Ααχαχχαχχ λαδερή η τύπισσα
Ετσι!:DΜαθετε λιγο μπαλιτσα που λεει κι ο Αλεφας!:D:p
Δεν αντιλέγω ότι εχει βυζάρες -πλαστικές ή όχι- αλλά θαρρώ αυτό δεν κάνει μια κοπέλα “όμορφη”… Γι’ αυτό ψιλοδιαφωνούμε στο θρεντι αυτό
Στο δικο σας θρεντι ποσταρετε οποιον απλυτο ακουρευτο αξυριστο κουρελιαρη κυκλοφορει και κοβεται φλεβες,για το οτι μας αρεσουν τα βυζγια απορειτε;:p:p
Έχεις ένα point
Mε τιμαει που δεν μ’αρεσει αυτη ? Ενταξει εννοειται οτι αν μου καθοταν θα την πηδαγα
αλλα ποτε δεν θα την εδειχνα να πω να μια γυναικα που μ’αρεσει.
Γιατρε εχω τιποτα ?
Ναι.Η πηδας υπερβολικα πολυ σε βαθμο που σε λιγο δεν θα σου σηκωνεται,η ανεβηκε η μυωπια:p
Εγώ πάντως δεν πόσταρα ποτέ άπλυτο, αξύριστο κουρελιάρη…δεν μπορείς να πείς…:-s Ακούρευτο ΝΑΙ Lol
Ε καλα,δεν μπαινω και πολυ συχνα εκει για να ξερω τα γουστα σας,αλλα οποτε μπαινω κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο με τα φρικουλια που βλεπω:p
Και εστω,εδω θεωρειται οτι 5 τριχες κανουν εναν αντρα ομορφο,τα βυζγια σας μαρανανε;
δεν το γυρνάς μια και καλή να μην παιδεύεσαι και να χεις και 2 επιλογές παραπάνω?
Και μια πορνοστάρ!!! Stoya
Αυτό το χρώμα μαλλιών το μπλε-μωβ πολύ μου αρέσει, σκέφτομαι να τα βάψω έτσι :roll:
:lol::lol::lol: θεός είσαι !!! Όχι δεν το γυρνάω…μια χαρά είμαι κι΄έτσι
Τα ρουχα σου αρεσουν καθολου;Ε;
heigl :respect:
η τελευταια δε βλεπεται
χιόφι μου σβήσε την τελευταία πλιζ
Εγώ και της τελευταίας της τον τράβαγα.
Πφ, ουτε εμενα μου αρεσε αλλα ειχε ωραιο σωμα. Την εκαμα ντιλιτ για να μην χαλαει το ομορφο ποστ μου.
Το θρεντ γνωρισε ακμη μετα το ποστ του δικου μου μουνετου καμινετου
Τυχαιο? Δεν το νομιζω.
Επανερχομαι ξημερωματα.
[QUOTE=mr_whatsisname;547648] μουνετου καμινετου
QUOTE]
:lol:3:lol:3:lol:3:lol:3:lol:3:lol:3:lol:3:lol:3