Salma Hayek
η γυναικα δεν χορταινεται με τιποτα…
και το βιντεακι απο το from dusk till dawn οπου χορευει…
Salma Hayek
η γυναικα δεν χορταινεται με τιποτα…
και το βιντεακι απο το from dusk till dawn οπου χορευει…
Χωρίς πλάκα η τύπησα έχει ραγάδες στα β@ζιά…εμ βέβαια με την απότομη αλλαγή στο νούμερο τι να σου κάνει και το δέρμα τα έφτυσε… Αλλά σε σχέση με τις Τσέχες είναι πολύ καλύτερη !! Bleedin ακούς :lol:
ελα πες το…σου εφαγε γκομενο τσεχα, πες το
Η Σαλμα Χαγιεκ νομιζω ειχε πει σε συνεντευξη οτι το καλυτερο σεκτς το χει καμει με Ελληνα.
Μπορώ να το επιβεβαιώσω…Ε αυτή…τρωγόταν νταξ’
Συμφωνώ! Σάλμα Χάγιεκ και τα μυαλά στα κάγκελα . . .
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο θα έπρεπε να είναι 10cm ψηλότερη για να μπει στην Βαλχάλα!
Σοβαρά τώρα, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο…Σιγά μη μου φάει ΕΜΕΝΑ γκόμενο Τσέχα…πας καλά;
Απλά μου τη σπάει που οι Έλληνες ψαρώνουν με τις βόρειες ενώ κατά την γνώμη οι ωραίες μεσογειακές εκπέμπουν περισσότερο ερωτισμό από την κάθε βόρεια και μου την σπάει που δεν το βλέπετε αυτό
:lol: Maθαίνεις βλέπω…
Εμένα εννοούσε. 8)
Τσέχα = Νγκάβλα!
(Ευκλείδειο αξίωμα που δεν επιδέχεται απόδειξης)
ΤΕΛΟΣ!
Ναι μωρέ αστειάκι “μαθαίνεις βλέπω”…είπαμε ΟΧΙ…δεν μπορεί εμένα να με αφήσει εύκολα κάποιος [-X
Bleedin με το συμπάθιο…
Νόμιζα ότι εγώ και η Maria είμαστε οι τσουρεκούδες του forum αλλά εσύ δεν την παλεύεις με τίποτα…η κατάστασή σου αγγίζει τα όρια του αυτισμού :lol: Μετά από αυτό δικαιούμαι 10σέλιδο αφιέρωμα στον Sean Brennan. Ξανασκέψου το!
στο θρεντ του πιο ομορφου κανε και 100σελιδο αφιερωμα…και λιγα με τον γκουρου μπληντιν :lightsabre::lightsabre:
Στρέυ Κατ, με το συμπάθειο, μια κουβέντα μόνο…
βασανίσου…
Αγαπητέ bleedin, μόνο μια κοπέλα βασανίζεται
Veronika Zemanová για το φίλο μου το Χαλισεκο και τον αναβαπτισμένο τσεχόφιλο Νταρκοφδεσάν!
Πολύ σεμνό το κορίτσι της 2ης φώτο - χαμηλοβλεπούσα!
θαυμάζει κάτι Εργα Τέχνης μωρέ… μη δίνεις σημασία…
Μπορει και αλλιως? Κατω θα κοιταει (κι ας μη βλεπει)
ΧΩΣΕ ΧΩΣΕ ΑΛΥΠΗΤΑ
Όντως. Έχω αναθεωρήσει πολύ τις απόψεις μου για τις Τσεχες
Μάλλον της έπεσε λίγο βαριά η ψεύτικη βλεφαρίδα! :lol:
Τι είναι αυτό μωρέ…και’ γω νόμιζα ότι θα έβαζες και’ συ τσουρέκια ή θα έλεγες καμιά κακία ως συνήθως
Bleedin ξανά με το συμπάθιο μια κουβέντα μόνο…αν εξακολουθήσεις να υμνείς τις νερόβραστες αγελάδες που ποστάρεις και όχι τις μεσογειακές καλλονές (?) του τόπου σου…θα σε γιαουρτώσω. :lol: Και επειδή είμαι vegan δεν θα σου ρίξω κανονικό γιαούρτι αλλά σόγιας. Έχεις χρόνο να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις τα γούστα σου…:lol::lol:
Βασανίσου
τώρα και σε γεύση φρούτων