Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Ακόμη λίγη Scarlett επιβάλλεται, για να πεισθούν και οι πιο δύσπιστοι:

Οταν δεν χαμογελαει καλη ειναι. :stuck_out_tongue:
Βασικα προσφατα ξαναειδα ταινια της(ειχα δει μονο το Χαμενοι στην Μεταφραση οπου δεν την θυμαμαι και καλα) και εχει sexy attitute, κατι το οποιο ειναι πολυ ελκυστικο. Αυτο πιστευω ειναι το ατου της γιατι απο ομορφια δεν την θεωρω κατι ιδιαιτερο.

Natalie Portman,πρωταγονιστούσε στο V for Vendetta

Πυραμιδα πολυ σωστος…:wink: Και στο Star Wars βεβαιως.

Ο λογος που γουσταρω αυτη τη πατατα…

Ελπίζω να ενοείς τον Πόλεμο των Άστρων-τη δεύτερη τριλογία- και όχι το V for Veddeta:D :wink:

Εμένα μου άρεσε πολύ και με ξυρισμένο το κεφάλι:)

και μια γυναίκα που έχει ψιλοξεχαστεί

Sigourney Weaver

τρομερή ηθοποιός και πολύ όμορφη στα νιάτα της.Και τώρα για την ηλικία κρατάει πολύ καλά βέβαια,αλλά το τσαμπουκά που είχε μικρή νομίζω δεν τον ξαναβρίσκει κανείς εύκολα.

Η weaver είναι σίγουρο πως δεν είναι άντρας?

Στη τελευταια φωτο μονο γυναικα δεν ειναι παντως…:-k

Απο ελληνιδες να αναφερω τη Βανα Ραμποτα που παιζει στο 50-50 (ΕΠΟΣ8) )

Δεν βρηκα καλυτερη φωτο γμτ…

Γιατί,τι έχει?:-k

• η κυρια απο εδω…8)

Σωστός freedomfrock8) :smiley:

Εδώ η πρωταγονήστρια της ταινίας που εία σήμερα,το Disturbia
Sara Roemer

Η κυρια απο δω στο Resident Evil εκανε τα αιματα να αναβουν…8)

Δεν ειναι και πολυ θυληκια αυτη η φωτο:p

Πως σου φένετε εδώ?

Εγώ την γουστάρω τρελά έτσι πάντως

Αν ηταν αντρας παντως θα ηταν ενας πολυ ωραιος αντρας. Κριμα…

Πυραμιδα αυτη απο το Disturbia οντως καλη, αυτος ο ατιμος που επαιζε στο Τρανσφορμερς ολο με ωραιες παει και παιζει.:stuck_out_tongue:

Δεν έχω δεί το Transformers,αλλά σε πιστεύω απόλυτα:D ΤΘέλω να δώ ποια θα είναι η επόμενη συμπρωταγωνίστρια του.

Αυτη ηταν στα Τρανσφορμερς:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=213265&postcount=393
Καποιο μεσον πρεπει να εχει δαυτος.:stuck_out_tongue:

Αααα,καλούτσικη είναι,αλλά όχι και να τρελένεσε.Καλά όχι ότι μου έπεφτε λίγη,αλλά απ΄εμφάνιση υπάρχουν καλύτερες.

Έντιτ:για να μη λέω μλκιες,έχει πολύ ωραία γαλανά μάτια.Και πολύ ναζάρικο βλέμμα,ωραίο σώμα.Αλλά δεν έχει δυναμισμό,και αυτό με χαλάει.

Nα πώ δύο πραγματάκια??

1)Τι βρίσκετε στην πρώην του Ρονάλντο??
2)Η Scarlett δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται τόσο όμορφη. Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο…[-X

Kaλά ρε ούτε μια Λιβ Ταιλερ δεν έχετε ποστάρει? Την έβλεπα προχθές και είναι υπερθεά…

ανακοίνωση

ο χρήστης sharuman έγινε ban από την διεύθυνση του σάιτ, επειδή προσέβαλε τα ιερά και τα όσια, σε ένα ποστ- ύβρη απέναντι στην γυναικεία τσαχπινιά, θηλυκότητα και σεξοσύνη…

ήταν καλός χρήστης, αλλά σύμφωνα με τον πρώτο κανόνα του φόρουμ μας, αναγκαστήκαμε να τον στείλουμε για μπάνιο.

έτσι λοιπόν, οι λοιποί να προσέχετε τι λέτε.