Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Θα εκτιμήσουν τις Γαλλιδούλες και οι άπιστοι, πού θα πάει:!:

Μας αρεσουν οι Γαλλιδουλες αλλα ωρες ωρες ειναι λιγο ξενερωτες!
Οχι ολες αλλα μερικες ειναι.

Αυτο. Υπαρχουν πολλες ωραιες αλλα οχι αυτες που ειναι σαν 10 χρονα.

Εντάξει ρε, είναι άλλη φάση από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Οι 2-3 που έχουν ποσταριστεί εδώ μέσα δεν είναι ξενέρωτες ρε… Τώρα δεν ξέρω για όλο το θηλυκό πληθυσμό της Γαλλίας :Ρ Αλλά η Αμελί, η Cotillard και η Ledoyen είναι πανέμορφες και γλυκούλες.

Πηγαίνετε και στην προηγούμενη σελ να δείτε τι ποσταρίστηκε… Όχι για να μη με λέει γιαγιά ο Θέριον… Πφ…

E η τραγουδιαρα που ποσταρε ο haliseco ειναι μια χαρα.
Ο Deathakias μικρος ειναι.Θα μεγαλωσει :stuck_out_tongue:
Aσε που οι καλογουστοι πρεπει να ξεχωριζουμε.

Και μετα κραζατε το δεχτσα που ειχε ποσταρει την γυναικα του Τιμ Μπαρτον. :expressionless:

:lol:Τι να κάνουμε μ’αρέσουν οι άγριες.Όσο για τις γιαγιές,αυτές που έβαλα ήταν πολύ ωραίες στα νιάτα τους αλλά δε βρήκα τις σωστές φώτο.

Μαθετε λιγη μπαλιτσα ρε

Sophie Howard

[ουμπερ τσολι]

[/ουμπερ τσολι]

Σημειώση του ποστάροντα:

Το τσολι μοουντ συμβολιζει κατι πολυ απλο. Ειναι οι κοπελιες που κατα κοινη ομολογια ειναι σαικτζι. Δηλαδη ναι, ο κουκος κανει κουκου και τα σκυλια δεμενα, αλλα δεν ειναι οι τυπισσες που λες " Θελω να σε παω βολτα στο λουνα παρκ και να σε κερασω μαλλι της γριας". Αυτες ειναι οι τυπισσες που ποσταρει το αξιοτιμο Δεχτερ_----– Μαζι βεβαιως βεβαιως με την Hayley, την εκλεκτη της καρδιας μου και μητερα των αγεννητων παιδιων μου, τον Ντομινικ και τη μικρη Αμελια.

Αυτο. Με ευχαριστειτε αργοτερα, εχω πολυ πραμα :smiley:

Adios και καλο ξημερωμα.

Δηλαδή την Cotillard την πας λουνα παρκ, τρώτε μαλλί της γριάς και μετά φεύγεις; :expressionless:
Α παρακάτω λες για αγέννητα παιδιά. Χμ μάλλον κι εσύ είσαι λούτρινος τελικά :slight_smile:

Προσκυνώ! Είπαμε, η τριπλέτα Lucy Pinder, Michelle Marsh, Sophie Howard έπεσε κατευθείαν από τον παράδεισο!!!

E μονο βυδια εχουν ε.Ειδικα αυτη η Μαρσ http://lh6.ggpht.com/stojanoskislave/Ry6ldt_h41I/AAAAAAAADJc/F7nzRDVWzxU/2006-04-25-Michelle.Marsh.HQ.2.jpg δες μουτρα :?

Ντροπή και αίσχος! Ο Cozy ξέρει από καλό λάδι! Για του λόγου το αληθές ακολουθεί επεξηγηματικό spoiler:

[spoiler]

[/SPOILER]

Η δευτερη φωτο πρεπει να μπει διπλα απο το λημμα “βυζόμπαλα”.

Έκανα ένττ. Ξαναδές. :stuck_out_tongue:

To οτι εχει μεγαλα βυζια και βγαζει και κινκυ φωτος δεν την κανει ομορφη ομως…

Respect…άλλες σαν αυτές έχεις? όχι τίποτα αλλά πολύ δύσκολα βρίσκεις τέτοιες ηθοποιούς:-s

Tην κάνει καρακουκλάρα! :smiley:

Ωραίες ρογες

:D:D:D
Καλες και οι προσθηκες.8)

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε, πάρτε και την θεά μόνη της: