Τσ τστστσ…[-X
Ξέρεις led … δεν είναι όλοι ζηλιάρηδες σαν κ εσένα !Δεν πρέπει να κρίνεις τους άλλους με βάση αυτά που κάνεις εσύ!Χρειάζεται περισσότερη αντικειμενικότητα…
“Η ομορφιά” κάποιος ψιθύρισε “είναι μνήμα
που αφήνουν δώρα οι ξεχασμένοι της αγάπης”
ΥΓ: Ρε, μην ξαναποσταρετε φωτογραφια της Σκαρλετ, θα ξερασω, ελεος!
8O …
Διαφανα Κρινα… τι αλλο.
Ποιηση…
Όντως μόνο αυτοί θα έλεγαν κάτι τέτοιο…
Θυμάστε τη Robin Wright Penn,που έπαιζε μαζί με τον Τόμ Χάνκς στο Φόρεστ Γκαμπ?Πολύ όμορφη και χαριτωμένη,ειδικά όταν ήταν ντυμένη ως χίππισσα:D
Και άλλη μία πάρα,μα πάρα πολύ αγαπημένη μου ηθοποιός,η πολύ γνωστή Κριστίνα Ρίτσι. Τη λαρεύω,ειδικά όταν έχω αυτό το πολύ δυναμικό και σκοτεινό στυλάκι.
Και αυτή.Rose Byene,από το 28 Weeks Later
H ρίτσι ευθύνεται για μια από τις χειρότερες ερμηνίες σε ταινία του Γούντυ…
ουστ !
Γιατί , η επιλογή του Jason Biggs καλύτερη ήταν;;;;
Γενικά, το Anything Else ήταν μία αποτυχία σκέτη από την αρχή μέχρι το τέλος, ένα αποτυχημένο ριμέικ του Αnnie Hall από τον ίδιο τον Woody Allen. [-X [-X [-X
Ρε γιατι είστε ντουβλα; Ασχημη η κοπελα που ποσταρα;;;;; 8O 8O 8O
1.Αν δεν κάνω λάθος εδώ δεν αξιολογούμε τις υποκριτικές ικανότητες:p -που έχει πάντως η κοπέλα-
2.Και καλά να έπαιζε,ταινία του Γούντυ αποκελίεται να την έκανε καλή,οπότε απλά δεν προσπάθησε καν:p
Όντως πολύ όμορφη κοπέλα…απλώς το μόνο άσχημο πάνω της είναι ότι το σώμα της (σε ύψος) είναι σαν να είναι 15χρονο…
Και αυτή που έπαιζε τη μητέρα της στην οικογένεια άνταμς είναι πολύ ωραία!Αντζέλικα Χιούστον νομίζω…:-k
The all time classic Silvia Saint. Από τα γλυκύτερα πλάσματα που έχουν βγει ever. 8) 8) 8) 8) 8)
Αυτή ενοείς?:roll:
ναιιιιιιιιι!!!θεά η γυναίκα!!!
Kαι μαλιστα αρχαια Ελληνιδα θεα.Ηλικιακα ειδικα ειναι κοντα,μια και πρεπει να κοντευει τα 2.500…
Τη Neve Cambell,που έπαιζε στο Scream,στο πορνο-και-καλά-θρίλερ Wild things και στη σειρά Party of five,τη θυμάται κανείς?
Κοιτάχτε ματάρες:D
και σε πιο πονηρές φώτος
Red pyramid πρεπει να σου απονεμηθει ο τιτλος του πλεον σαβουρογαμη στο φορουμ
Μα γιατί? Και Κριστίνα Ρίτσι έχω βάλει,και την άλλη απ’ το Lost,και Γιόγκοβιτς.
Εξακουλουθείς να υποστηρίζεις το ίδιο πράγμα τώρα?