη σηκώνει τα χερια ψηλά

Κρίμα [-X

τα τααααααααα!!!

[SIZE=“3”]Jennifer Ayache [/SIZE](από Superbus - Γαλλίδα)

[SPOILER]

οκ, φτάνει
[/SPOILER]

θυμίζει ελαφρά Gwen Stefani το όλο στυλ
κάτι μου λέει ότι προσέγγισα γούστα manos87, mr_whatsisname… πολύ μ’αρέσει η τύπισσα :ok:
:bow2:

edit: από wiki: “She was inspired by Gwen Stefani of No Doubt…” LOL

Ρε βλαμμενε, η τυπισσα ειναι πλαστικη απο την κορφη μεχρι τα νυχια. ΧΩΟ.

Ρε δεν ξέρετε τι θεό λατρεύετε ε :stuck_out_tongue: Αυτή που έβαλα είναι μόνο για πήδημα και όχι γι συναίσθημα :καρδούλες: και την έβαλα μόνο και μόνο για να πέσω στο ποταπό σιλικονάτο επίπεδό σας [-X Εμένα μου αρέσουν οι γλυκιές Γαλλιδούλες και οι όμορφες φατσούλες :slight_smile: (στις κοπέλες μιλάμε πάντα ε, στους άντρες προτιμώ κάτι σε Erik Rutan)

edit: πωπω σόφι, είσαι περίεργη και ζηλιάρα και γκρινιάρα ε! Έλεος. Η κοπέλα είναι “όμορφη” με όλη τη σημασία της λέξης. Χιχι :slight_smile:

Μην τους ακους, αν και η Φεργκι ειναι σοβαρα καλο ε. Οριστε για το δεχτσα μονο: