dark_of_the_sun και Restless να πάτε σε κανά οφθαλμίατρο!
H κοπέλα είναι μπόμπα και ναι Φένια, μας αρέσει και το βυζί…
κυρίως αυτό δηλαδή!
dark_of_the_sun και Restless να πάτε σε κανά οφθαλμίατρο!
H κοπέλα είναι μπόμπα και ναι Φένια, μας αρέσει και το βυζί…
κυρίως αυτό δηλαδή!
Η κοπελα ειναι η προσωποποιηση του σεκτσυ. Μια χαρα φατσα εχει και μια χαρα σωμα. Στο σηριαλ που παιζει τωρα ομως κατι με χαλαει. Ή εχει βαλει πολλα κιλα ή φταιει το μαλλι.
πράγματι, χάλια είναι…
οκ, φτάνει, κάηκα, αλλά μ’αρέσουν και οι φωτογραφίσεις αυτές καθ’αυτές[/SPOILER]
Oi 3 τελευταιες ειναι αψογες, οι πρωτες ομως ειναι καπως. Χαλια. (- της δευτερης)
Ουφ,σε αυτες ειναι θεα αλλα την ειδα απλα αβαφτη και χωρις φωτοσοπι και δεν μου αρεσε η φατσα της,ποσες φορες να το πω πια;
Πρώτη φορά είναι που το λες.
όλες “χάνουν” άβαφτες φίλτατε ρεστλεςς αλλά νομίζω ότι κάτι το εντυπωσιακό θα έχει από κοντά η Πηνελόπη, δε μπορεί…
σε αντίθεση με το μισό θρεντ που αν αφαιρέσουμε μακιγιάζ και φωτομάγαζο…:roll:
εγω επιμένω. ΜΠΑΖΟ.
Σαν την Αλεξανράτου δλδ. Την βλέπεις και προσπαθεις να βρεις τί είναι αληθινό πάνω της#-o
Αυτη που παιζει την γκομενα του Τσιμιτσελη στην Πολυκατοικια, της οποιας δεν βρισκω καλες φωτοζ.
Και αυτη
που την εχω ξαναποσταρει.
Την ξανθια λες? αυτη ενω αρχικα δεν της δινεις ιδιαιτερη σημασια, στην κανει την ζημια, πολυ ομορφη. Οποτε την βλεω ψιλοκολλαω.
+10000
Πολυ καλο κομματι σοφικ και αυτο το ειπα πριν να δω την δευτερη φωτο να φανταστεις.
Ποια ειναι παρεπιπτοντως??
αν δεν κανω λαθος τη λενε μαιρη ακριβοπουλου κ ειναι ηθοποιος…
πολυ γλυκια κοπελα:)
Αυτή την έχω πετύχει δύο φορές στον Ηλεκτρικό!!!
Πολύ όμορφη κι από κοντά.
αληθεια??
ναι εχει σπανια ομορφια…οχι σαν κατι αλλες:wink:
Από πολυκατοικία, η κόρη του Χαϊκάλη είναι για τρελά *******!:D:D
όπως το μπάζο που ποσταρανε πριν!
την αναστασοπουλου λες??
φρικουλο τρελο:?
δεν εχει ιχνος φυσικης ομορφιας:wink:
ω θεοι ω θεοι
τι λες μαντάμ; - επηρεάζεσαι απ’τις φωτογραφίσεις
και by the way έχει φοβερό προφίλ και τέλεια μύτη(σπάνιο φαινόμενο) και δεν φαίνεται να έχει κάτι πλαστικό