Εξυπνη επιλογη φωτογραφιων Σοφια
Ουτε χαμογελαει,ουτε φαινονται τα κοκκαλα της!
Η Γαλλιδα που ποσταρε ο Χαλισεκο εχει ξαναποσταριστει απο Ανγκμαρ και ειναι μια κουκλα
αλλα μου θυμιζει την γυναικα του Μικρουτσικου :?
Εξυπνη επιλογη φωτογραφιων Σοφια
Ουτε χαμογελαει,ουτε φαινονται τα κοκκαλα της!
Η Γαλλιδα που ποσταρε ο Χαλισεκο εχει ξαναποσταριστει απο Ανγκμαρ και ειναι μια κουκλα
αλλα μου θυμιζει την γυναικα του Μικρουτσικου :?
Νταξει στη δεύτερη φώτο είναι η απόλυτη θεά, αλλά κατά τ’ άλλα κάτι δε με τραβάει πάνω της
Ε, την εχεις κανει λαστιχο για να 'χεις βγαλει τοσες συνεχομενες θεες, μπαζα. Δεν εξηγειται αλλιως.
Ποιά θεά έχω βγάλει μπάζο μωρε, τη Μακρυπούλια? Η τύπισσα παραπάνω πάντως ώρες ώρες με τραβάει απίστευτα (στο 1ο Pirates) αλλά σε άλλες ταινίες που πάει να χαμογελάσει ερωτικά και καλά ξενερώνω.
Επίσης ενώ είναι ωραίες, δεν ξέρω γιατί, αλλά η Angelina Jolie και η Monica Belucci ποτέ δε με πωρώσανε σε τέτοιο σημείο…
Δεν ξερω γιατι αλλα νομιζα οτι το ελεγες για την Γαλλιδα θεα της προηγουμενης σελιδας. Αλλα παλι εχεις πει πολλες βλασφημιες εδω μεσα.
Για να μη φαω κραξιμο :oops:
Προσωπικη Αδυναμια της ελληνικης σκηνης:
Απαραιτητο το spoiler!
Εδώ δε χαμογελάει απειλητικά ούτε φαίνονται τα παΐδια, αλλά πάλι καταλαβαίνει κανείς ότι κανα δεκάρι κιλάκια τα χρειάζεται… :-s
Είπαμε έχει παχύνει!
Mr_Whats είσαι βέβαιος ότι έχεις καταλάβει τον τίτλο του θρεντ???
Ναι.
Εξου και το σποιλερ και το “προσωπικη” μπροστα.
Jeri Ryan παιζει στη σειρα shark για οσους εχει τυχει να την εχουν δει
Eυχαριστω, δεν θα παρω
Κούκλα, κούκλα.
…
:Ρ
Ε,οχι ιδιαιτερα ρε συ :roll:
Πωπω, αινιγματικό ποστ του Θεριού :Ρ
Δε με αρέζει, ιδιαίτερα στην πρώτη είναι σαν 45άρα μπατάλω.
Δεν απαντουσα σε σενα μωρη,μαζι ποσταραμε :Ρ
Εννοουσα οτι δεν ειναι ωραια.
Ειδικα στη δευτερη φωτο.
Ααχχχχ ποστάραμε μαζίιιιι!!! :oops:
Ρε μιστεργουατς, για την Μπάμπαλη (αυτή δεν είναι?) μια χαρά είναι, πολύ γλυκιά Απλά όχι σε αυτή τη φώτο :Ρ
Ναι αυτη ειναι
Σε ενα κλιπακι που ειναι με κοκκινα μαλλιααα:oops:αα